77

ZEN

преди 12 години

Интересно дали с кризата с българите в собствената им държава, някое министерство ще се "бори"?

76

Анонимен

преди 12 години

Ми нали някой трябва да рине *** ви комунистически *** .... изживяжал се бил... ай ти го .....

75

до 72

преди 12 години

Верно ли?А пее ли, пее по заведенията "Батальона се строява за последен път".А е вече на 52, сержанта.

74

До Маке

преди 12 години

Маке, Много добре говориш "татарски", бе *** :) Следващия път като ви преклещят албанците може и да не ги спрем :)

73

1МЛРД

преди 12 години

Борисов започна да се въплащава в ролята на " вся и всьо".Това е правителствен /държавен/ самолет и не може да се използва за извозването на частни туристически клиенти. Няма целият народ да плаща на този циркаджия "умозаключенията". Да вземе частният самолет на Цветелина Карагьозова и да ги извозва на порции в близките седмици.

72

BaM-BaM

преди 12 години

А догодина ще им се молят да дойдат за да ги извозят.Да са ни честити руските туристи за следващия сезон

71

Анонимен

преди 12 години

Горките руски туристи :) Щом нашите министерства ще ги спасяват са си загинали направо !А и Боко сигурно няма да им прати самолетА, защото нали го играе русофоб :) :) :)

70

до СТЕФАН

преди 12 години

Разплащанията се правят с банкови преводи, които са доказуеми.Да си сравнят документацията.

69

Анонимен

преди 12 години

И на летище Варна вече има отменени полети за Руски туристи.

68

Анонимен

преди 12 години

По разпореждане на премиера Бойко Борисов правителственият самолет ще се включи в извозването на туристи, блокирани на летище Бургас.Това съобщи кап. Пенчо Пенчев, директор на правителствения Авиоотряд 28, цитиран от агенция "Фокус". След около час правителственият самолет ще лети до Бургас и от там вероятно за Москва тази вечер. За дестинацията обаче ще реши щабът, който е на място. Местата на борда са 92.

67

niki

преди 12 години

GERB SA NAI USPESHNATA PARTIA V BG,ZA POSLEDNITE 20 GODINI !!!

66

отвратен

преди 12 години

Поредната фирма, която става жертва на ***. Този път обаче неочаквано някой им се опъна, та се завтекоха и министри, че и премиери да плашат...пардон, да помагат. По-директно заявяване кой управлява тази държавица "България ЕООД" не е имало досега. Тежко на всеки, който реши, че може да прави и развива бизнес у нас, че даже и печеливш.

65

да-да,ама не

преди 12 години

Ха-ха-ха !!! Експерти от псевдо партията на мутромилиционерите на групировката ГЕРБ...горките руснаци.За две години народа разбра що за експерти са тия.

64

Маке

преди 12 години

Давайте,давайте славянски бракя,да смачкаме татарската ***!!!!! 3:2!!!!*** татари!!!

63

Анонимен

преди 12 години

54Извинете,вИЕ какво образование имате г-н ПСИХОПАТ та се изказвате така "компетентно"??

62

Анонимен

преди 12 години

Лека полека нещата в *** *** се сговняват."Живеем си добре" ама само Боко и Котараците.Хората откачат от глад,фирмите не могат да се разплащат помежду си заради тежката депресия обхванала цялата икономика,държавата не се разплаща за получени стоки и услуги,инфлация и замразени заплати..........абе "живеят си добре"...

61

BaM-BaM

преди 12 години

В петък след обяд анулираш полети-събота и неделя и да имаш желание няма как да платиш.За мен тая работа смърди

60

иво

преди 12 години

ще отнемеш лиценза на Bulgarian Air- ама другият път. Поредната издънка на ГЕРБ. Три министерства се занимават с един проблем. E ли е това проблем или тичане след порената изтървана ситуация ? Май много се е заметечал я след футбола или поредната отрязана лентичка.

59

Анонимен

преди 12 години

И с какви пари държавата ще финансира транспортирането? От държавния бюджет ли? Народът да плати задълженията на Алма Тур. Браво! Да отворят гореща линия и за смс-си по 2,40 че да съберем 7-те милиона.

58

Турция

преди 12 години

За разлика от корумпираните и западащи балкански държавици като Гърция, България, Сърбия, Македония и т.н. велика Турция е все по-могъща икономически, културно и военно. Нашата икономика вече е по-голяма от всички други балкански икономики взети заедно, а нашия аскер е 3 пъти по-голям от аксера на вички други балкански образувания. Не викайте срещу Турция защото това е единствената ви надежда да се спасите нищо че се пишете за християни.