35

Анонимен

преди 12 години

Какаду.

34

до 28-ми

преди 12 години

Брат, можеш ли да ми опишеш "честен ГЕРБ-ер" как би изглеждало?!?! Бедна ми е фантазията, нещо...

33

Баси!

преди 12 години

На тоя г*за му дъно няма!Те хората града в началото на шега го прекръстиха Данчо-лечково... Но шегата отдавна стана истина, и отдавна е горчива...

32

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плюли по Лечков. Първо не е ***, а българин. Второ не е родом от Сливен а от Стралджа Ямболски окръг. Никога не съм гласувал за него и не го одобрявам за кмет, но винаги ще го уважавам за успехите му във футбола, а тези които преди го направиха кмет сега първи плюят по него, бай-ганьовщина. Аз няма да гласувам за него, защото освен новите спирки в града и терените за футбол друго не виждам да е направил в града, но като не го харесвам,не означава, че трябва да плюя по него.

31

Анонимен

преди 12 години

Не съм гласувал 12 години за кмет , но сега просто съм принуден , защото този ще съсипе съвсем града.Този път няма да му помогнат и ***.

30

Анонимен

преди 12 години

Понеже е много кадърен сега Сливен е като след бомбардировки.На всичкото отгоре за 4 години не можа да усвои 50 милиона европейски пари и българия ги загуби.50 милиона отруснати за водопровода ,канализацията и пречисвателната станция на града-И ГЕРБ го подкрепят -за загубените милиони нищо ,все едно са 50 лв ,а не 50 милиона

29

бивш сливналия

преди 12 години

абе сливенци ,що не му .......... п.тката майна на тоя наркоман!!!!само *** ли ще ви определят битието!!?????

28

У Ж А С ОТ СЛИВЕ

преди 12 години

Ако изборите са честни, този никога повече няма да е кмет, но като слушам герберите колко са уверени, че победата ще е тяхна дълбоко се съмнявам в честността им.

27

Данчо

преди 12 години

А нямаше да има индулгенции за никого , гарантирано от Борисов , на зададени му въпроси от журналисти в Пловдив ,за явлението ''Дани Лечков !

26

Анонимен

преди 12 години

Дори и тук се намират разни мързеливци, драскащи платени коментари в полза на този крадец и некадърник! И то защо - само защото му е сложен етикета "подкрепен от ГЕРБ". Ето на какво е символ подобен етикет - корупция, мързел, самоуправство, кражби, скандали и т.н. Гарантирано от ГЕРБ!

25

Братчет

преди 12 години

Този като го гледам и ако не го познавам от световното по футбол от 1994г. ще кажа, че е 100% *** от гетото в Сливен.....

24

Анонимен

преди 12 години

Позор. Същият *** като Зеленогорски, който унищожи Плевен.

23

Наблюдател

преди 12 години

Не Ви ли писна бе хора? Още една нагла и крадлива гербеджийска мутра.

22

До 20

преди 12 години

Прав си. Прилича на латиносутеньор. Но за *** това е нормално.

21

иванчо

преди 12 години

***!

20

еуууеи

преди 12 години

Ако някой открие поне една снимка на която този смехурко да не се е облякъл като папагал, ще го черпя! Ега ти и к метът ега ти и чудото. като иска да се облича като клоун да върви в цирка

19

гражданин

преди 12 години

До 18: Приятелю, този съсипа Сливен и го превърна на картофена нива. Всички сливналии го псуват и всеки казва че никога няма да гласува за него. Но за съжаление честен вот няма да има. Ще се играе с белязани карти, ще се подменят бюлетини и протоколи. При това положение вероятността унищожителят на един от най-хубавите градове на България, да спечели трети мандат е реална ! Пази боже !!!

18

Bai Hoi

преди 12 години

13,16,17 edin i susht gerberski draskach :))) Ako v Sliven si go izberat pak znachi sa mazohisti :)))

17

криско

преди 12 години

Стискам палци отново да го изберът! Той заслужава!

16

ив

преди 12 години

Пожелавам успех на изборите на Лечков!