609

Анонимен

преди 12 години

***

608

А, така...

преди 12 години

Борисов пред три телевизии: Ако аз бях Плевнелиев, да съм хванал брокерите с подкупаА, бе, нали запалената Плевня каза, че никой не му е предлагал подкуп, бе?Всички са лъжци - Боко, Цоко, Цвъцко, Плевнята. А материалът им вярва. Материалъг ги боготвори. Материалът обича да бъде лъган.

607

Анонимен

преди 12 години

Май е време някой хора да слезат от Мелмак на Земята.

606

venko

преди 12 години

Е, стига вече де г-н "полицай"!?! Вие все повече обяснявате, че вашата марионетка за нищо не става! А ни го предлагате за президент? Иначе е симпатичен човек, жалко, че е безгласна буква.

605

Бойчо

преди 12 години

Анонимен, ако другите са умствено немощни, ти сигурно си! Не става Плевн. за президент, защото не е независима личност! Ако имаш достатъчно мисъл да разбереш това няма да използваш красиви изрази от ранга на "вонящи лъжи", а ще говориш като образован и възпитан човек.

604

76

преди 12 години

БОКО ИЗКАЗВАЙ СЕ ПОДГОТВЕН

603

Анонимен

преди 12 години

КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, ПОЗИТАНЦИТЕ СИ ... БУШОНИТЕ СА ИМ ДО ЕДИН ИЗВЪН СТРОЯ, А РАЗЧЕТВОРЕНИТЕ НЕРВИ НЕ СА ДОБЪР СУФЛЬОР. ТА ЗАТВА СУМА ТИ И ТЪПОТЕВИЦИ РЪСИ *** ПО ЧЕТИРИТЕ КРАИЩА НА БГ ЕФИР. СЕГА *** Е ЗАХАПАЛ НЕКВА ТЕНЕКИЯ С ИМЕТО ПЛЕВНЕЛИЕВ. И КВО? НЯКОГА ДА Е ИЗЛИЗАЛА НЯКАКВА ИСТИНА ОТ ПОЗИТАНСКА УСТА? САМО ВОНЯЩИ ЛЪЖИ И ДР. БЕЗ ЦЕЛОФАН СРЕЩУ ВЕНТИЛАТОРА. МИ ТВА Е МАТЕРИАЛЧЕТО НА БСП. ПРОСТИ ИМ, ГОСПОДИ, ПОРАДИ ТЯХНАТА УМСТВЕНА НЕМОЩ.

602

Анонимен

преди 12 години

ама не си полицай душо,първо беше пожарникар,а сетне гавазин...на бай тошо,е нема лошо,ама не си полицай,а като главсек-едно показно убийство не разкри,е,как да кажам че си полицай?

601

Бойчо

преди 12 години

609, кого да харесвам? Герберите ли? Лъжат, участват в корупционни схеми, ламтят за цялата власт, държат се бабаитски като вожда им! Много искат! Калфин е знаещ, умен и възпитан, той е класи над неуките гербери.

600

кадилак

преди 12 години

бсп са сбирщина комунистически мафиоти.Свикнали да крадат държавни пари още от едно време.Сега с акцентирането върху темата с подкупите избягват политическите въпроси и аргументирането защо да гласуваме за тях.Понеже няма какво да предложат и всички ги знаят що за стока са, единственото което им остава е да хвърлят кал по Плевнелиев, но пак няма да успеят!

599

пак

преди 12 години

всеки втори нарушава правилата на сайта защото не харесва червените

598

БГ

преди 12 години

Всеки, който не гласува всъщност гласува за турците. Тъй като избирателната активност при ДПС е 100%, то колкото по-малко българи гласуват, толкова тежестта на турско-*** гласове е по-голяма. И обратно ако 80% от българите излязат да гласуват, то турците няма да влязат в парламента. ГЛАСУВАЙТЕ (по това се познават истинските българи)!

597

see

преди 12 години

1. Всеки гражданин на Съюза и всяко физическо или юридическо лице, пребиваващо или чието седалище според учредителния акт е в държава-членка, има право на достъп до документите на институциите, при условие че са спазени принципите, условията и ограниченията, определени в настоящия регламент

596

читател

преди 12 години

Жалко милиционерче, с напън да бъде пожарникарче, но никога намя да стане полицай....

595

Анонимен

преди 12 години

Уха / 600 / защо не ми отговаряш? Навярно те е срам, но все пак да те поитам откъде взе пари за комп и да си платиш нета? Кажи какво открадна, бедняко?

594

Анонимен

преди 12 години

Колкото повече се плюнчат от БСП и РЗС и колкото повече се хвърля кал по Плевнелиев толкова по симпатичен ми става. А към БСП и креатурите им все повече изпитвам отвращение. Те не представят идеи а компромати клюки и полуистини с надеждата да окалят всички та да не им личат ***.

593

Анонимен

преди 12 години

Уха ти си бедняк, нали?мързелив си и лентяйството е твоя номер в живота, прав съм нали?

592

Уха

преди 12 години

Ало, платените защитници на мафиотите от властта, време е да спинкате! Не се уморявайте, поигравайте и мачлета, както го прави върховната Тиква! Лека нощ!

591

Анонимен

преди 12 години

с тази анти кампания БСПще пропадне напълно

590

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че се вдига прекалено много шум с цел изместване на фокуса от кампаниите и политическите възгледи, за да се дезориентират и обезверят хората. Всичко се случва с ясното съзнание, че Калфин шансове в София няма и за БСП е по- изгодно да насочат усилията си в омаскаряването на Плевнелиев