655

Анонимен

преди 12 години

И двамата със жената сме в международни фирми и ни обясняват, че сме лол кост офоси...---------------- С това "лол кост" не знам в каква международна фирма си и като какъв... Според мене си млада пенсия с рабфак, който е решил, че пишейки глупости по форумите, изпълнява дълга си пред партията, която го е изучила. "Изучила" в кавички, разбира се...

654

Акт

преди 12 години

В интерес на истината, правителството(Боко ) доста неща показа чрез този акт...

653

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една :-=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-

652

Свързани

преди 12 години

Двамата депутати от ГЕРБ Димитър Аврамов и Стоян Гюзелев са осъдени на по 5000 лева глоба за конфликт на интереси. А бб и цц кога?Нашите...и всички свързано_зависими от...САЩ

651

до 664

преди 12 години

Страхува се от все още непознатото за него. Щом Жельо философа, Стоянов - бракоразводен адвокат бяха, то Плевенлиев не само ще се справи, но и виж полезна и градивна работа свършил.

650

Цитат

преди 12 години

Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.

649

Анонимен

преди 12 години

"уазис на стабилноста "---------------------------------------Спрете се с мапулациите, бре! Има ли разлика в значенията на благоденствие и на стабилност/устойчивост.Сидеров е сериозен претендент да развали рахатлъка, кат предизвика гражданска или некви други сериозни сътресения. А Кунева е причината земите и селата да пустеят.

648

За Витков!

преди 12 години

Дайте протестния си вот за Светльо Витков! И лека ви нощ! В крайна сметка който живее към момента в БГ и няма облага от престъпото управление през последните 21 години няма как да припознае някоя от партийните кандидатури като тази.

647

Анонимен

преди 12 години

Другари, вместо да пишете глупости по форумите , търсете и вие вице за вашето кандидатче с фесчето - Калфин"КАЛФИН ЧАКА ГОЦЕ,ТРАКТОРА И ДОГАН ДА РЕШАТ КОЙ ЩЕ МУ Е ВИЦЕТО"

646

***

преди 12 години

И сто пъти още да я пейстнеш тази глупост, все тая - няма да прозвучи по-малко тъпо. От какъв зор ще играят сечено на Бойко тия мижитурки? За кого? Мислиш ли, че имат нужния капацитет? Кой щеше да е чувал имената им, ако в определен момент не се бяха оказали удобния компромис за Партията? Нямало да има смисъл от президентската институция - това основателна причина ли е, според теб? За кого няма смисъл? За президентската двойка и клиентелата й си има смисълът, за всички останали - СЕФТЕ!

645

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са обречени да спечелят !!!

644

Хайнц Брам

преди 12 години

Няма да има никакъв смисъл от съществуването на президентската институция, ако тя е само още един лост във властовия апарат на Бойко Борисов. Затова когато бъдат избрани, Плевнелиев и Попова трябва да намерят нишата, от която да упражняват президентската власт като независими. В противен случай би било много тъжно", констатира германският политолог

643

Хайнц Брам

преди 12 години

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова трябва да играят срещу правителството на Борисов, а не в един отбор с него, казва пред радио "Дойче веле" германският политолог Хайнц Брам по повод регистрирането на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ. Защото както знаем, властта корумпира, а голямата власт корумпира в големи мащаби. Най-вече от противовес се нуждае министър-председателят Бойко Борисов, който (поне на думи) от време на време ражда спорни решения", акцентира .

642

в памет на детето

преди 12 години

Като нминистър на правосъдието и кандидат за вицепрезидент и като човек, който виноги има ядно и категорично мнение защо тази жена не се ангажира сега предизборно с промени в наказателния кодекс по повод днешното убийство в Шумен и многото други убийства. Да заяви позиция и да обещае нещо в тази посока! Това ще е вече ангажимент- конкретен и доказателство, че ще действа не само да думи!!!

641

Анонимен

преди 12 години

САМО ГЕРБ !!!!!!Духайте супата всички останали политически лаладжии !

640

до 650

преди 12 години

Ами да и аз за това говоря трябва да си търся работа,но реално и аз съм ангажиран от 10 до 19 часа според зависи. И явно по логиката на управляващите трябва да бачкам денонощно за да мога да живея нормално през уикендите. Незнам какъв робот трябва да съм за да издържа примерно още 4-ри години когато евентуално ще се обърне внимание на смекчаването на ударите по джоба на гражданите. Освен това не може да увеличават бюджета на МВР, а за образование да няма. Такива неща ме дразнят още повече.

639

Анонимен

преди 12 години

АЛОУ ДНЕС.БГ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА РЕКЛАМИРАТЕ УСПОКОИТЕЛНИ ЧЕ ЧИТАЛНЯТА ПОЩУРЕ

638

до 648

преди 12 години

Това с допълнителната работа при нас няма как да стани по простата причина че сме по 10 часа на работа и след това ако не си починем няма как да бачкаме пак активно. И двамата със жената сме в международни фирми и ни обясняват, че сме лол кост офиси и затова да не се надяваме на повишения на заплатите. Затова решихме накрая, че единственото решение е след Нова Години - багажчето и към приятели в чужбина. Тук просто както и да го мислим и действаме няма промяна. Къмсмет на всички!

637

За Витков!

преди 12 години

647 Явно двамата с теб сме от една порода! И аз като статистически лош маТрял немога да си избистря логиката във финансовите параметри като цяло. Сигурно сме прости и неможе да си смятаме стотинките. Аз също имам трайни наблюдения върху топящите спестявания в семейството или по-скоро липсата на такива. Ако допреди 2-е 3-и години успявах да заделям сега си мисля,че не само немога да заделям ,а и не виждам как ще продължавам да живея по същия начин ако не се хвана на някаква допълнителна работа!

636

до 645

преди 12 години

Из аз съм *** и не бих могъл да дам обяснение, но ще ти дам пример какво става със семейнете спестявания.До преди две години си позволявахме да спестяваме с жената по 1000 лева всеки месецТози месец седнахме да обсъдим какво става с нашите сметки, тъй като уж трабва да сме по - добре, а напрактика за тези две години сме изхарчили 13 хиляди от спестяванията и не сме внасяли нищо. Заплатите ни неса вдигани не дължим кредити. Просто си живеем както преди, без да се лишаваме, но живота е поскъпнал