13

Пич

преди 13 години

Купонът свърши не само за Гърция. Купонът свършва и за САЩ и за повечето т.н. западни демокрации. Според мен много по-скоро от 2030. На "бялата раса" ще и се наложи да работи, така както в момента го правят азиатците и дори страните от източна Европа. Ако при нас нямаше такава отчайваща корупция, в момента щяхме да извлечем много позитива от кризата. Нооо, тук нещата се развиват по друга логика. Китайския модел в момента е печеливш - частично отворени пазари и желязна дисциплина!

12

Анонимен

преди 13 години

САЩ са върнали дълга веднъж в историята си. След това го направиха така, че да не може да се връща повече. Еврейските банкери нямат полза от това де не си им длъжник. Иначе как ще те дърпат за хомота.

11

汉&#35

преди 13 години

Учете Китайски.

10

Анонимен

преди 13 години

Щом нещо е казано от Световната банка, МВФ, ООН, Уницеф... то ще стане. Очаквайте пак светът "да го яде". Тези се правят на богове и се гаврят с цял свят. За тях хората са статистика - нищо повече.

9

мен

преди 13 години

Зелка зелка, надявам се в Германия да има останали политици с малко разум и така да ви го забият и на теб и на малката френска джуджанката и на баба меца че да останете зяпнали и наакани. а когато икономиката и обществотот се сринат ние знаем кьде да ви намерим а дьрвета за щастие все още има достатьчно за всички крьвопийци - неизбрани политици и управници като чиновниците от ЕК, банкерчета, милиардерчета, соросчета и тн ***. много скоро ще си сьрбате попарата.

8

Анонимен

преди 13 години

Аз да питам кой създаде кризата банкери е като тоя от снимката сега защо трябва пак ние да ги спасяваме ами връщайте си дъловете и си купувайте Китайски стоки като обеднеете и съвсем ще се научите кой ще е новият световен император и няма да е 2030 а доста поскоро

7

Кум

преди 13 години

Малко са хората правещи връзка между дълговата криза в глобален мащаб и собствения си портфейл.Не си ли задавате въпроса защо още нямаме Закон за банкрута на физическите лица? Които може -да мисли,които не може-да продължава да блее...а ние май, сме народ от овце!

6

Гошо Тъпото

преди 13 години

Зелик го...познавам лично.Когато за първи път садих зелки в Кривунделово,Зеликдойде да ми дава...акъл и зелките наистина станаха много...зелени.Ще го извикампак за...акъл догодина,когато садя тиквите,за да ме научи как да ги направяпо...жълти.Ако Костофф на времето го беше...извикал,щеше за нула време да...приватизира всичко и тогава нито царя,нито Бат Бойко щяха да се...мъчат,а самода...щракат с пръсти.

5

...

преди 13 години

Този на снимката и още много като него,които през живота си не са забили и един пирон ,а само дават акъл.....-дали не са за ТРЕПАНЕ?!МНОГО СВЕТИЛА В ОБЛАСТТА НА ИКОНОМИКАТА-МНОГО НЕЩО!!!РЕЗУЛТАТ-НИКАКЪВ!

4

Анонимен

преди 13 години

до2Дано да се нормализира.

3

Анонимен

преди 13 години

Ние какво общо имаме със световната икономика. Хъ хъ хъ...

2

Анонимен

преди 13 години

Всяко нещо, което не е по законите на Вселената рано или късно излиза от строя и всичко се нормализира.

1

Анонимен

преди 13 години

Балона се надува, надува, надува... нали имаше една такава детска песничка.