79

До 72

преди 12 години

Пробвай да започнеш ремонт у дома си и да спазваш стриктно часовете...Може би трябва да предоставиш на работниците стая за обедна сиеста..Никой не иска ремонта му да се влачи с месеци и да плаща за обедни почивки.

78

аз (2)

преди 12 години

Искам да допълня, защото много хора ще скочат - да си се обадил в полицията за твоите ***. Да ама не. те не вдигат толкова голям шум. Но то стига постоянно да ходят 10 човека на пети или местят нещо постоянно, без да си го усетил не знаеш кво е гадно. Нали знаете че няма по страшно мъчение от тихия шум на падаща капчица вода, ама постоянно...

77

kk

преди 12 години

Не са сме зомбита ами и СКОТОВЕ!Как може за един ремонт да стреляш по човек!Ужас!!!Не е за вярване колко лоши сме станали!Сигурно за това,че "няма криза,консултираме с Пакт за стабилност света и го храним"!!!До къде стигнахме!

76

До 71 яя

преди 12 години

Писано е, но интересно, че незнайно как преди проверка лицето бива предупреждавано, съответно при проверка констатират липса на нарушение. Те така... При унстановено нерагламентирано преустройство си контролните органи си затвориха очите. Какво ли да ти обяснявам, не си се сблъсквал с "наши хора"...

75

аз

преди 12 години

Нямате представа какво е над вас да жиеят шумни съседи ***...Над нас живеят *** и често, да не каже постоянно се сбират поне 4-5 деца и 5-6 големи. И супер думкане и шум дигат. Червата ми се обръщат от тоя шум. Или ще ги избия или ще изляза на квартира :(

74

тт

преди 12 години

Абе кой ти каза, че е било между 14 и 16? И според теб трябва да се стреля ли? Да не живеем в каубойски филм? Стрелят именно селяните, на които гражданското общество им е чуждо. Коити са свикнали да се "оправят сами", точно като преди 300 години. И да, пробвай да викнеш органите заради шум - веднага идват и съставят акт. това е цивилизования начин. Всичко останало е акт на първобитщина, простащина и идиотия.

73

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да живее в самостятелни къщи,защото Законът за етажната собственост действа срещу нас:) Тоя изкуфял,невротизиран *** откъде има оръжие.Не са гласували депутатите да използваме такова при конфликти със съседи:) Ама то май се подразбира между алинеите им,които са толкова ***,че ще си извадим очите,ако няамем оръжие-пълно е с ***,сбирщина от незнайно откъде дошли ***.Ще трябва бързичко да забогатяваме и да се махаме от комуната:)

72

Ристо Мотористо

преди 12 години

...тоя не е разбрал че Народният съд вече не функционира....само не разбрах законен ли му е пистолетът или не, и ако е законен кой му го е дал...

71

Анонимен

преди 12 години

Наредба 1 си има всеки град, и общо взето навсякъде е регламентирано, че между 14 и 16 часа и между 22 и 6 часа шум не се вдига. Отделно и през останалото време не може да се вдига шум над определени децибели. Но тъпите селски чалгаджийски ръбове са дошли в града със всички възможни строителни инструменти и им е през оная работа за градските наредби. От своя страна подаването на сигнали за вдигане на шум е крайно безрезултатно, т.е. тая наредба 1 е само на книга и в един момент се получава, че изрядния човек, който иска да се спазват правилата и си цени спокойствието е виновен, странен, хейтър и т.н.

70

яя до 70

преди 12 години

Ами обади се на органите, те не са телепати. след като се обадиш идват, съставят акт за нарушението и ако е необходимо, сезират други компетентни органи, които да преценят дали преустройствата са законни. Така правят интелигентните хора. Мишките тихо получават аритмия, а *** стрелят по хора. Това не е гражданско общество - мишки, които не си търсят правата и първобитни, които ги намират по методи от 18 век.

69

Писнало му е

преди 12 години

Писнало му е на човека! Същият проблем го имам със съседа под мен, цяла година тормоз вклч. събота и неделя почва се от 6.00 до 23 - 24 ч., звукът е като стържене, бучене, будил съм се с аритмия, и сега в момента стърже. Водопровод ли е изменил, техники ли е инсталирал, целият блок го чува. Колкото и да е толерантен човек накрая нервите не издържат. Много му пука на ***. Но органите на реда трябва да обръщат внимание на подобни сигнали. Веднъж няма да издържат нервите на човек и лошо..

68

тт

преди 12 години

Никъде не пише, че е вдигала шум между 14 и 16:00, а вие вече го възприемате като факт. Подобен ***, способен да стреля по човек е превъртял на общо основание според мен....не му е било нужно "нарушение на наредбата". сигурно е бивш военен, комунистическа обелка от село, което го няма на картата.

67

пацко ДО 53

преди 12 години

Лъжеш се софянецо,за годините!чешмата я има и сега,но фигурите изчезнаха дооста по късно!а за това ,че не ти се връща в София,прав си!!!и аз бих избягал от тая лудница!особенно в тия "нови"южни квартали!

66

678

преди 12 години

те сега в полицията ше му видят сметката на дъртия ;)

65

яя

преди 12 години

Аман от комплексари без задръжки - на един му пречи детската глъчка - стреля по дете. На друг шумът - пак стреле по човек. А тук са се събрали банда ИДОТИ, които намират това за нормално! Абе хора, замислете се, ако някой нарушава правилата, има други начини. Не живеем в 18 век. Но явно вашата еволюция е спряла там....

64

Анонимен

преди 12 години

софиянци настигат перник ;)

63

Алекс

преди 12 години

В тая скапана държава говедата няма да се научим, че има ПРАВИЛА и те важат за ВСИЧКИ.Има часове, определени за ремонти дейности.Наребда номер 1 на СО е написана като за *** - от колко до колко, при какви условия, в кои дни.Обаче не, стрина Гина си кърти в 20.00 часа, все едно е сама под слънцето и всички са длъжни да я изтърпят.И после, защо някой е превъртял и стрелял. Все едно да седнеш да дразниш гладна мечка в гората и после - ох, *** тя ме ухапа...

62

Анонимен

преди 12 години

Трябваше да стане нещо такова. Дано се разчуе, че тъпанарите като моите съседи от входа, дето всяка година си правят ремонтите сами по цяло лято за да не плащат на майстори, да си имат едно на ум, че някой може да ги напълни с олово. То не бяха дрелки, флексове и чукане, не бе чудо. По цял ден, цяло лято. Баси, ще се накефя сякаш, ако гръмнат и някой мой съсед.

61

Анонимен

преди 12 години

Комунистическа ***. Познавам го лично. Сега близките на пострадалата да го разчленят публично и много бавно. Ритуалът да се проведе на паметника на терористичния антихуманизъм - Бузлуджа.

60

Анонимен

преди 12 години

Не съм запознат със случката, но у нас всеки *** си остъклява незаконно терасите, кърти си, които стени му харесват, безразборно. Такъв произвол има само тук. Никой не иска разрешение и удобрение на проекта си за ремонт. То и затова всички европейци, като ни видят панелките, всеки етаж на които е нашарен в различни цветове, умират от смях и ги качват по разни сайтове.