187

ronin

преди 12 години

Сега се избиват за вила, ама друг път за 5 лева!

186

ronin

преди 12 години

На 25 години малко трудно ще взема 2,8к! А ако се е набълбукал с кредит за жилище през 2008г. както си мисля, сега е станал генерален спонсор на жилищната мафия и сега използва тоалетната хартия по два пъти! Така, че WELKOME в ***! А интересно е хората от провинцията/които все пак имат работа/ как с 400-500 лева заплата ще могат да си вземат жилище за 30000 евро! Хайде да попресмятаме! Защото и те са българи! Хората толкова са озверели от комунистическите мародери, че енергията им изби

185

до 188

преди 12 години

Какъв ариец си те бе българомангал след 500г. яко еб..не.

184

фг

преди 12 години

някой да ме светне какво прави такъв дъртак че и психар в Швейцария??!! кой го нае..като е работил..за каква работа?? в Швейцария?? да не е нещо измама пусната от слухове само,ала бала УЖ бил !?

183

АТАКА

преди 12 години

Това са мръсни турци, българите сме арийци и не вършим престъпления. Смърт за турците!Волен президент.

182

Анонимен

преди 12 години

20 години демокрация до това водят...Заплати по 500 лева и убийства всеки ден...Докога ще спиш, българино????????????

181

до 181

преди 12 години

IT сектора не е толкова засегнат от кризата, даже това са малко пари, преди 3-4 години мои приятели програмисти вземаха по 4-5 бона, въпреки, че нямаха опит и бяха на по 24-25 години. Програмирането или го можеш, или не, опитът е важен все пак, но не е решаващ. Да му мислим ние - инженери, икономисти, ИТ-тата не ги мислете, този сектор е нещо съвсем различно!

180

до 179

преди 12 години

Ми тая трагедия пак свързана с пари за съжаление.За мен е необяснимо,още повече че тоя е на 73 години и няма семейство...ама като му падне пердето на човек,не мисли..Лека им пръст на убитите,дано се оправи женатя която е в болница,въпреки че за нея да живее ще бъде много трудно след това което е преживяла...

179

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли че на всякъде по света стават такива неща заради ИМОТИ? НЕ Е САМО ТУК!

178

Анонимен

преди 12 години

хахаха, именно....повечето вземат дипломи без да стъпват в университет, после някой друг им е виновен, защото когато е трябвало да учат не са учили! Висшето образование не е нещо между другото, или учиш, или работиш. Ако нямаш пари да учиш, теглиш студентски кредит и връщаш след като завършиш! Друг изход няма, иначе сервитьори и бармани винаги ще се търсят!

177

Стоян

преди 12 години

да учи задочно и е най-красивата и умна на света!

176

Темерут

преди 12 години

Тоя, дето се пише, че е ИТ 25 годишен, и разправя, че взимал 2800, нещо ми се струва, че се заблуждава! Никой няма да му даде тия пари, предвид възрастта, му съответно, опита и стажа му! Или е, просто галеник на съдбата! В телекомите шефските тела, може и да си докарват такива кинти, нооо... както и да е! Не ми се задълбава!

175

Анонимен

преди 12 години

Боже, до какво падение се докарахме от беднотия. Докато политиците вече 20 години забогатяват в мащаби, спрямо които мизерната селска къщичка е като кашонена колиба. Но точно тази мизерна колибка е изглеждала като несметно богатство на оскотялото от беднотията семейство. Морална разруха, падение и загуба на всичко човешко - благодарим ви, партии любими!

174

Анонимен

преди 12 години

Стига сте говорили за пари! Става дума за човешка трагедия!

173

до 172

преди 12 години

Представям си колко учи, след като работи в магазин и е на работа 6 дни в седмицата. После с това "учене" и "висшО" сигурно ще иска да получава и 2 бона заплата?!?! Е няма как да стане, пич :-)

172

Анонимен

преди 12 години

Азпък чистя *** на запад и взимам 3800.И съм щастлив.

171

я кажете

преди 12 години

пак лошите западняци ,швейцарците са виновни! :-)) като му гледам психопатската мутра и ми е ясен! тоз е почитател горещ на комиунизЪма и социализЪма,ха на бас!ама, егати,,какво прави дърт БГ психопат в Швейцария?? някой да каже??? че и работил?? явно не е богат рентиер! какво ще работиш,бе,психомутра,и кой ще те наем,за какво?? непонятно!! а?? някои да има идея?

170

Анонимен

преди 12 години

Завистта убива! На IT специалистчето му желая само здраве, друго явно сам ще си го постигне, за което го поздравявам. Останалите във форума явно са безработни като мен, защото висят по форумите в работен ден. Никой не ни е виновен пичове, търпим всякакви мутри 20 години, това заслужаваме, защото нямаме воля и желание за истински живот!

169

до 156

преди 12 години

"Несъм ***"*** си и още как. Неграмотен също!

168

Muscarin

преди 12 години

А на тия двамата дето си мерят п*****е тука,кой за колко пари работил, ще им кажа: ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС!