49

!

преди 12 години

Така ще е... Б.Б,. полага асфалт а няма, кой да спасява живота на хората!

48

Анонимен

преди 12 години

С ТАЗИ СИСТЕМА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ТЕЗИ УСЛОВИЯ И ЗАПЛАТИ,КОГАТО И ДА НАПУСНЕ СИСТЕМАТА ВИНАГИ Е ЗАКЪСНЯЛО ,И ТО МНОГО ТОВА РЕШЕНИЕ ,БИЛО ЛЕКАР МЕД,ФЕЛДШЕР ИЛИ МЕД,СЕСТРА. НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА, УВИ ТАМ НЕ Е ТАКА. ЗАЩО ЛИ??????

47

Bravo

преди 12 години

Страни като Ирак и Афганистан имат по добра бърза помощ от нашата (а сме страна членка на ЕС), това не е политеизъм, а голата истина за съжаление !

46

до 36

преди 12 години

нали знаеш, че власт без бой не се дава. Ако шаваш - ще те разкарат. Ако всички шават - милицията бие. Справка 14 януари. А милицията може да лекува бе. Не могат да ги научат да слагат по 1 инжекция ли. Айде бе. Те толкоз сложни методи за рушвети измислят пък една инжекция няма да сложат. А ако пак те боли - си има палки, белезници, ритници. При сърдечен удар - електрошокова палка. При инсулт - ритници в главата. Само така ще се оправим и ще се сетим, че трябва да ги избием до крак за да живеем

45

EU

преди 12 години

След 89г. има един постоянен "Брейндрейн" независимо кое правителство управлява...Причината преди това да не е имало, не е страхотният стандарт ами липсата на възможност. Българите са на принципа "ще отидем там където вече е изградено" , защото е най-лесно. Следователно ефекта е съвсем резонен ( липса на лекари и т.н)

44

до 43

преди 12 години

То само със слушане не става, трябва и акъл. Така както казваш ти е при една развита страна. В нашата не е точно така. Но нали все трябва да изкопираме от някаде. Пътищата повдигат ръста на икономиката. Нашия е 1.7. Какво ще се покачи бе?! Нали много разбираш?! Аде обясни на нас простите как точно ще спечелим, като нямаме нищо а само пътища.

43

d

преди 12 години

транспорта е жизнено важен за икономиката на коя да е страна. Той не е само всеки индивид да пътува до морето и обратно или до село, основното му предназначение е да изкарва пари, да обслужва икономиката, така че магистралите е трябвалод а са приоритет преди много години и е хубаво, че почват да се правят, макар и смехотворно като скорост. ОБАЧЕ, това не означава, че всичко останло трябва да е бъде за*бано, напротив.

42

до 41

преди 12 години

Хаха, да. МВР само медицинска дейност не извършва още. :)Не веднъж съм казвал, оставете Бойко и Цецо сами да вземат решения и ще направят едно министерство - МВР. МВР ще се грижат за всички сектори в страната. :)

41

Анонимен

преди 12 години

Стига сте се оплакали! МВР лекува вече:))) Цецо Гинеколога е спец голям например на световно ниво!

40

пациент

преди 12 години

няма и да има.Гарантирано от Герб.Така по -бързо ще се редуцираме. Ще останат тези за спортните зали-блеьоците

39

:)

преди 12 години

O, цели колони от лекари идват насам. Чули са че тука вземат големи заплати и идват.

38

до 15

преди 12 години

И как точно да се привлекат лекари от ЕС , те трябва да са чисто луди да дойдат да работят за 250-300Е .. ??

37

Анонимен

преди 12 години

С ГЕРБ начело е така! Самият Боко заяви, че ще ни унищожи на инат! Дали ще му позволим на мутрата това е друг въпрос!

36

Анонимен

преди 12 години

Значи плащам данъци, с тях се плаща субсидия на партиите, с пари от субсидията се купуват ромски гласове, а на родителите ми които имат по 40 г стаж, пенсиятя им не стига и за 10 дена.После нямало пари за пенсии, за здравеопазване и т. н. ПОМНЕТЕ: ако чакаме на това съвестта на политиците да проработи, няма да стане. (не визирам конкретна партия)

35

Lalo Butalo

преди 12 години

ako sprat i-n3t na Pozitano 20, news saitovete 6te ostanat bez komentari :D

34

Виц

преди 12 години

Баба попитала Бойко.- Професори ли измислиха вашата стратегия за управление на страната.- Не бабче, ние я измислихме.- И аз така им викам, защото ако бяха професори, първо щяха да я пробват на кучета.

33

до 31

преди 12 години

Недей така, да не ти се налага тези дето не правят нищо да те спасяват. Че тогава ще им носиш бонбони. Не се базикайте с лекарите, нито с полицаите. Не се мислете за рамбовци като Бойко, защото ставате смешни.

32

сссс

преди 12 години

Абе защо ви е на вас в София Бърза помощ,имате си Б.Борисов и Цв.Цветанов друго не ви трябва те ще ви оправят да знаете.

31

Анонимен

преди 12 години

Като ги знам какви ги свършват лекарите от Бърза помощ, то и минималната работна заплата им е много.

30

Салахадин

преди 12 години

Магистрали му е майката!!!