535

Анонимен

преди 12 години

Това са стандартни прийоми на кагебейщината. Събират се всички и почват да дюдюкат от всички страни, за да му смачкат психиката. Ако не се поддаде, почват заплахите.

534

Разумен

преди 12 години

Някой вярва ли че ГЕРБ не печели на първи тур?! За комуназите ще гласува само родата им - крадци и мизерници са си те

533

Sve

преди 12 години

Правилната позиция е да не дадеш подкуп, незнам защо е този шум.

532

Плевнелиев-президент

преди 12 години

Плевнята отнася снахата и калфата кат лястовица червей.....хайде наздраве!

531

Разумен

преди 12 години

Аз от черверастите освен кражби, компромати, флашки друго не съм видял.......никога не бих гласувал за тях

530

Цитат за Ламбо

преди 12 години

"Това е акт на отчаяние. Докато хора като Стефан Данаилов ги пробутват като любимци на тази партия, тя няма никакво бъдеще. Това е човек от миналото, една ретроградна фигура, която през годините е работила срещу обновлението на БСП", коментира Близнашки пред Нова телевизия.

529

ГЕРБер

преди 12 години

Комунизчета , чудите се за какво да се хванете, *** бабичките дето ви верваха измряха................лапай те бахура

528

Анонимен

преди 12 години

560, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за разкошния и независим разбор на ситуацията!Явно Б.Б си разчиства къщичката от неудобните и със застрашаващ го рейтинг, като че те са виновни за простотиите му.ОЧЕВАДНО е по начина на представяне на кандидата и по това как се подхвърли компромата от Ц.Ц. Президента на РБъ не може да промени нищо в схемата на управление -перефразирано - " ако спечели Плевнелиев печели Бойко /няма да му се мота с високия рейтинг /, ако загуби - губи само той / ще е аут /"

527

do 578

преди 12 години

Тъй като го гледаш този човек, дали може някой да се страхува от него? Той вече е стъпкан. Видимо е че не издържа на натиска... не може сам да си формулира отговори. Чете от листо, защото му трепери *** да не го хокат пак. Пълен цирк

526

@

преди 12 години

"....но категорично отказа да отговаря на журналистически въпроси."Ем много ясно той е гербераст,след 2 дни ще излезнат 1000 интервюта в на Делян Пеевски тоалетните хартии :)"...по замяната на терени между "Линднер" и Софийска община, но категорично отказа да отговаря на журналистически въпроси" :)))))))))

525

Анонимен

преди 12 години

Целият проблем в момента е, че много хора се страхуват от Плевнелиев. На провалените ни бивши политици никак не им се сдава президентския пост. Истината е, че каквито и фантазии да им родят мозъчетата Плевнелиев ще спечели изборите, защото за разлика от тях това, което той е направил е видимо за всички. Не празните думички, а делата ще спечелят изборите.

524

Анонимен

преди 12 години

комуниЗчета , *** пишете ли а , пишете , пишете а ние попийваме и поклецкваме женичките ви ХА , ХА , ХА .

523

77777

преди 12 години

Проблема не е дали е взел или дал, а че е скрил от ЗАКОНА, че а му поискали? Наистина ли никой не разбира "проблема" толкова ли сме прости!!! А, каква "умна" журналистика имаме само!!!ГОРКО Й НА БЪЛГАРИЯ! чета мненията и се ужасявам за безграничната простотия обхванала някой представители на народа ни - платени драскачи на болшевишките ни управляващи. Всички псуваме комунистите, а не виждаме, как ни управлява вожда... Той нарежда и листите с престъпниците - Лечков, К. Йорданов и т.н.... В БСП поне има демократично - избран от членовете им кандидат за кмет на някое населено место, докато в герб, каквото каже Тато и естествено да е човек манипулиреум... Българино 22 години псевдодемокрация, но все пак демокрация и ти си искаш Тато? ЗАЩО!!! Светът отдавна е изхвърлил един вожд и една партия!!! За да сме добре всички ТРЯБВА ДА ИМА ИНАКОМИСЛЕЩИ!!! ТОВА Е ЕВОЛЮЦИЯ!!!

522

562

преди 12 години

Абе братче, стига спами вече бе! На този мухляк проблемът не му е, че е понатрупал някой и друг милион или, че си е прехвърлил семейната далавера на жена си. Проблемът му е, че не може да даде адекватен отговор за първите един-два милиона. А този проблем е характерен за не малък процент от т.н. български елит. Така че стига с това какво имал, тук въпроса е как.

521

Анонимен

преди 12 години

Кво постоянно се оправдава тоя мазен *** - видя се, че не е чист като сълза, какъвто се опитваха да ни го представят Доганово-Пеевско-Кръстевските медии, надули и балона ГЕРБ, който за радост на обикновените хора (и за съжаление на мутроолигарсите) съвсем скоро ще се пукне с гръм и трясък.

520

Доживяхме

преди 12 години

Ох, свършиха ли се българите в тази България, та дойде ред и *** да ни е президент.Сега ***, а по-късно и турчин. Това е подготовката на стадото. Гответе се за Доганя, балъци.

519

571

преди 12 години

Плевнята не е чист българин, а мръсен ***. Като Трактора.

518

Гласуващ

преди 12 години

Е как да не гласуваш за такива чисти българи като Росен Плевнелиев,само няколко милиона. Като всички българи. Добре че в България бедни няма.Всички работим и получаваме по Европейски стандарти,пенсионерите скачат от радост,безработни няма.

517

Анонимен

преди 12 години

До 549 - ей *** аз съм изкарал няколко милиона с акъл и труд. Знам - не на всеки се отдава, знам - боли, но това е живота брат:)

516

Швейк

преди 12 години

Мале мале, Плевнята, запалиха ми плевнята... една Искра подпали Плевнята. Цецо, Цецо.... алоВикайте пожарната и меверето... кой запали Плевнята? Цецо ли Искра ли. Къде е Бойко, ало ало, Брюксел ало...