226

ves666

преди 12 години

vsichki mahgizi minavat prez mafiata nachelo stoi bojkov cherepa i negovite firmi ,s tia lopati da vi zarinat boklyci mrasni dolni kradlivi nachelo s narodnoto vi sabranie shaika mafioti banda targashi negodnici.

225

до 247

преди 12 години

И един мармот загъва шоколад в станиол:)))))))))))))))))

224

Анонимен

преди 12 години

"Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 20142020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища"Кое не е вярно от казаното бе платени гнусни *** драскачи?Гадничко е истините да ви се набоват в тъпите канчета, а вие в отговор "компетентно" да отговаряте с епитети "тиквата", "ами апартаментите на цецо..." и др. простотии за ***!

223

Анонимен

преди 12 години

А така Бойко.Хареса ми тоя път.

222

Калоян

преди 12 години

Стига сте ревали! Нали искахте капиталисъм?Нали Вие ги избрахте...Умните хора никога не са гласували за ГЕРБ и СДС и няма да гласуват за тях

221

Анонимен

преди 12 години

Герб строи,а Бсп не краде...няма как и от къде.

220

петко

преди 12 години

да ,но това е моето име за разлика от тебе странджата,а случайно да знаеш кой е странжата истинският ,не този сметищляк и гъзолизец,а боко не го чака нищо хубаво при толкова омраза и всички ще видите неговия безславен край

219

zzz

преди 12 години

Борисов в любимата си фанелка, с която прилича на Попай Моряка! Това нещо е министър-председател - можете ли да го приемете? И около него - блюдолизците му - ***, които никога не биха били в политиката, ако Той не ги беше набутал. Срещу безпределна вярност! Живеем в пълна политическа порнография! Че и за втори мандат се кани бандита му с бандит!

218

gogo

преди 12 години

Тоя сериозно ли е ,втори мандат .....ХАХАХА..........когато спре да *** американско-еврейски чурчаци и спре да краде (макар това за политик е няква фантастика) и обърне внимание на родината си ,тогава може би ще гласувам за него,ама катo гледам .............

217

Анонимен

преди 12 години

абе това рае на тениската не трябва ли да е перпендикулярно или сега свиква по малко с него.

216

Анонимен

преди 12 години

до 235.Ти да не мислиш, че в Америка е лесно. В българия хората живеят 100 пъти по-спокойно. Там си скъсваш *** от работа само за да си купуваш храната и да си плащаш наема. Ако те заболи зъб се молиш да мине, че няма *** за доктор

215

Анонимен

преди 12 години

Браво на ГЕРБ. Най-сетне ще караме по-хубави пътища. Другия мандат обаче ще е добре вече да оставят малко пътищата и да налеят пари в частния сектор и да раздвижат малко бизнеса. Сега кризата се дължи и на това, че доста от нещата бяха незаконни и малко позатегната работите. Но ще се потръгнат пак. Аз съм оптимист :-).

214

123

преди 12 години

След неуспешния първи , хич не се надявам , че ще постигне нещо ако го изберат за втори мандат !

213

злятев

преди 12 години

те в селото не го искат той пита за попа. тотално осиране на герб-заплати, пенсии, лукчо-златев, контрабанда,корупция.....още да изброявам ли странджа.но златев ще им види сметката.

212

Пешо

преди 12 години

Ама си го влече пътното строителство това нашето момче и това си е!А и мацките го харесват падат си по трудоваци тея ***!

211

Урок по история

преди 12 години

Днес 1-ви Септ е началото на Втората Световна Война. По традиция червените парцали отразяват винаги краят, но никога началото и.Да си припомни че тя започна с това че другарите Хитлер и Сталин си поделиха Полша.Поклон на жертвите на фашизма и комунизма!

210

Келешчо

преди 12 години

И сам воинът е воин, Странджа, продължавай да интелектуалничиш и да се правиш на хъшлак. Забавен си, но не си актуален, не си меродавен и не си злободневен.

209

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 225Наздраве хане... - аз съм стар хъш и се чувствам пълноценен мъж... - а ти?...

208

Чингиз хан

преди 12 години

Странджа, ти не си идеалист, ти си опортюнист от най- долна балканска проба и съм сигурен, че не си възхитен от себе си, по- точно от коментарите, които пишеш с някакво болно настървение и с мазохистична наслада, която те кара да се чувстваш пълноценен мъж.

207

Кой е тоя?

преди 12 години

С тениската на рае ?