112

за 134

преди 13 години

Гоце не бе избран от народа.....Чети:132 добавен от: Анонимен преди 31 минути АКО НЕ БЯХА *** И ТУРЦИТЕ - ТОЯ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ПРЕЗИДЕНТСТВО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!Гоце бе НАЛОЖЕН на народа с мафиотски методи!!!!*** М ЗА БЪЛГАРИЯ!

111

Анонимен

преди 13 години

bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html

110

Анонимен

преди 13 години

Гоце ПАРАВАНов чадър над мафията в БГ !!!*** 1Тоя Гоце зомбясан пернишки ***-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=relatedyoutube/watch?v=vLAXKmBRtPktirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198bivol.bg bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.htmlextremecentrepoint/?p=1092

109

Мурат

преди 13 години

БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ ГОСПОДИН ПЪРВАНОВ ВЕЛИК БЪЛГАРИН ИЗЛЕЗЕ!!!

108

Безпартиен

преди 13 години

След десет години и Първанов преряза една лента...на книгата си !

107

Анонимен

преди 13 години

Този човек два пъти поред бе избиран за президент на България. С цялото му скудоумие; с очевадното му служене на чужди, а не на български интереси; с олигарсите, точили фондовете на ЕС, заради които България стана за резил; с вълците и козлите му; с досието му в ДС и плеадата от ченгета в президентския му апарат; с подличките и нелепи предизборни идеи като тази за псевдо-мажоритарния елемент, която струваше на БСП около 20 мандата. Защо въпреки всичко това българите го избираха? Ето един въпрос с много отговори. Засега ще се огранича само с първия и най-парадоксалния. Защото бе живото олицетворение на българската посредственост. Защото всеки мърморещ чичо от Горно Нанадолнище можеше без усилие да се идентифицира с него. Защото скудоумното общество излъчва и скудоумен президент затова.

106

Анонимен

преди 13 години

ДС е възможно най-сатанинската организация у нас. Всички вътре са злодеи и предатели на народа. Тези изверги нямат мило и драго, еничари на комунистическата чума, убийци, репресирали хората в годините на правешката диктатура, служителите на ДС многократно са участвали в маменето и ограбването на сънародниците си в годините на прехода. ВСички злини в България са дело на Държавна сигурност. Не е имало по-голямо бедствие за страната ни дори и от кърджалийските и башибозушките времена. Катастрофалните последици от дс-грабителството през последните трийсетина години ще тегнат още дълго и мизерстванет... Прочитане на целия коментаро на обикновения човек ще е вечно. Бирниците от ГЕРБ ще бърникат до дъно по джобовете на плебеите. Алчността, ненавистта и омразата към ближния са веруюто на всички дс- *** и ***.

105

Анонимен

преди 13 години

АКО НЕ БЯХА *** И ТУРЦИТЕ - ТОЯ ЩЕШЕ ДА ВИДИ ПРЕЗИДЕНТСТВО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!*** М ЗА БЪЛГАРИЯ!

104

Анонимен

преди 13 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....

103

Анонимен

преди 13 години

Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното.

102

Анонимен

преди 13 години

... Този скакауец надмина и бат *** Майна в изцепките. След него президентската институция ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. Излишен лукс за простаци...

101

Анонимен

преди 13 години

122 бойчо нямаш връзка със главния мозък

100

Анонимен

преди 13 години

Как можа ДС да постави на този отговорен пост толкова некадърен ДС-ар като гоце?

99

читател

преди 13 години

бойчо от раменете на горе хич те няма

98

Анонимен

преди 13 години

122Може само да снася сладолед "Ескимо" отзад. Ходи хапни де!

97

Анонимен

преди 13 години

107 ти от кои си от глупавите или галошите

96

Бойчо

преди 13 години

Гербери, Първанов отново ще бъде президент! Защото знае и може много повече от Б.Б.!

95

Анонимен

преди 13 години

Седефчо вижда резултата само когато гръмне козел или газела. А ние бихме го подкрепили ако обърне чифтето и гръмне себе си или Станишев.

94

до 114

преди 13 години

Чак пък българин...

93

Бойчо

преди 13 години

115 първо вие герберче! Да изпратим теб и още някой, напр. разни кандидати и бабаити!