58

до 54

преди 12 години

Да ти е..а майката ! Ти мен за необразован и *** ли ме имаш бе .Аз не съм ама ти явно за себе си говориш . Ясно

57

do gotin -54

преди 12 години

gotin, ти наистина си много готин !

56

Лиско

преди 12 години

Умниче, умниче.......Дипломат - това е човек, който два пъти премисля, а после нищо не казва. /Уинстън Чърчил/

55

Анонимен

преди 12 години

Този мръсен *** Кадафи рекетира освен България и целия цивилизован свят от десетилетия.Жалко е света е толкова добър и хуманен към подобни маймуни.Отдавна проблема да е решен.И да живеем в един по-добър и нормален свят.Добре го бяха забили американците навремето що ги спряха? :(

54

до 36

преди 12 години

До сега не бях чувал някоя страна като е завладявала друга поле да плаща , смешен си много , Това са войни кой каквото сечели спечели след това никой не плаща . По твоята логика и ние бая е трябвало да плащаме в миналото когато България е била силна и е завладявала

53

gotin

преди 12 години

За първи път да изберем премиер, който да е пълното олицетворение на народа - необразован, ***, ***, гледа само как да изкопчи някой лев, вместо да го заработи.

52

Анонимен

преди 12 години

Борисов поне казва истината,а не мънка като разните му Станишевци,Костовци и техните поддръжници!

51

FF.HHH.

преди 12 години

az se pitam, Borisov bil v Paris, Hubavo, i kakvo e razbral ot razgovorite tam?Edno golemo nishto.Glledah po novinite kak si razgovarjat svoiski premierite, razmenjat misli, usmivki a nashja stoi kato Chuchelo shtoto ne razbira i edna duma.Kak da si prokara plitikata, ako ima takava. kogato go njama llichnijat kontakt? Predstavjam si kak mu se smejat zad gurba, za hodeneto mu,hodi v 6ta pozicija, kakuv karatist e bil, ne znam, no javno e bil smeshen. S edno Vinetu duurjava ne se upravljava.

50

comedy central

преди 12 години

Това с медиците е най просташкото риалити шоу

49

Кутев

преди 12 години

Другари активизирайте се,изборите наближанат!

48

марсоход

преди 12 години

ще ги съди за милиони а те имат да ни връщат милиарди :) никой не споменава за тях или предишните и тези ги прибират под формат на петрол който после разиграват частно , много глупости взе да говори бойко преди го харесвах но вече не продължавам да чакам родения за нас но определено не е този човек който освен лъжец се оказа и интригант а такива хора не оправят нещата хората с големи души и сърца го правят

47

Анонимен

преди 12 години

Таласъмчо,давам квартира в Бургас...Кажи за офертата на жената на баща ти,може да се заинтересува!

46

Анонимен

преди 12 години

А ЗАЩО "национално отговорният" политик не го заяви това преди две годиникогато Кадафи беше на власт???----------- Защото човека не е *** като тебе да се дърви без полза, а се опитва да изкопчи някоя пара включително и за такова лай*но като тебе (което не заслужава). *** лижи ГЗ0 на Кадафи, като си му такъв фен.

45

Ком

преди 12 години

Само БСП ще ни спаси!

44

;)

преди 12 години

Премиера ни е ***, каквато ни е и държавата, не знам какво очакват хората от толкова ограничен човек като Борисов, някое по умно изказване или решаване на някой проблем??

43

Анонимен

преди 12 години

Някой спомня ли си или греша?В началато ББ не зашитаваше ли бедуина ??? На другия ден го нападна, сега и рекетьор го направи.

42

Карамелчо

преди 12 години

Бойко е много по- голям патриот от Костов. Навремето Костов разправяше на всеослушание- защо защитавате медсестрите,ами ако наистина са виновни?

41

Анонимен

преди 12 години

Какво ли си мислят нормалните хора за нас, българите? Щом можем да им изпратим този шебек да разговаря с тях. ----------- Определено имат повече респект към нас, отколкото когато им изпращахме руския гражданин-гей...

40

Таласъмчо

преди 12 години

Попитали радио Ереван- възможно ли е да си ***, но да не си ***; да лъжеш, но да не си лъжец; да крадеш, но да не си крадец? Радиото отговорило- възможно е , разбира се, но само ако си роден в България и се казваш Бойко Борисов.

39

Анонимен

преди 12 години

на кот(го и за какво