92

Анонимен

преди 12 години

ДО 93:А ТИ ДА СИ ЧЕЛ ЧЕ КАВКАЗКИТЕ АЛБАНЦИ И БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО А? ТИ ЧЕЛ ЛИ СИ ИСТОРИЯ? МАЙ НЕ ВИЖДАМ КОЛКО ЗНАЕШ ЗНАЧИ ТИ СИ ДОВЛЕКЪЛ *** ПРЕЗ 15 ВЕК НА БАЛКАНИТЕ ***!!!

91

до турчин

преди 12 години

като не сте ***,що не се разграничите от *** ,дето изповядват НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ исляма и ви позорят-е за това ви викаме така,....щото който и *** да попиташ -е турчин,както и Ашим Асан-тоя да не би да не е ***?утре ,ако се върне пак соца- той ще е първия дето ще се казва асен или нещо подобно-абе ти знеш добре-що си хабя думите...а ти за колко работиш на месец???е да,вие сте привилегировани тука на наш гръб...И в европа ходим,ама вас ви не ЩАТ,щото сте много стока.

90

Анонимен

преди 12 години

Неаполитанският крал Фердинанд му дава титлата херцог на Сан Пиетро, като награда за помощта срещу херцога на Анжу. През 1463 г., с благословията на папа Пий II. Скендербег скъсва мира с турците и отново им нанася няколко много сериозни поражения.

89

Анонимен

преди 12 години

Албанците са се довлекли на Балканите чааак към 15 век заедно с османците, драги. Дотогава са онождали кози в планините покрай Грузия.

88

Анонимен

преди 12 години

АЗ ЛИ СЪМ КОМПЛЕКСИРАН ВЕ? АЗ СЕ ГОРДЕЯ С АЛБАНСКАТА ИСТОРИЯ!!! НО ИМА *** ТУКА ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЕ СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ И ТОВА ДРАЗНИ.... И НЕ ПОДКРЕПЯТ ДУМИТЕ СИ С ФАКТИ!!!

87

ьяяь

преди 12 години

Пловдив *** град

86

Анонимен

преди 12 години

През 1443 г. Скендербег вдига въстание в Албания и, провъзгласявайки се за вожд на албанците, разбива османците при Черни Дрин, а след това, като сключва съюз с Кралство Унгария, заставя Мурад II да снеме обсадата на албанския град Круя. През ноември 1443 г. е обявен за глава на княжеството Кастриоти.

85

Анонимен

преди 12 години

*** работа.

84

до 80

преди 12 години

Турчин съм но не гласувам за ДПС. Тях не ги е грижа за турците.. и ми писна да им пълня гушите!

83

jack.bg

преди 12 години

това е пример,че ислямът е религия на мира.Така както разбират мира мохамеданите.

82

Росен

преди 12 години

абе защо всякаква *** се избива да се фука колко са велики в Български форум?толкова ли е важно за вас какво мислим Българите за Албанци, Турци, Македонци и не знам си какви велики народи. защо сте такива комплексирани като сте толкова велики?

81

Анонимен

преди 12 години

НЕДЕЙ САМО ДА ПРАСКАШ МИНУСИ КАЖИ КОЕ НЕ Е ВЯРНО ОТ ФАКТИТЕ КОИТО ИЗБРОИХ?

80

Анонимен

преди 12 години

до 83:кое не е вярно ве ***? КОЕ НЕ Е ВЯРНО? ЧЕ МАЙКА ТЕРЕЗА Е АЛБАНКА ЛИ? И ЧЕ АЛБАНЦИТЕ(ИЛИРИТЕ) СА НАЙ СТАРАТА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ ЛИ? ЧЕ КОЙ Е ПО СТАРА АНТИЧНА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ!!! БЕЗ МИГРАЦИИТЕ НА РАЗНИ ДРУГИ НАРОДИ КЪМ БАЛКАНИТЕ? АЙДЕ БЕ ИСТОРИК ОТГОВОРИ!! *** СИ ТИ ДЕТО НЕ ВИЖДАШ ПО НАДАЛЕЧЕ ОТ КРИВИЯ ТИ НОС!!

79

Ico

преди 12 години

до 69:момченце в грешка си има много разлики между Албанец и Турчин!! първо Албанците са най старата нация на Балканите наследници на древните Илири!!! още преди да се появят разни си смешници Турци Сърби и тем подобни!! второ Георги Кастриоти (Албански национален герой) е смазал 3 Османски чети дръзнали да нахлуят на Албанска територия..... трето Майка Тереза е Албанка и е помогнала на милиони болни!!!! нямало никаква разлика а? прочети хубаво историята и тогава!! ПРОСТО ПОКОЛЕНИЕ! факт :(((((

78

Анонимен

преди 12 години

до 69:какво визираш че всички Албанци са мюсюлмани ли ве? пълна глупост........... за доказателство виж град Корча (град населен с Православни Албанци,Гърци и Българи) да видиш каква Православна църква има там!! така че представата ти че всички Албанци са мюсюлмани е много грешна.... още по малко че Майка Тереза е от Католическия клан!!

77

до 79

преди 12 години

никой нищо не го бърка бе просто ти си смешен и жалък. кичи се колкото искаш със знамена и каквото си искаш. през к**а ми е за тебе

76

ДПС

преди 12 години

до 76 - а другите не лъжат така ли ? за тва сега в джоба си имаш само 5 лева..

75

Анонимен

преди 12 години

кое не ми оттърва на мене? на тебе не ти оттърва аз мога какъвто флаг да си сложа на къщата кво тебе кво те касае и бърка а?аз си живея живота ти си живееш живота какъв ти е проблема немога да разбера?

74

Анонимен

преди 12 години

нямало никаква разлика хаха а между сърбин и *** каква разлика има? то трябва сърбин да стане нарицателно за *** в речника!!

73

до 75

преди 12 години

Все като не ви отърва и почвате: Да ти напомня ли че съм български гражданин? Хахаахха :D