136

грешка

преди 13 години

До 146

135

до 142

преди 13 години

Ами може да не му е биологичен баща, но се е хванал на хорото и трябва сега да го храни! А след изборите...?

134

do 141

преди 13 години

кво детенце да храни? Чуждото ли?

133

Ivan Grozni

преди 13 години

Прав си комняго с 4 години стаж... разочраовани са хората , които ги мързеше да мислят рпеди изборите, че избират поредната БКП креатура, каот теб... мутра-милиционер, подлгоа на Тато и Крадливия дедо от Мадрид... излъгал народа да галсуват за него акто депутат - даже не се появи в НС... кмет - за 2 години щеше да прави завод за отпадъци, щеше да тръси сметак и ревзия за комунистическяи грабеж..но народа си чака месията и бащицата... и партията-майка му го даде поне като фалшив медиен образ..

132

arhar

преди 13 години

През 2009 г. нямаше ли една партия, която пускаше предизборен клип с брадва ? Когато някой види брадва , какви асоциации прави ? Свързва брадвата с хубави неща или с лоши ?Ламбо не стана ли депутат през 2009 г. именно от тази партия, която пускаше клипа с брадвата ? Ако Ламбо беше принципен човек, не трябваше ли да се разграничи от тази партия, която пуска предизборни клипове с брадви и да я напусне ? Защо тогава да му вярваме на Ламбо ?В 21 - ви век да се пускат предизборни клипове с брадви, е , меко казано, неморално !

131

Боко

преди 13 години

Ехеее Бокооо Бокооо... имаше един лаф на времето "Государство вести - не мудями трясти". Трябва да го запомниш. Управлението не е като да си клатиш топките, нито да режеш ленти, да откриваш площадки и да се подписваш на коремите на непълнолетни ученички. Бързо се загробваш ама покрай твоята простотия ще загробиш и България...

130

Анонимен

преди 13 години

Тва бсп няма ли да го забранят със закон вече.Писна ми да им гледам тъпите коментари сякаш сме забравили тройната ламя и всички кражби и заменки по тяхно време.

129

Серьожа

преди 13 години

Хахахах - ех "гладна кокошка, изборна победа сънува!" Вместо да си фантазира, Серьожа по-добре да мисли, какво ще работи след изборите, за да си храни детенцето!

128

Анонимен

преди 13 години

Аз никога не съм очарован от тях, та да се разочаровам, ама за комунист НИКОГА!

127

Илияна

преди 13 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

126

Фех

преди 13 години

*** пак си правят сметките без кръчмар-така и не проумяха, че каквото е казал Доган-това е било това ще бъде и винаги. Елементарна аритметика е. Който иска да спечели-много трябва да му се навежда. Но по-добре Доган-но никога милиционери и комунисти повече.

125

NIE OT BSP

преди 13 години

6+TE GI BIEM S GOLO DUPE

124

Deko

преди 13 години

Прав е Станишев, за разлика от гербавите комунисти, социалистите през мансата си 4 пъти вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв, тава-факт/. Тия комуната не само че и стотинка не дадоха, но унищожиха и това, което остана от социалистите. Само с милиционерски измислени сводки хазна не се пълни.

123

Ran

преди 13 години

Гербери и бесепари-всички са от едно комунистическо котило-БКП. Къде другаде управляват бивши комунистти и милиционери. Затова винаги бг ще е последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки смят.

122

Анонимен

преди 13 години

И са отчаяни от теб, Станишев.

121

DOGAN

преди 13 години

SERJ A AZ SAM RAZO4AROVAN OT TEB.EDNA *** NE NAPRAVI KATO HORATA TEZI GODINI DO KATO TI RAZDAVAH PORCIONA

120

KOSTOV

преди 13 години

AZ SAM TVARDO ZAD STANI6EV.VSI4KI SINI AKO IMA VTORI TUR 6TE PODKREPIM STANI6EV.BSP E NA6IQ IDEOLOG I SAZDATEL.

119

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

OT BSP SME RAZO4AROVNI MNOGO OTDAVNA.MAFIOTSKA ORGANIZACIQ S KORUMPIRANI VODA4I I LI4NO TI MEKA KITKA SERJ.MNOGO 6TE TI OTIVA NOVATA DLAJNOST KATO SEKRETARKA NA GOCE.

118

Додо

преди 13 години

Защо ли този коментар на хамстера върви едновременно с "изследването" на поръчковите Медиана и Кольо Колев?!

117

Анонимен

преди 13 години

Нещо му е увиснала дланта на снимката, да няма някакви проблеми с китката?