99

Анонимен

преди 12 години

За какво да коментира , някакъв си миши тропот ? Абе нас някой *** ли ни за нещо , освен когато трябва да си плащаме вноските към ЕС !

98

Анонимен

преди 12 години

Има шамари звучни но като този рядко са ни удряли на международно ниво....Николайчо не се ли научи че се помисля, премисля и после се говори бе джанъм... Хо то като гледам кумира ти банкенски на какво друго да се научиш освен на простотия ?

97

Raytchev

преди 12 години

Напъват се за Шенген за да могат да се изнасят още повече ***(много от тях малолетни).В момента сме първи в Европа с 50 хиляди момичета.Та нали всяка *** им носи приходи чрез корупцията от мутрите - сводници след подялба с митничарите.

96

Анонимен

преди 12 години

Eто това е истината!!!! Прочетете и се наслаждавайте, а тия дето подкрепят Холандия за това вето, няма повече какво да кажат! bnews.bg/article-35112 Свръх цинизъм и наглост от холандски политик!

95

Инкогнито

преди 12 години

До 90: "Шенгенският враг No.1 на България" е Герт Вилдеерс - заради него и неговата крайно-дясна Партия на свободата е целият цирк с приемането ни в Шенген.

94

tuzarya

преди 12 години

Холандия - страната на лалетата, дългокраките блондинки, ***, наркотиците, джамиите !!

93

Анонимен

преди 12 години

Eто това е истината!!!! Прочетете и се наслаждавайте, а тия дето подкрепят Холандия за това вето, няма повече какво да кажат! Свръх цинизъм и наглост от холандски политик! Четете....

92

Анонимен

преди 12 години

Eто това е истината!!!! Прочетете и се наслаждавайте, а тия дето подкрепят Холандия за това вето, няма повече какво да кажат! Свръх цинизъм и наглост от холандски политик! Четете....b

91

tuzarya

преди 12 години

СПОКО НА ВСИЧКИ !! Борисов, Плевнелиев и холандския посланник са се разбрали! посланника ще обвини предишното правителство, а Младенов ще оттегли заканите си !! ще не ще холандския посланник влезе в президентската надпревара! доколкото чух управляващите националисти са добри приятели с Волен Сидеров, който е направил връзката с Б.Борисов и Плевнелиев. Вижте как радушно се прегръщат холандския посланник и усмихнатия Плевнелиев - можеш ли да кажеш че малко преди това холандеца ни го е "втъкнал"!!?

90

Ivo

преди 12 години

Холандският министър на емиграцията Герд Леерс, който заплаши, че страната му ще наложи вето върху членството на България в Шенген, е нагазил в сериозен конфликт на интереси. През януари миналата година Dutch News публикува материал под заглавие "Вила в България принуди кмета на Маастрихт да подаде оставка". Този бивш вече кмет на Маастрихт е тъкмо днешният шенгенски враг 1 на България - Герд Леерс.

89

osata

преди 12 години

до 88 - благодаря!

88

Инкогнито

преди 12 години

До 87: Ти грешиш. Ставаше въпрос за Еврозоната...

87

osata

преди 12 години

Аз ли греша, но някъде допреди 2-3 седмици имаше изявление на Б. Борисов и/или на Н. Младенов, че на този етап от ситуацията в ЕС ние не смятаме за необходимо да влизаме в Шенген. А сега се оказва точно обратното - същите хора са обидени от решението да не ни приемат там. Може ли някой да уточни?

86

Анонимен

преди 12 години

ABE SAMO TIA HOLANSI LI SA NAMERIHA NAI UMNI DA NI OPREDELIAT KOSURITE...TOLKOVA GOLEMI I RAZVITI DARZAVI SA SAGLASNI SAMO HOLANDIA....TUKA IMA NE6TO DRUGO

85

me

преди 12 години

Това е първото изискване на този министър, което одобрявам. Крайно време е дискусията за Шенген да се премести от абстракция към реалност. Истината е, че отказът на Холандия няма нищо общо със страната ни или с техническите оценки (които сме минали). Истинският проблем е Гърция и това е нееднократно декларирано в ЕС. Но понеже ние и Румъния сме по-удобни, ни използват като изкупителни жертви. Да са мислели, когато са създавали критериите. Сега вече става въпрос за чиста дискриминация!

84

Анонимен

преди 12 години

Холандия - страната на наркоманията и проституцията.. никой не ги бръсне за слива, смешници

83

Анти-холан

преди 12 години

Холандия не е цвете за мирисане; всичко що е внос оттам за храна е тъпкано с химикали - а за съжаление на българския пазар се намирват отвреме-навреме холандски заленчуци - дори и домати. този внос трябва да бъде забранен! Те дори почва нямат достатъчно!Що се отнася до този министър - българите не са втора ръка - Но ТОЙ Е! Колко време е бил в България откакто е министър? Само снове като еврейски посланик - НЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ - а за тези на Израел! Хубаво е да му натрият носа!

82

Анонимен

преди 12 години

Боли ги г..за в Брюксел за изявлението на Младеноффф.Та те не ни броят за хора.Използват ни само като боксова круша - показват с нас колко са стриктни.А пък и как да не ни посочват,че сме корумпирани като вътрешния министър прави изявление за техен министър и кандидат за президент,че е участвал в корупционна схема.

81

ВВ

преди 12 години

ИМА ПРАВО МИНИСТЪРА. НАЛИ СИ ПЛАщАМЕ НА ЕС.ДОКОГА щЕ НИ Е*АВАТ!

80

мафия

преди 12 години

тоя навремето беше секретарка на Надежда Михаилова...сега се прави на голяма работа и много важен,взел да плаши европа..голям смех.