246

Mickey

преди 12 години

E kak няма да им подари ГЕРБ целия връх дори ! Та нали и ГЕРБ и БСП са креатури на ДС/БКП ! И музей на "СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО" изкъство им откри Боце и клъцна лентичката ! Построен не партийни пари на БСП и ГЕРБ , а парите на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!А защо името е на "СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО", а не на "ТОТАЛИТАРНОТО изкуство"??? Питайте комуниста Боце!

245

Анонимен

преди 12 години

Долу Герб и БСП

244

Анонимен

преди 12 години

стана късно възрастните си легнаха няма кои да подкрепя БКП-ТО ХАХАХАХ НА *** КОМУИНЯГИ СУМАТИ И НАРОД ИЗБИХТЕ НЕЩАСТНИЦИ МРАСНИ НАГЛИ

243

Мартин

преди 12 години

вижте му усмивката нагла и надменна !!!!!!!!1

242

darcas_real

преди 12 години

Добрият комунист е мъртвия комунист. Да си пожелаем всички комунисти да станат добри. Наздраве.

241

Анонимен

преди 12 години

След краха на комунистическия режим в световен мащаб стана ясно, че комунизмът е една антихуманна идеология. Последиците от него са печално известни - тотален икономически срив, политически репресии, отричане на религията и Църквата, отричане на националните ценности и интереси, раболепно подчинение на бившия СССР... Дори днес, 17 год. след вътрешнопартийния преврат в БКП на 10.11.1989 г. сме свидетели на последиците от комунистическия режим - безработица, ниски доходи, бедност, бюрокрация... И това е само една малка част от последиците от комунизма, който разсипа живота на няколко поколения. Много писатели са описали този жесток режим, който беше наложен насилствено в редица страни - Александър Солженицин, Виктор Суворов, Георги Марков и т.н.На 26 април 2000 г. Народното събрание гласува Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен. Законът беше обнародван в Държавен вестник, бр.37 от 5 май от 2000 г.Дано поне децата ни живеят в един свободен свят и никога да не стават свидетели на този бич за човечеството - комунизма.

240

Анонимен

преди 12 години

Боко иска да каже че не се срамува u нe крие че е комунист ли..? Не мога да сxвана..

239

Анонимен

преди 12 години

Много искам да му свърша на очилата на тоя травестит мазен комунист

238

Циркаджии

преди 12 години

Да отиде в Украйна и да ги "оправи" и тях разпищолилата се другарка .

237

ббб

преди 12 години

Борисов не след 100 200 години сега ни е срам от теб

236

Анонимен

преди 12 години

Само тормоз и конфискации за комунистите, децата и внуците им.Нулева толерантност за петоколонниците.

235

Анонимен

преди 12 години

БУЗЛУДЖА, БУЗЛУДЖА ВРЪХ ЛЕГЕНДАРЕН

234

Анонимен

преди 12 години

Правителството няма право да подарява държавна собственост на частни лица. На БСП не трябва да се подарява собственост, а да се подложи на най-строги ревизии за разкриване източниците на финансиране, а членовете на БСП трябва да бъдат малтретирани по всякакъв начин.

233

Всички в чинията

преди 12 години

Най-добре всички политици да се натоварят в чинията и да литнат :) Без тези *** ще се оправим за 5 години.

232

да си припомним

преди 12 години

След изборите на 25 юни 2005 тя запазва своя пост на министър (без портфейл) по европейските въпроси и в правителството на Сергей Станишев.Ето това е комунистката Меглена Кунева - Пръмова: През октомври 2006 Съветът на лидерите Сер-Гей, Доган бей и Цар-вуля на партиите БКП-БСП, ДПС и НДСВ от тройната коалиция я предлага за първи еврокомисар от България. Кунева е официално номинирана за еврокомисар от комуниста Сер-гей Станишев на заседанието на Министерския съвет на 26 октомври 2006.

231

иоп

преди 12 години

Ако Италианци, Испанци, Французи и т.н. са имали нашето мислене и са постъпвали както ние през тези 22 години, днес да не сме имали възможността да се наслаждаваме на техните паметници на културата. Ами колизеума в Рим не е ли храм на варварството ? Ако бяхме ние да сме го бутнали и него. Каквото сме творили през годините (добро или зло) нека си остане за да знаят някога нашите наследници какви деди са имали и какво са вършили !

230

до 271

преди 12 години

той е половин руснак, даже не е руснак а украинец, но е цял ***

229

Анонимен

преди 12 години

що за глупости са това, какви подаръци, какви пет лева, бе хора !?! Освен със социалистите, този паметник е свързан с българската история и с България. Кой е ББ, че да подарява паметници? Това да не му е дарено от мама, че да разполага с него! Простотията просто няма край. И ГЕРБ и БСП обърнаха държавата на клоуниада, заиграват се като деца от детската градина. А целия народ трябва да им се диви сигурно, но за съжаление- и да им сърба голата чорба! Просто възмутително!

228

Анонимен

преди 12 години

Литнало едно л_айно (БСП), към тоалетната чиния (*** на историята )...

227

Бай Иван

преди 12 години

защо Сергей не се кандидатира за президент, може би не иска да загуби още едни избори