232

лиляна

преди 12 години

Ето това е един истински премиер! Браво за умната постъпка, която е направил преждевременно да спре нещата, докато не е станало късно! Браво и успех на идващите избори!

231

Анонимен

преди 12 години

Хораааааа, много сме загазили и няма да има оправия! Отчаяна съм, като виждам какво се случва! Българйо, майчице свята прости ни, ние се оказахме недостойни щом търпим всичко това!

230

Анонимен

преди 12 години

Борисов, ако сам си вярваш - прегледай се!

229

leonsio

преди 12 години

Този натровен поглед ми напомня на един друг през ноември 1989! Търси се охранител за бъдещ кмет, министър- председател и евентуално- президент!!!

228

Анонимен

преди 12 години

Тук акцентът наистина трябва да пада върху това КОЙ е спрал парите...(не като при тройната...)

227

Тити

преди 12 години

Имам наблюдения над работата на Лечков, защото съм живяла там и намирам огромна разлика между преди и сега. А що се отнася до проектите, смчтам, че е редно всеки направил нарушение трябва да си понася последствията. Борисов е честен и се оповава на закона.

226

Иван

преди 12 години

Браво Борисов - нека да те плюят - това е от завист и злоба а и тук 90 % са платените на Кутев.То се казва европейски политик - проверката е висша форма на доверие.Ако се докаже че кмета е крив да го поема прокуратурата.Ако пък просто една шайка хора от общинския съвет на Сливен имат апетит към европари пак прокуратурата да си поиграе с тях.И в крайна сметка заради алчността на този който е поръчал филма Сливен ще гази кал още една година.А хотела който е част от концесията е супер.Гордейте с

225

leonsio

преди 12 години

То не е само да го прегръща- целуваше му и плешивото теме! Краставите магарета се надушват! Всички в плевнята и- гори, гори огънче!

224

Анонимен

преди 12 години

Те това е някакъв порно-театър с елементи на разсъждение - на Лечков на са му спряни парите от ЕС, спряно е националното доплащане от София... Спряно е понеже правителството (Боко) подозират че Лечков гепи... Обаче иначе за изборите подкрепят Лечков? Защо така? - Лечков явно държи *** гласове вСливен и с тях печели до сега, сега ГЕРБ ще го оставят да стане кмет, а той ще им гарантира 50-60 *** гласа за Плевнелиев.... после може и да му пуснат парите

223

Анонимен

преди 12 години

Вече и децата ги подиграват. Преди малко минаваме покрай един цветарски магазин и виждам много хубав букет от гербери и слънчогледи и казвам на детето: Харесва ли ти мамо този букет за госпожата да го вземем? А то: Хубав е ама да не е с гербери, че дацата ще ви казват че съм от ГЕРБ!.... До къде сме я докарали по върха се мислят за велики, а децата даже вече се обиждат на гербери....

222

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

221

Анти Лечкоф

преди 12 години

Бойко, тоя Лечкоф само ви срами би. Разкарай го.

220

123

преди 12 години

Само САЩ могат да свалят маркучодържателя инж. Борисов. Имат достатъчно информация. Но взех да се съмнявам сериозно, след като съм наясно с лобизма с САЩ да не ли би и на гея са му запушили устата с 10-20 милиона.

219

Анонимен

преди 12 години

И във Варна е същата разсипия, но ГЕРБ "застава зад" кирил йорданов и на тези избори...

218

възмутен

преди 12 години

Възмутен съм от наглото поведение на управляващите; от собственическото държание на премиера; от бездействието на цялата управленска клика; от геноцида над хората; от лишаването ни от всякакви права; от рекета над хората чрез всякакви увеличения и измислени данъци и такси; абе изобщо възмутен съм от управлението , градящо се на лъжи и насаждане на омраза между хората, между цели съсловия. Погледнете се , бе хора! Прочетете коментарите и вижте докъде стигнахме! Ние не сме нито червени, нито жълти

217

leonsio

преди 12 години

Утре е първия учебен ден! Да върнем Боко в първи клас!

216

112

преди 12 години

Борисов стига лъга наредено ви е да спрете финансирането на проектите от Брюксел. Защо криете, че Брюксел иска връщането на парите през 2012 за тези проекти, но нали няма да ги връща Лечков или ти, а от бюджета / от нашия джоб / на вас какво ви пука.

215

Не така доц.Борисов!

преди 12 години

Инж. Борисов да не ходи да открива пътни възли и пътни знаци, това не е работа на премиера на една държава. Вчера всички очаквахме да го видим как гаси пожар край с. Вакарел, но не би. Колкото до Лечков нещата са ясни още от преди 7-8 месеца. Тогава ген. Борисов, шоф.Цветанов и циг. Лечков направиха далавера, която паникьоса ОЛАФ. Ето публикацията:ОЛАФ проверява Борисов, Цветанов и Лечков4 януари 2011, 14:36Според сигнала по тази схема са източени над 50 милиона лева от ЕС и националния бюджет Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) е започнала проверка за далавери с обществени поръчки и злоупотреби в Сливен. Проверката е по сигнал и е насочена срещу кмета Йордан Лечков и свързаните с него фирми, получили по втория начин обществени поръчки за над 50 млн. лева. Сигналите са за източване на огромно количество евро и общински пари и са подадени от управителя на Хидросистеми и общински съветник в Сливен Радостин Русев. Според документа "по тази схема се осъществява облагодетелстване и кражба на средства от Европейския съюз и националния бюджет за над 50 млн. лева. Покровители на престъпната дейност са Десислава Танева депутат от ГЕРБ, Цветан Цветанов вицепремиер и министър на вътрешните работи и Бойко Борисов премиер на Република България". В отговора си на този сигнал ОЛАФ пише:Във връзка с всички тези нарушения от страна на огромната по своя мащаб за територията на ЕС организирана престъпна група, стигаща до най-голямо ниво в Република България и нанасяща огромни финансови вреди на гражданите на ЕС и България, ви молим за съдействието за извършването на прозрачно и бързо разследване с цел недопускане на допълнителни финансови злоупотреби, евентуално физически саморазправи и убийства с цел прикриване на следите, водещи към разкриването им.Поставени сме в невъзможност да се обърнем към институциите в България, които не могат да извършат качествени проверки, поради факта, че в организираната престъпна група участват високо поставени служители и политици с имунитет.

214

ГЕРБ=ЛЪЖА

преди 12 години

Най-големите пердета са в ГЕРБ, бива, бива бандити, ама ти я се о_раха !!!Борисов няма какво да спре, спира го ЕС, но той е нагъл ! Иска с лъжа да превърне поражението в победа..."*** си с рози накичи, о_раното да не личи !!!"

213

Анонимен

преди 12 години

изборите вече са ясни само е въпрос на време да кажат ина обикновенните хора кво са решили