9

Анонимен

преди 12 години

Да живее КАДАФИ .

8

Анонимен

преди 12 години

Стига с това "напът" бе неграмотници !

7

Анонимен

преди 12 години

Ами та нал там НАТО-вците са знаели за конвоя но обаче не са го нападнале понеже е един мирен конвой от военна техника.......... Аааааа то ставало въпрос за пари..........Еми то и НАТО е по-слабо от паричките.......но не бива да съ вярва на медиите така че чекаме да видим кво още ще ни излъжат

6

Крас

преди 12 години

Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се ***.

5

до 2

преди 12 години

С толкоз акъл така ти се струва.

4

Анонимен

преди 12 години

ЛИБИЯ Е СИЛНА ДЪРЖАВА И СЪС И БЕЗ ЗЛАТО НО ЖАЛКО, ЧЕ ЗЛАТОТО И ЩЕ ОТИДЕ ЗА УБИСТВОТО НА СОБСТВЕНОТО И НАРОД.

3

Булава

преди 12 години

Точният превод на операцията ,,Обединен защитник" е ОБЕДИНЕН ГРАБИТЕЛ.НАТО е военна машина на определена европейска класа от богаташи в съюз с американските хищници.Тя е използвана в интерес на богати фамилии и фирми от Европа и САЩ за да колониализират държави и да крадат каквото могат.Но и тази империя ще рухне и то отвътре защото ще се самоизядат.Случващото се в Либия е замислено отдавна за да могат Итали,Франция и Испания да заграбят петрола на тази страна.

2

Анонимен

преди 12 години

абе така ми се струва, че този човек си играе на *** с целия свят и никой нищо не може да му направи...

1

Анонимен

преди 12 години

Национална Американска терористична Организация -НАТО!