128

до 107

преди 13 години

Подкрепям те напълно ! Историята си е история и фактите са си факти! Това ,че мразим кумонизма не значи ,че трябва да отричаме истините на историята. А истината е само една ако нямаше 9.IX.1944 сега нямаше да има камък върху камък в БЪлгария. СССР е щял да ни изравни със земята, а жертвите които сме щели да дадеме десетки пъти по-големи и то не само военни, но и цивилни.

127

аз

преди 13 години

Честит празник!И , моля, не бъркайте комунистите със сегашните управници!Комунистите си отидода малко след 1944 и на тяхно място дойдоха лакеите.Лакеи има във всички цветове на дъгата,а ГЕРБ е тяхната еманация(вижте им биографиите - едра мутра и дребен парт.секретар) По-страшно от лакей, който е решил че е господар, няма. Пак виж ГЕРБ- дребни шушумиги, добрали се до властта. Така че нека всеки вярва в своите идеали, но не на лакеите! Избирайте с мисъл и не се водете по празни клишета!

126

ффф

преди 13 години

125 какво да се помни за тях..те са топли-топли тук,отскоро ..знае се че са *** и комсомолчета...гледат да позамацат фактите из биографийките,ама не става,има и хора неговеда в БГ,дето се ровят и изнасят кирливите им *** ***!споко,ФАКТИ са!Но не отскоро са по ком.линия по постове и хранилки,последния убавец спал по паркинги,ахах,колко ти е заплатата,каква длъжност има,милионере-тогава,в Немско и после в БГ-за Немско пак?!аре де,дайте фактите да сравним? Какъв бизнес имаш и заплата?!

125

ба бай от Берн

преди 13 години

120 "коментар" гледаш и разбираш че клоаката българска си е същата,че и по-голяма!хвали и честити 9.9.44г.-най-изродската дата в новата история!Егати безпаметното,безчестно *** българско..заслуцава си съдбата в дупката на нужника!знам,знам,на думи сте наравно с другите..не-над тях сте,хаха!*** ***!Хвали окупацията на БГ,хвали начлото на робията и несовбодата?!Докарала и няколко фалита,подарен 30т. златен резерв на СССР,130лв. заплата *** и още 10000 факта,*** е болен от ком.бацил

124

до 123

преди 13 години

И какво помниш за Плевнелиев бе, *** нещастен? Като си *** ***, има биография която да му я прочетеш, както и да видиш на колко години е бил когато паднахте от власт, вашта мамка измекярска и крадлива. И нито Цачева, нито Борисов са комунисти. Това си е вашата поредна пропагандна лъжа - ТЕ СА ВАШИЯТ БИЧ И МОР, ЖАЛКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** !!!!

123

кн

преди 13 години

помни девети юни, пази девети септември, проклинай десети ноември - началото на перостроечната капиталистическо-бандитска система, вдъхновена от горбачов. затова няма пари за заплати и пенсии, а медицинските осигуровки се вдигнаха два пъти. затова и *** продават свободно по пазарите контрабандни цигари. идват контрабандни избори. червено-синята мъгла докара сегашните гърбави и 200 килограмови. да им е честито !!!

122

ами

преди 13 години

Нещо не мога да разбера,защо се карат и за 9 Х та нали всички са бивши комунисти.Какво искат да ни покажат с това ,че сме забравили ли .Е да сегурно някои хора така им отърва да сме забравили но ние помним! Б.Борисов,Р.Плевнелиев,Ц.Цачева и т.н. и т.н.

121

Анонимен

преди 13 години

Абе простаци,коляте се от 9-ти юни 1923г.Избивате се един други,но и невинни хора.Не ви ли стигна кръв на леви и десни.Вашта мама полудела...

120

Чърчил

преди 13 години

Демократчета-защо ви бомбих през 2-та Световна-май бяхте съюзници на Адолфчо....я си затваряте кенефите,че ми усмърдяхте пурата!!!

119

Х

преди 13 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ! ДЕВЕТОСЕПТЕВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ОТКРИ НОВИ ХОРИЗОНТИ ЗА МИЛИОНИТЕ ТРУДЯЩИ СЕ. КАКВО НАПРАВИ ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ПРЕХОД? ЗАКРИ ТЕЗИ ХОРИЗОНТИ И ПРИНУДИ ТРУДЯЩИТЕ СЕ ДА СЕ РЕДЯТ НА ОТЧЕТ ПРЕД БЮРАТА ПО ТРУДА. ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ, ПРЕВЪРНАЛИ СЕ В КАПИТАЛИСТИ.

118

ятака

преди 13 години

Моля да коментират само активните борци,9.IX.1944 си е тяхна свещенна дата.

117

До 107

преди 13 години

Денят на победата над фашизма е 09.03., а не 09.09. Девети септември 1944 година е последният ден на свободата в България. Фашизоидни елементи са сталинистите избили цвета на интелигенцията у нас. Прости *** управляваха 45 години и задържаха развитието на България. Същите тези или техните наследници сега са олигарсите у нас. Онзи ден чествахте рождения ден на най-отявления диктатор в Източна Европа. СРАМ. АНТИХРИСТИ!

116

до АНТОН КУРТЕВ

преди 13 години

КЪДЕ СТЕ?! ЗАЩОТО И ДЕЦАТА НА ХИТЛЕР СМЕ ТУК И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ ИЗТРЕБИМЕ. ДО КРАК. :)

115

за БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ! защото БЪЛГАРИЯ Е НАША, БЪЛГАРИЯ Е ЗА МЛАДИТЕ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ. ИЗМРЕТЕ КОМЮНЯГИ.

114

поля

преди 13 години

"Най-много самоубийства у нас са извършени през 2000 г. - 1383, а най-малко през миналата година - 859." цитат от дневник бг

113

ерик

преди 13 години

Ей другарчета,вие за 10 ноември чувалили сте???

112

някой

преди 13 години

До: номер 110Не може да има мир в тая държава докато ни управляват комунисти!*** в която и да е друга държава и виж че навсякъде има мир, който у нас още го няма и го очакваме да дойде!!!

111

BIG AL

преди 13 години

Една от най- злокобните и мръсни дати в българската история .Пълчищата на Сталин,нахлуват в една европейска страна .Страна , която по почти ВСИЧКИ показатели е на първо място на Балканите ..Държава, която има изградени институции,дребни и средни собственици, земеделие, интелигенция,чужди фирми и търговия и т.н..Държава, която ИЗЛИЗА почти НЕПОКЪТНАТА от най - големия световен пожар-войната..Тя не е СРИНАТА, като цяла Европа , по това време ..Достатъчен щеше да ни бъде планът 'Маршъл" и щяхме ПАК да сме първата страна на Балканите..Вместо това -получихме 'власт" на най-големия човешки *** в България- агентите на сталин -най-долното простолюдие и *** в България-червените *** ..Още не можем да се овободим от последствията на тези типове ..

110

Kapitalista do 107

преди 13 години

румен русия може да си оттегли войските но влиянието не.тя ни командваше

109

Анонимен

преди 13 години

Момчета,едно предложение имам.Да се въоражите и червените болшевики и нечервените болшевики ,да отидете на някое затънтено място и да се изтрепете.До един.Та белким в тая държава да дойде мир и разбирателство за нормалните хора.