60

Анонимен

преди 12 години

Абсурдна държава!Абсурдистан!Какво чакат до сега родителите на загиналите деца?Да бяха го светнали този ***!Ако чакате правосъдие , няма да стане!Действайте!

59

Реалист

преди 12 години

Бавна и мъчителна смърт за всички, които се качват пияни в автомобилите си и шофират!!! Да си вземеш такси след заведение и да се прибереш струва 5-10 лева! Явно животът на 6ма младежи струва по-малко...

58

адвокат

преди 12 години

БЛАГОДЯРЯ МНОГО НА *** ,ЧЕ НЕ МЕ БАМНАХА!! МНОГО СЪМ ЯДОСАН !!!

57

Анонимен

преди 12 години

nqma zakoni nqma 6engen

56

адвокат

преди 12 години

ДА ВИ Е* П* МАЙНА СЪДИИ И МАГИСТРАТИ !!! ДАНО УТРЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА ТАКА ГИ ЗАТРИЯТ!!!

55

скапана държава

преди 12 години

Не мога да повярвам, че човек който е избил шест деца все още е на свобода!!! Абе ква е тая държава бе??? Ако съм на мястото на някой от родителите, да съм го убил още преди 5 месеца...

54

Анонимен

преди 12 години

Вендета, мамка му.. какво чакате???

53

пешо

преди 12 години

50, дали ти не си убиеца, или негов роднина, та се страхуваш от съд? или и ти се правиш на "мъжага" и караш пиян за да изпъкнеш като свинско мъдо пред момичетата? иначе и аз искам за убийство на пътя да се третира като умишлено и да се дава максимална присъда! аз лично щях да търся начин да го осъдя, ако ще и в европа! а може би щях да взема други мерки за възмездие! жалко за децата!

52

Янаки Петракиев

преди 12 години

Какъв Шенген , какви пет лева , като хората на запад ни виждат в каква Абсурдна държава живееме , даже за никакъв ЕС не сме , а сме за Южноамерикански съюз , защото живееме бетер в джунглата !

51

хасан

преди 12 години

Поредното доказателство за това що е то *** - най-гадното място на планетата Земя, такива абсурди са за рекордите на Гинес. Успех циганистан

50

до пешо 2

преди 12 години

Нали затова ти казвам,че си *** и да вървиш да слушаш чалга,простако!Като не разбираш-мълчи си,че вони на тоалетна,откъдето си изпълзял!Марш обратно!!!

49

Анонимен

преди 12 години

pravilno li razbrah? Zna4i ubieca e o6te na Svoboda????????

48

666

преди 12 години

Прокуратурата си клати краката за 13,14 и пр.заплати!Велчев,размърдай си услужливия *** и накарай копелетата с червените мантии да работят,че заради вас ни спират за всичко!Делото е с изключително висок обществен интерес,Велчев!Ако не вярваш,питай мъдрото Гоце и направи това,което законът изисква!Размърдай си ***!!!

47

НЕМА ..ЛЕЛЕ...

преди 12 години

...НЕМА ГЕЛЕ....ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е КАТЕГОРИЧЕН...А ,НЕ СЪС ВРАТИЧКИ ЗА "НАШИ И ЧУЖДИ"!!АЙДЕ СТИГА С ТИЯ СЕЛСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХИТРУВАНИЯ !!!!ЗАТОВА НЕ НИ ПУСКАТ В ШЕНГЕН----ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИЙ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ И...КОРУМПИРАНИЯ СЪД В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ИСТИНАТА !ЗАТОВА ---САМО ГЕРБ!САМО "СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД" ----ТОВА МУ Е МАЙКАТА!ЗА ТРАНСПОРТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ---СЪЩО!!

46

пешо

преди 12 години

ей, ГОМНЬО,44, най - много мразя чалга и *** кат теб!

45

един от нас

преди 12 години

и какво като се промени закона?!нали някой ТРЯБВА да го приложи. при това не когато цъфнат налъмите! това е основния проблем. А шофирането е въпрос и на манталитет и култура, за съжаление, не само на бабаитлък и конски сили!

44

до пешо

преди 12 години

Защото са по-умни от тебе,*** неграмотен!Я върви си слушай чалгата и не пиши простоите си тука!

43

пешо

преди 12 години

защо родителите чакат държавата да се размърда, а не заведат граждански иск за предумишлено убийство?

42

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ:

преди 12 години

..АКО БЛЪСНЕ И ОСАКАТИ ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ, НЯКОЙ ПИЯН ГОВНАР....ЖАЛНА МУ МАЙКА....!ДА БЯГА И ДА НАПУСКА БЪЛГАРИЯ...!РАНО ИЛИ КЪСНО ---ЩЕ ГО ГРЪМНА...И ЩЕ ГО ОТЛЕЖА!КАТО НЯМА СЪД В БЪЛГАРИЯ ----АЗ ,ЩЕ СЪМ СЪДНИКА...КАКТО СИ ГО УМЕЯ!МАЙНАТА ИМ НА *** ....ПО РАЗНИ МИНИСТЕРСТВА И ПРАВИТЕЛСТВА!КРЪВТА МИ ----НЕ Е ВОДА .....НИТО ПАРТИЙНА ПОМИЯ!

41

Леле

преди 12 години

Кой е за промяна на Наказателния кодекс ,то нека първо седне и го прочете! Това ,че има вратички и има неща които не се спазват е едно , а подобна промяна искана от полуграмотни хора в моменти на афект е абсурд!Тук не става въпрос да няма по- тежки наказания за ПИЯНИТЕ шофьори , а за искане което ще навреди на много хора ,които няма да са виновни ,но ще бъдат съдени като убийци.