251

Македонец

преди 12 години

Ще гласувам за Росен Плевнелиев, едва след като даде отговор на въпросите: 1. Бил ли е Първи секретар на ОК на ДКМС в Благоевград ? 2. Членувал ли е в престъпната БКП-БСП (което беше необходимо условие за да се заема постът в т.1) ? 3. Бил ли е момче за всичко на Лазар Причкапов ? 4. Съвпадение ли е пристагането му в Германия в същия ден, в който министър Емилия Масларова (БКП-БСП) пристига за подписване на Спогодбата за изнасяне на строителни работници в Германия ? 5. Вярно ли е, че произходът на първоначалния му капитал е от така наречените "червени куфарчета" ?

250

Тити

преди 12 години

Тази статия е доказателство, че Плевнелиев умее да общува с всички страни както в ЕС така и извън него, привличането на такива инвестиции са добре дошли за България. Поздравления и успех!

249

СКАНДАЛ.

преди 12 години

СКАНДАЛ. ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ НАПАДНА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ."Ще се настаняват хора с бастунчета и инвалидни колички в триъгълника на най- представителните сгради в града- Община, Областна управа и галерията на Майстора", заяви депутатът Валентин Микев.

248

Анонимен

преди 12 години

Пляво,Пляво!Целта ти е с тази дърта продухана флигорна да спечелиш народната любов ли!?Не става мой човек!Особено днес, след като Холандия и Финландия ни дадоха крив макарон да гледаме Шенген!

247

димитър

преди 12 години

до 271: Политиката не е нещо изолирано от култура, образование, здравеопазване и пр. Политика е всичко - и работни места, и заплати и хляба на масата / защо забравяте 1996 г. когато нямаше дори хляб, благодарение на комунистите/ . - и ако от политиката не зависеха толкова много неща никой нямаше да обръща внимание на политиците!! Така, че колкото и да *** работа да е политиката, въпроса е да изберем по-малкото зло - да не допускаме комунисти във властта - 20 г. преход с БСП стига вече!!!!

246

123

преди 12 години

Тая не беше ли фльорцата на Джони Холидей?

245

Бляк

преди 12 години

За мен е отвратително и непонятно когато едно лице свързано с културата , интелигенцията или изкуството се захване да подкрепя политиката на която и да е партия. Политиката е мръкна работа и всеки набъркал се в нея ,даже и само с изказвания ,излиза омазан! Изкуството трябва да е над всичко и да дава храна за душата на хората , да те възвисява и отнема стреса и всичко неприятно ! Пусти пари , няма вече нищо ценно на тоя свят неомърсено от тях...

244

тодор

преди 12 години

До 269 Жалък си. Речника ти е чалгаджийски. Скрий се, не се излагай!! Бъди сигурен, че на изборите ще победи разума и всички комунисти ще сте на бунището - отдавна там Ви е мястото!!

243

Анонимен

преди 12 години

Дъртата кифла търси медийно внимание, защото отдавна никой не я помни.Но пък е намерила един мъж за реклама....хахахаха

242

Швейк

преди 12 години

"осъдиха как да подобрят репутацията на България" ... ами да се скрият и да не се показват много много

241

Силви Вартан

преди 12 години

Силви Вартан (на френски Sylvie Vartan) е френска певица и киноактриса, родена в България. Тя е една от първите рок певици във Франция.Силви Вартан е родена на 15 август 1944 г. в с. Искрец, Област София, където семейството ӣ е евакуирано по време на англо-американските бомбардировки на София през 1943 - 1944 год. Нейният баща е българин от арменски произход, който работи като аташе във френското посолство в София, а майка ѝ е унгарка. След нахлуването на съветската армия в България през 1944 г. тяхната къща е национализирана и те се преместват за известно време в София, а през 1952 г. пристигат и се установяват в Париж, Франция. През 1965 г. Силви се омъжва за Джони Холидей. Двамата са известни като златната двойка (Golden couple) на тогавашното поколение. Развеждат се през 1980 г. Силви Вартан сключва нов брак в Лос Анджелис с американския продуцент Тони Скоти, с когото осиновяват момиченце от България - Дарина. Силви Вартан говори отлично български и често посещава България. Любимата ӣ българска песен е "Облаче ле бяло".

240

Анонимен

преди 12 години

Хаххахаха сега видях в youtube ква е с по 70,000 клика на песен. Баси смехорията. Била известна. Хаххахаха

239

до 263

преди 12 години

*** ли описваш? Тояно се вписва в определението.

238

до иванчо

преди 12 години

Що известна ли е? Е ся си пускам MTV-то да я гледам.

237

до 260

преди 12 години

*** ти си най-*** червено ***,което е изсрано на земята,Вартан е по-известна и от олигофренът и сифилистичен Ленин бе борсук,ама така е той животът го е доказал че по-*** животни от болшевиките нема.А да забравих болшевик било новият вид животно на планетата,само ревяло,смърдяло и плюело като камила и към краят на октомври щяло да се мисли и да го запазят в резерват защото е било на изчезване.

236

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев-Попова е неоспоримата президентска двойка през следващите 4 години а в по- следващите четири,ще бъде Бойко Борисов а премиер Плевнелиев!Не ви харесва ли? А някой да ви е искал мнението? След изборите ще говорим-не сега! Хайде Кутевата бригада прибирайте лайнометите-за днес си изкарахте надниците!А що че чините след месец бе наивници?

235

иван

преди 12 години

до 260 Много жалко, че не си чувал за Силви Вартан. Но от чалги сигурно разбираш!!!! Успяха мръсните комунисти да Ви промият мозъците - но това всъщност е целта на чалгата!!

234

Анонимен

преди 12 години

Е това са герберите вече се чудят с коя уж известна певица (за пръв път я чувам) да се съберат за да не ги изхвърлим там където им е мястото."излизането й на сцена, която е планувана за ноември месец. Подобно събитие може да събере на едно място много ярки личности от цял свят и да привличане тяхното внимание към България"О да определено целият свят ще го гледа. Силви Вартан и Росен Плевнелиев. Хахахахаха.

233

дУ ..250

преди 12 години

Той/Плевнята/, е ...НЕЩО ...,А ТИ КЪДЕ СИ ?Къде е той ,а къде си ти ...?

232

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

Ясно е ,че Плевнята ще стане Президент ,....а другите за какво се състезават...?