228

Анонимен

преди 12 години

А бе вие Герберясалите още ли вервате в дедо ви Коледа?

227

:)

преди 12 години

Силен кандидат издигнаха от ГЕРБ! Сигурна съм в успеха му!

226

Анонимен

преди 12 години

Дал си бил оставката, колко нагло и като загубиш изборите се завръщаш в берлинските гей барове на разпивка!

225

DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Докогато това е истина,това ще е истината: Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нова кукла на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли.Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.

224

Анонимен

преди 12 години

Единствения министър ,който имаше качества за поста ,който заема,но не и за президент.

223

шашко

преди 12 години

Абсолютно фин и деликатен начин за елиминиране .Пипане с кадифена ръкавица.Маже би това беше най-хитрия ход на мин.председателя.Жалко за Плевнелиев,но само безличните хора нямат врагове.

222

***

преди 12 години

Абе, важното е, че си тръгваш. Главата както искаш си я носи.

221

Ваня

преди 12 години

Плевнелиев се доказа като отличен министър, чиято работа беше видяна и оценена от всички, силно се надявам неговите успехи да продължат и в бъдеще!

220

zzz

преди 12 години

Вероятно той не допуска, но е просто подставено лице, гумена патица, мюре. Каквото и самочувствие да демонстрира, Плевнелиев няма лични качества за високия пост, за който не тай, а мутрата Борисов ГО кандидатира. Вие бихте ли гласували за човек, който изпълнява чужда воля?!

219

ИВАНА

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ОПОНЕНТИ В ТАЗИ КАМПАНИЯ

218

До Распутин

преди 12 години

"НЕ МОЖЕТЕ да връткате народа, както си поискате" а значи сега само теб ти връткат та ти е кеф!

217

истината

преди 12 години

Плевнелиев го махат, защото не искаше да подписва стотици милиони за трагични строежи, дето вече почват да аварират ( катастрофата на автомагистрала Тракия заради дупка и т.н. ) . Няма да го правят президент, ще му скроят шапката сега. Президентът на мафията е Калфин!

216

селянин

преди 12 години

Къде тръгваш бре цървуланко ?Кой сега ще строи магистрали.Хубава работа ама наполвина.

215

С.М.

преди 12 години

Чудя се защо пуснаха слух, че Яне е хомо, след като Плевнелиев има доста повече признаци за хомосексуалност.

214

Бизнес парк софия

преди 12 години

През 1994 г. основава и управлява Линбългария ООД .... много "червени" пари са се изпрали в тази фирма.

213

Распутин

преди 12 години

Както Борисов НЯМА алтернатива, така и Плевнелиев НЯМА АЛТЕРНАТИВА! Познавам го лично, брат му повече. Свестни хора! А на всичко отгоре, милионите, спечелени от Росен, НЕ ГО ПРОМЕНИХА! За колко човека от обкръжението си можете да кажете подобно нещо? А ще стане Президент още на 1 тур! Защото вече НЕ МОЖЕТЕ да връткате народа, както си поискате! Свършиха баламите, сини и червени КОМУНОИДИ!!!

212

dir

преди 12 години

Магистрала Тракия не може да стане догодина, каза пред Агенция Фокус бившият председател на Българската браншова камара Пътища Румен Йовчев.Срокът 2012 г. бе заложен още през 2009 г. от тогавашния министър Росен Плевнелиев, а след това той неведнъж е потвърждавал, че има готовност за това. Не може през октомври миналата година колегите да подписват договор със срок 26 месеца и да говорят как магистралата ще стане юни 2012 г. И тъй като виждат, че няма да стане, почват да измислят причини. Измислиха мочурищата. Не били проучени, геологичните проучвания не били точни, излезе хумус, еди какъв си, имало блата и т.н. Извинявайте, тези блата и тези мочурища не се получиха миналата пролет. Те са много отдавна и проблемът с тях е известен. Една от рекичките, по които протича трасето на магистралата, се казва река Мочурица. Значи този проблем е толкова стар, че никой не му е обърнал внимание нито проектантите, нито инвеститорите, обясни Йовчев.Трябва да се престане с практиката да се печелят търгове за магистрали и пътища с най-ниски цени. С това правителството си залага голяма бомба, каза още той. Около 2 млн. евро струва средно един километър магистрала у нас днес, според търговете, които се печелят. Тази цена е нереално ниска.Ако се направи сравнение се оказва, че днешните участъци на магистрала Хемус, които сме ги строили 1984-1987 година, са по-скъпи. Тогава магистралата е струвала 6 млн. долара на километър, а днес тежките участъци Тракия 4 млн. долара.Колегите печелят търгове с ниски цени. След това се мъчат да спечелят следващия обект, защото им трябват свежи пари, с които да финансират предишния обект, по който работят. Но идва Видовден след като финансираш предишни обекти, най-накрая нещата вече не могат да се финансират постоянно със следващи обекти, защото това, което не можеш да плащаш, се натрупва, обясни той.Така заради амбицията на правителството да спестят пари от строителството на магистрали, на практика бизнесът се притиска, че дори и изнудва и това не може да продължава до безкрай. Ефектът в крайна сметка е негативен.Така например строителят на новата многофункционална зала Арена Армеец сам призна, че е успял да направи залата на такива ниски цени, защото фирмата е спечелила и спестила от предишните обекти, където е работила нормално. ", твърди Йовчев. Той твърди още, че фирмите работят с кофражи от дъски и греди, тоест върнали сме се 30 години назад. По този начин нищо ще строим качествено, нито ще увеличим производителността. На първите копки всички са облечени много хубаво, но ако отидете на обектите да видите как са облечени, ще се хванете за главата, коментира още Йовчев.

211

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

210

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една :-=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-

209

искрен

преди 12 години

Айде след тебе и Дянков и Цецо и Трайчо, то другите и без това никой за нищо ги няма.Само спортиста да остане да строи и открива с ББ стадиони за великите ни футболисти!!!