8

Анонимен

преди 12 години

Хайде да видим сега коя партия ще скочи да защитава руснаците.Че обикновените хора нямат вина-нямат,но да видим кой ще плюе заедно с руските медии против България.Естествено и срещу правителството,макар и то формално да няма нищо общо с отношенията между две мутренски фирми,рожби на прехода,станали такива по назначение и поръение.

7

до 5

преди 12 години

Добре де,Нали сме пуснали правителствен самолет...Сега пък има изискване да е туроператор.Абе що не се завреш в дупката от която си изплувал!!!Руска гадина такава!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Тия пък, от трън та на глог!На руски самолет...

5

Име

преди 12 години

А на мен ми е интересно, кога наш туроператор ще плати такива суми, ако се случи такъв проблем с толкова много български туристи някъде другаде по света? :) Аз ще ви кажа, НИКОГА! :)

4

БГ

преди 12 години

На кой му пука за алкохолизираните мужици!?

3

Анонимен

преди 12 години

1 - не си прав. Хората са си платили всичко, а това, че нашенски мутренски организации не могат да се разберат е друг проблем. Както виждаш техен си туроператор плаща отново нещо, което вече е било платено.

2

Анонимен

преди 12 години

Какъв е този *** на снимката?!?

1

Анонимен

преди 12 години

Абе към тези *** какви жестове ,пак от нашите данъци ли да ги плащат..те си мислят че още сме във СИВ и могат да си правят с нас каквото си искат...Ееей,няма отърване от тази пияна *** !!!!!!