11

3

преди 12 години

4Когато си загубиш работатаКогато те ограбя и пребият пред децата тиКогато загубиш всичко което си ималКогато *** разрови гроба на родителите тиСЕ СЕТИ ЗА МЕН!

10

ДеБул

преди 12 години

Видяхте как постъпват засегнатите държави и как защитиха туристите си!Правителството на Финландия забрани дейността на Алма тур на територията на нейната държава и изпрати самолети да си ги прибере.В случая българското правителство видно не направи абсолютно нищо ,освен да се прави на арбитър между две мутренски компании.Толкови ги е страх от ***,че нито един висш политик не изказа категорично мнение,просто се *** от страх!

9

бе...

преди 12 години

А, добър ден! А циркът с руските туристи, кому бе нужен?

8

Анонимен

преди 12 години

Та ако някой не е разбрал. За туроператорите хората не са нещо по различно от торбата цимент за строителния предприемач

7

Анонимен

преди 12 години

Откога има съд в ***?!

6

Анонимен

преди 12 години

Дреме и на Алма тур. най-вероятно е поредния балон с плануван фалит - те червените много му разбират на това, спомнете си банките. Няма да плати на превозвача, на банките и на хотелите. На печелившите честито.

5

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се провери кои са тези банки, които са отпуснали тези кредити и да се попитат същите кой сега ще ги плаща!Наистина Алма Тур действат като комунисти - теглят кредити, превозват и настаняват на вересия и накрая друг плаща!

4

Смех

преди 12 години

Номер 3 ти със сигурност си рожба на греховната любов между Сергей Станишев и Азер Меликов. Нямам друго обяснение как може да си толкова ***

3

Анонимен

преди 12 години

Това е само началото на масовите фалити причинени от "успешното" управление на ГРОБ.Простият бг народец трябва да плати ПЪЛНАТА ЦЕНА на глупостта си!!!А именно-ГЛАД И МИЗЕРИЯ за доста години напред!Казах го преди две години и го повтарям: Виденовата зима ще ви се стори като приказно лято в сравнение с Боковото деситилетие!

2

Анонимен

преди 12 години

Както се казва - пак се изложихме пред чужденците. Ама и тези от България еър - как ще ги оставите толкова задължения да натрупат и сте довели хората до България, а сега не искате да ги откарате обратнои едните и другите сте за ....

1

Висоцки

преди 12 години

АЛМА ТУР са МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ !