120

Последно сбогом

преди 13 години

Все някога трябваше да си проличи истинската същност и на Мартинчо...Преди много години пеехме една песен от староградския фолклор, която започваше с "Последно сбогом" и завършваше с "Адио, Маре!", което се повтаряше три пъти. По всичко личи, че вече трябва да се пее не за Марето, а за Марти.И така: "Последно сбогом! Адио, Марти!"

119

Последно сбогом

преди 13 години

Все някога трябваше да си проличи истинската същност и на Мартинчо...Преди много години пеехме една песен от староградския фолклор, която започваше с "Последно сбогом" и завършваше с "Адио, Маре!", което се повтаряше три пъти. По всичко личи, че вече трябва да се пее не за Марето, а *** Марти. И така: "Последно сбогом! Адио, Марти!"

118

ллллллллллллллллл

преди 13 години

голям смях , сините сами се изпояждат Много здраве на родните ни политици на изборите И без това на никой не му пука за България ,всички са единй дол дренки затова че сами да си се избират

117

АНТИКОСТОВИСТ

преди 13 години

КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С КОСТОВ ,ВИНАГИ ГУБЕЛ!!! ТОЗИ *** ИЗЛЪГА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , И СЕГА ПАК ЦАР ИСКА ДА СТАВА!!! КОСТОВ ,ЗАЩО НЕ ОТВОРИ ДОСИЕТАТА ,КАТО ЦЯЛАТА ВЛАСТ БЕШЕ В ТЕБ - ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕШ САМО С 10-15 ДЕПУТАТИ!!!!

116

Анонимен

преди 13 години

ние гласувахме за СДС да няма комунисти , да няма ДС . Фамилиите БОКОВИ , СТАНИШЕВИ , ДОБРЕВИ , ОГНЯНОВИ и т. н. - да гният в затвора а не да управляват , крадът и продават БЪЛГАРИЯ . Именно Костов ги опази и ги реанимира. Направи ги милионери и ги върна на власт.

115

Анонимен

преди 13 години

Време беше ДСБ да се отдели от СДС.Даже закъсняха.Много ме радва ,че всеки отива ,където му е мястото.Може да изглежда рисково подобно поведение от страна на Костов,но е достойно и бог ще ги възнагради.

114

Анонимен

преди 13 години

Костов е единствения принципен политик в България. Заради това е мразен от вси4ки комунистически последователи. Дори ако човек не вникне в полити4еските му решения и не разбира нищо от политика или от дезинформация трябва да гласува за него дори и само заради това че дори при 5 народни представители от всички комунистически партии се нахвърлят върху него. Те просто истински се страхуват. Връщането на Костов в политиката означава край на статуквото (БСП, ДПС, ГЕРБ). Комунистите (това не е грешка- само комунистите) непрекъснато повтарят че той е разцепил СДС с надеждата да отблъснат привържениците му. А днес причината за неговото напускане е видима за всички-СДС се коалира с всички ДС и ДПС агенти. По добре с принципи и малка партия отколкото на власт с ДС агенти. Заради това аз препоръчвам на всички комунисти които казват че Костов е разцепил СДС да гласуват за СДС - против Костов. Така ще запазят СДС далече от лошото му въздействи

113

Анонимен

преди 13 години

Прави чест на ДСБ, че не отиде да клекне на килимчето на Ахмед Доган в деня на Рамазан Байрама и не се полакоми да вкуси от отровната му баклава

112

край

преди 13 години

обречени сме

111

анонимен

преди 13 години

даааааааааааа всичко трьгна от изказването на ББ,че му е жал за Мартинчо.......и нащо момче реши да се направи на мьж.и хиените само това чакат.така да бьде.само ДСБ!!!!!

110

Анонимен

преди 13 години

Синята коалиция умря. Да живее ДСБ.

109

Автокрация

преди 13 години

Самодържавие, самовластие, автокрация (на гръцки: αὐτός, "сам" + на гръцки: κρατέω, "управлявам, властвам") е разновидност на монархическата форма на управление. Представлява държавно устройство, при което държавния глава притежава еднолично политическата власт. При самодържавието носителят на върховната власт притежава всички права в изпълнителната, законодателната и съдебна власт. При това той може да осъществява тази власт, както съвместно с аристокрацията, така и еднолично. В последния случай, властта на монарха в страната става неограничена, а самодържавието приема форма, идентична с абсолютизма. Един от най-известните примери е самодържавието в Русия или формата на управление в средновековната Римска империя (Византия). Монархът при тази форма на управление се нарича автократ или самодържец. Днес често се използва като синоним на деспот, тиран и/или диктатор, въпреки че всяка една от тези думи първоначално е имало отделно и различно значение.

108

Анонимен

преди 13 години

Мартине, и ти ли се продаде на ББ ? Какво ти обещаха , че да паднеш до там да забиваш нож на старите си съюзници. Софиянски и кръга зад него от кога чака това. Единственото условие е била явно да отстранят Костов и го постигнаха. Това е още едно доказателство, че кариеристите и корумпираните се страхуват само от него

107

Мартине

преди 13 години

Мартине, ся Доган е зад теб и БСП. На БСП ще им даде едно рамо, познай за теб кое остава!

106

мдаааааа...

преди 13 години

Още по-добре ! Ще гласувам само за ДСБ.

105

Анонимен

преди 13 години

ДА СЕ СПРЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА ТЕЗИ ПАРАЗИТИРАЩИ И ВЕГЕТИРАЩИ СДСЕТА ОДЕСЕТА И ДСБЕТА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ НА НИКОГО! В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛЕВИ И ДЕСНИ ПАРТИИ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО.СТИГА С ТОЗИ ЦИРК И С ТАЗИ БУТАФОРИЯ НА ДЪРЖАВА.

104

До 92

преди 13 години

Ти на колко си години>?Май не помниш, че Бисеров, Цонев, Тагарински, Бакърджиев, Муравей Радев...всички си ги избра Костов и бяха около него и крадоха като за световно. Като невидяли. РМД-та, приватизации, машини. Каквото можеше.Таа...Костов знаеше всичко това и участваше във всяка една сделка.Накрая го изигра като честната овчица и реши да си отреже опашката като се отрече от тях.Да, но...той си остана същия.Евтин ход, който да изманипулира рибки като поддръжниците му.

103

жоро

преди 13 години

DNES.BG - Е на Костов а не на БСП както някои предполагат . Но и те са прави.

102

1234

преди 13 години

Мартине - продажник такъв. Какво обединяваш, като приемаш да си на едно място със Софиянски.......

101

Пловдив Майна

преди 13 години

Кво се е сгъстило, тъкмо се разсея даже мългата :)))) Пускам си Хиподил ой ой ой :)))