14

Анонимен

преди 12 години

България Ер отмени чартърните полети от Бургас и Варна. Общо от двата български курорта трябва да се върнат 358 руски туристи, сред които 14 деца. България Ер и Алма тур в четвъртък проведоха преговори в София. В тях взеха участие и представители на министерствата на транспорта и на туризма на България. Чиновниците се опитаха да убедят авиопревозвача да поднови полетите, заплашвайки да му отнемат лиценза. "Явно и днеска Трайков пак ще говори за политическа атака и компроматна война.

13

PENE

преди 12 години

Леля Цецка , има авторитет , колкото лафкаджийката в парламента !Лошото е , че и авторитетът на парламентът се е срутил ! Боко Тиквата се отнася толкова пренебрежително към най-висшита институция в държавата , че вече и сополивите му министри си позволяват да се подиграват с него !Сякаш се връща онова време , в което Тато и Партията майка , бяха най-важните - по-важни от въздухът и родината ! Цирк !*** гербери , колкото и да ви се иска ДИКТАТУРА НЯМА ДА ИМА НИКОГА ВЕЧЕ ! ! !

12

Анонимен

преди 12 години

Еми Искрето се утешава в столовата. Да я бяхте направили кандидат президент всичко щеше да е наред. Нямаше да ги има тия скандали от подкуп дал, подкуп взел!

11

галактика

преди 12 години

Преди 6 години на едно момиченца бе направена успешна животоспасяваща чернодробна операция. Вчера, тръгвайки от дома си за първия учебен ден Памела плачеше от радост. В двора на училището с цветя и подаръци бе дошъл екипът, който бе направил операцията. Повече от достойно!!!! /видях това по БНТ/ . А вие господа, често снимани и описвани в статии, на какво се радвате, плачете ли от радост, и .... почувствали ли сте се някога повече от достойни ?! Намирам отговора всеки петък - НЕ !

10

Анонимен

преди 12 години

Ха гласуваите за тия мърели пак и на всичко отгоре няма глоба за закъснение.

9

Анонимен

преди 12 години

Много бачкат тези бре!:)) Хелек Боцко! Вече го болят пръстите от рязането на ленти и сега ги е наложил с лед:)) Как да се яви в такова състояние:)))

8

Анонимен

преди 12 години

Е И ,КАКВО ОТ ТОВА.НЯМА НИТО ЕДИН ИЗГОНЕН И УВОЛНЕН ЗА МНОГО ЗАКЪСНЕНИЯ И ОТЦЪСТВИЯ .АМА АРЕ СТИГА С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ,4ЕШЕТЕ СИ ЕЗИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ,ОМРЪЗНА НИ ОТ ВАС И ВАШИТЕ НАГЛИ ЛЪЖИ И ОТ4ИТАНЕ НА НЯКАКВА ГОЛЯМА ДЕИНОСТ..

7

песимист

преди 12 години

Цирк! Цецке върни парите.

6

Анонимен

преди 12 години

Ми успали са се!:) Предполагам, че на Боко деня сега ще започне с добро утро в 12ч:)))) Снощи е препил със Стоичков и му е държал едната златна топка в знак на подкрепата за Плевнелиев, защото се е възпалила:))

5

13

преди 12 години

Няма смисъл да се плюва - и ТЕ СА ХОРА,при това става въпрос за 10 минути,не за часове!!!Неправилно интерпретирате новината- ЗАБЕЛЕЖКАТА Е КЪМ DNES.BG!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Въпреки че доколкото знам, днес министърът присъства на авиошоуНека да отмаря Аню. На неговата крехка възраст малко да се преумори човек и ще натори родината.

3

Анонимен

преди 12 години

a zaplatite im zakysnjavat li?

2

Анонимен

преди 12 години

Разкапаха се от работа ***! А Фидосова не могат да я откъснат от кебапчетата на закуска!

1

Аз

преди 12 години

И министрите МУ като него - циркаджии.