183

DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нова кукла на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Докогато това е истина,това ще е истината.

182

до анонимния

преди 12 години

За *** е вярно Даже е резан. обрезан. Обаче също е бил и комсомолски секретар в Окръжния комитет на Комсомола в Благоевград. После за малко и член на БКП. Има 12 МИЛИОНА на книжка. Как и от къде? Еми работи с иво прокопиев. поинтересуваей се кои е иво прокопиев

181

БЕДЕН

преди 12 години

Които не работи няма да яде каза преди време ББСЕГА в не един коментар прочетох РАБОТЕЩИТЕ са за ГЕРБ.Според последни данни на статистиката работещите са 3.5 милиона.ИЗБОРИТЕ ще бъдат решени от АКТИВНОСТТА на избирателите.Колкото повече от всяка група отидат да гласуват!

180

Анонимен

преди 12 години

Разбрах, че Плевнелиев е бил ***. Чичо му се е казвал Али незнам кой си Това ме разубеди да гласувам за него. България има нужда от отговорен българин на президентския пост, а не от някакъв *** и Анадолско ***

179

Спонги

преди 12 години

Прочетете стенограмите на МС, ако не са ги махнали и ще видите плужак може ли да бъде безстрашен. Нямам коментар. Само четете.

178

philip

преди 12 години

az 6te 6te stana prezident:))

177

leketo

преди 12 години

*** ПРЕЗИДЕНТ

176

Philip

преди 12 години

i tozi ne e stoka...no vse nqoki trqbva da zaeme posta..az li4no sam za Klafin...no kakvoto doide 6te se primerim kakto vinagi

175

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев ще превърне страната в строителна площадка за магистрали, по които после ще се движат джиповете на ГЕРБ, но природата ще бъде съсипана подобно на Черноморието.

174

leonsio

преди 12 години

"Аз съм минал през много тежки моменти, но никога не съм забравял и не съм изпускал смисъла на това, което правя. Затова ще продължавам и оттук нататък по този начин". Ахааа, значи да очакваме тежки моменти, ако кацнеш на номер 2? О, не, благодаря! Как да изпуснеш нещо, дето не си го хванал!!!

173

kitaec__

преди 12 години

Мандата на Плевналиев за президент,ще е точно толкова смислен,колкото и на гоце.На този,иначе качествен човек,ще стъпи в длъжност,с много здрав чатал на врата,който му е сложен вече от валентин Златев и Путин.Този човек,няма да е изобщо полезен за Бг,съвсем скоро ще бъде превърнат в национален предател,защото ще работи за руските интереси и запазване на сегашното статукво,друг избор няма.За Брюксел това ще е сериозна крачка назад,по пътя ни към шенген

172

Рейтингът

преди 12 години

Навремето Цв.Цв. изпревари по рейтинг Бойко Б. Онзи се амбицира, започна по няколко пъти на ден да казва, че Цецо ще е следващият президент; съответно медиите поеха ЦЦ, включиха се и РЗС, лудото Яне и онези двамката от Галерия и от Цецо останаха само пух и перушина. Едва от 3-4 седмици рейтинга на вътр.министър започна да се вдига. От няколко месеци Плевнелиев имаше рейтинг по-висок от този на Бойко, хелем през последните месеци баят по-висок! Така ли премиерът го пое, от 20-ина дни стана ясно , че ББ готви пък него за прездент! И понеже наближават дните за ново класиране на държавните мъже по рейтинг, Бойко направо го изгони: Или ставаш президент, или тук да се не връщаш! И за по-сигурно назначи веднага друго лице за министър на МРРБ с внушителна снага и бюст, дъщеря на бивш голям човек по времето на Виденов, била магистър във Варненския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ нешо като Магнаурската школа Симеоново в съдебната система. Бойко, нали искаше веднага да има ТИТУЛЯР в МРРБ, защо назначи ТИТУЛЯРКА?! Ще има ли втора Ана-Мария Борисова; ама тази не е професор, а на тати момичката!

171

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев-президент!

170

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая,в лицето на Плевнелиев, имаме интелигентен кандидат-президент. Омръзна ми от чалгарията в тая държавица. Дано това е краят!

169

Росене, успех!

преди 12 години

Как няма да е безстрашен?! Премина по рейтинг премиера и онзи веднага го "изработи": "Махаш се от министерския съвет и връщане няма! Ако станеш президент - добре, ако не станеш, проблемът си е твой! Ти ще ме изпреварваш по рейтинг, гиди неврокопски македонец!" И Росен какво да прави, ще се бори за президент! Пък му сложиха и такова вице, което за друго не става освен за правосъден министър! Росене, успех, и после ще питаш онзи от Банкя кон боб пасе ли!!!

168

ами

преди 12 години

Най трудното министерство,най работния министър,а една 33 годишна мацка го смени -ама и тя била много работлива ама сигурно и много послушна.Плевнелиев недей да ни лъжеш ти нищо не си работил просто режеше ленти като вожда си.Наливат ти пари в министерството а строителите си строят- ти какво правиш даже не им плащаш на хората, а ги караш да ти работят без пари-на магистралите хората не са си получавали заплатите месеци наред.А Ришкия проход къде са парите -нали и там ряза ленти.

167

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е човек на място и ще спечели! Браво на Борисов за избора му!

166

До анонимен

преди 12 години

Тези клюки дето ги изнасяш само говорят, че освен безстрашния му вид е и обичан мъж. Три деца е направил човека. А ти колко си направил? Само може да му носите стола....

165

Безстрашен е той, на

преди 12 години

Направо е като Конан варварина безстрашен. И външния му вид е като на шотландски боец. Това е президента Ви където ви трябва. ПРегърнете го па го целунете. Нека влезе във Вашия дом. Поставете си снимката му навсякъде във всяка стая у вас. Задължително.

164

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.