53

дон

преди 12 години

Гспдин Ууорлик,тва да не е да пудриш носа с бял прах и да ходиш по курвенца?Я марш у Хамериката и ни избави от гнусната си физиономия.От наркомани съвети не приемаме

52

Избирател

преди 12 години

Помните ли онзи филм - Татко ще ми купи колело, ама друг път

51

Анонимен

преди 12 години

Уродлик гледай си собствената държава плюнко нещастна.

50

Чудя се

преди 12 години

Този с какво го държат?Якичък ще е компроматът...

49

***

преди 12 години

ТОВА ЩЕ СТАНЕ КОГАТО УОРЛИК СЕ ВЪРНЕ В САЩ И КОГАТО ГЕРБ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ!

48

Анонимен

преди 12 години

Има право да се обажда за Шенген само, ако влизането ни там означава безвизов режим за САЩ. Такъв няма и няма да има след влизането ни, така че да не се бърка в отношенията между други.

47

Анонимен

преди 12 години

Тази плюнка помпа егото на безмозъчните тикви с празни приказки.Само гламавият може да му вярва.

46

Анаксунамун

преди 12 години

този пък плюнчо какво общо има със Шенген? И докога ще го търпим да е на всяка манджа мерудия?

45

Анонимен

преди 12 години

Тоя път е много разумен умерен и прав, доволен съм

44

попа

преди 12 години

Слава богу българският редови избирател поогладня, ъъъ грешка - поумня, искам да кажа, и вече не се връзва на обещания и мили думи на Герб и други нови партии-еднодневки. Колкото и да го лъжат за Шенген, за "повишаването" на стандарта на живот, изведнъж излиза някой и българинът изтрезнява, след като се огледа и се види че все още си е в блатото и джапа, докато същите тия властоимащи пърпорят с Ескалейди, и Ескласи. За негова сметка. Пък цените на сиренето, хляба и лютеницата нека растат.

43

Nikol

преди 12 години

Ей не му стигна половин година на Бойко да измаже онази барака на границата! Нали само тя ни беше останала за да ни приемат в Шенген?

42

VoB

преди 12 години

"Има проблем със съдебната система на България, но има и воля за борба с корупцията" - Много избирателно критикувате г-н Уорлик. В последния доклад на ЕК за напредъка на Б-я ясно се казва че корупцията е един от нерешените проблеми на Правителството а и всеки Българин знае, че въпреки колосалния бюджет на МВР реални резултати липсват. С това си изказване Посланикът на практика се включва в предизборната кампания на ГЕРБ. Това е не само намеса в вътрешните работи на страната ни, но и поредния автогол на Упраляващите, защото Българина много мрази някой да се бърка в семейните му работи без да е канен.

41

Анонимен

преди 12 години

КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ ПРЕД САЩ ПОСОЛСТВОТО В СОФИЯ С ИСКАНЕТО ЗА НЕЗАБАВНОТО ЕКСТРАДИРАНЕ НА АМЕРИКАНСКИЯ ШПИОНИ УОРЛИК КОИТО ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ И НЕНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ.А БОКО НА ИНАТ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА .

40

Анонимен

преди 12 години

"Уорлик: Сигурни сте за Шенген, въпросът е кога!"Ми когато падне ГЕРБ от власт!

39

WTF?????????

преди 12 години

Уорлик в качеството си на какъв обещава? Откога влизането в Шенген зависи от маловажните американските посланници???

38

Анонимен

преди 12 години

НЕ НА САЩ И ИЗРАЕЛ В ЕВРОПА.ЗАБРАНАСТИГА СА НИ КОМАНДВАЛИ-ОГРАБВАЛИ-ЛЪГАЛИ И ДРОГИРАЛИ С НЕВЕРОЯТНИТЕ ИМ ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ.

37

Йордан

преди 12 години

Тоя за пореден път се изказа неподготвен. Прозвуча "Ще ти върна парите - ама не знам кога"Явно за да не пречи в щатите са го пратили тук.

36

kk

преди 12 години

Г-н Уорлик,наслушахме се на приказки.Да,ако не се разпадне ЕС България ще влезе в Шенген!Но на този етап влизането ни в Шенген е самоубийство!Така,че напъните на БОКО ТИКВАТА и ЦЕЦО СПЕЦИАЛИСТА са си чиста проба предателство,да не говорим за постиженията им в борбата с престъпността и корупцията!А Вие продължавайте да си лобирате за шистовия газ,и не се отклонявайте от поставените Ви задачи!Вече се питам дали не е по-добре за България да ни обявите за щат на САЩ,за да се свърши теглото на народа

35

Смешник

преди 12 години

На нас не ни трябва Шенген, и визите за Щатите не ни пречат, бе Уорлик. Ама ни писна да се правите на голяма работа с приятелчета от Западна Европа. Не ни искате в Щатите и Зап. Европа - ОК ! Нашите мутри, крадци и убийци ще намерят начин да дойдат. Губите умните и кадърни БЕЛИ хора. Проститутките, *** и другата *** вече е в Европа, скоро ще плъзнат и в Щатите.

34

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ И ТИКВАТА БОКО ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ.НЯМА ТАКЪВ СЛУ4АИ В СВЕТА КЪДЕТО ПОСЛАНИК ДА ДАВА АКЪЛ И ДА СЕ ИЗКАЗВА ЕЖЕДНЕВНО И ДА СЕ МЕШИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И СУВЕРЕНИТЕТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ.ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ И СЛУГИ НА САШ ГЕРБ.ДОЛУ И ШУТ НА УОРЛИК.