35

До 25

преди 12 години

Всички политици са комунисти.Но никой не си го признава.Например Николайчо ще каже ли - Аз съм това което съм блогодарение на комунистите и на връзките на родителите ми с ДС.Няма да каже.Всички псуват комунистите а всички са такива.Други няма откъде да се появят.

34

Куме-куме

преди 12 години

БоКуугоден коментар. Куме, куме...туй *** комунорасляче, що не го пратиш на майна му жидска!

33

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Горд съм да заявя,че освен медиент ГЕРБЕР,вече съм и медийна звзезда.Вчера имаше статия за мен в днес.бгПомните ли статията за този хубав българин от пловдив с хубавата татуировка...на ДоганТова съм аз

32

интересно

преди 12 години

Другаря Калфин как назначи 222-*** червени апаратчици в МВнР без конкурс?

31

Дим Дуков

преди 12 години

НикАлайчо е наше момче палавника му с палавник.

30

Кутев

преди 12 години

И ся как ще пратим другаря Гоце посланник?

29

обективно

преди 12 години

Абсолютно вярно. Да не говори точно ГЕРБ за конкурси. Още помним уволнение на Христина Митрева, хората на крака в НОИ и признанието през сълзи "бях принуждавана да назначавам поставени хора". Били са й подавани списъци от ГЕРБ за хора, които трялбва да назначи с имитация на конурс. Така се видя и с Ваньо Танов депутати от ГЕРБ и Б.Борисов му звънят кого да назначи. Впрочем, и Калинка бе назначена с конкурс...без диплома дори, ама нали татко й е един от видните пожарникарчета в държавата...

28

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ- БСП съотношение 2:1 , вярно би трябвало да е 10:1

27

DO 20

преди 12 години

MLADENOV I TOI NQMA KAK DA IM E 6EF,NALI E OT TAKOVA KYTILO?TOI CAMIQ NE E 4ICT I NQMA MORALNO PRAVO DA PRAVI TOVA IZQVLENIE!

26

до 27

преди 12 години

СТРАНДЖАТА ще е за ДПС

25

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

О другарю СТРАНДЖЕВ ти си най-големия бояджия в България, първо беше от Костов, след това мина към царя, след това към Станишев и сега си с ГЕРБ. Питам те сега наесен като падне ГЕРБ в каква боя ще се пребоядисаш от кой ще минеш?

24

Анонимен

преди 12 години

Ей жалко министърче-***!В цял свят дипломатите се използват и заА разузнавателна цел!Само ти единствен в света ще искаш дипломати -ангелчета!Аман от предатели свързани с чужди интереси!***!!!

23

до 18

преди 12 години

Имаш предвид ГЕРБ и БСП нали.....щото за мен в БГ това са ***

22

Мнение

преди 12 години

Дипломатите агенти вън до края на годинатаКой го казва само.

21

Анонимен

преди 12 години

van ministara***no

20

men

преди 12 години

сега ако се изнесете и от народното сьбрание гадни апаратчици и направите харакири и не забравите да си вземете боковци, чоковоци, пьрдянковци и тн с вас. бьлгарският народ ще ви е изклютелно благодарен. иначе пак много шум за нищо и синчетата и дьщеричките на шумкарите ще ги заместят а покрай цялата патардия БТ ще бьде продаден на *** на бьдещия бащица който все още е само наакана батка.

19

лора

преди 12 години

ама тоя верно много нагъл. около него в родата пълно с ДС-та и се пра'и на принципен. такова си недоразумение, но пък добър слуга. Кумът ще те потупа по рамото. Младенов, защо точно сега ги говориш тия работи, а? май ГЕРБ се уплаши от изборите и Калфин и започна с компроматната война. Иначе да, както казва Бойко в едно интервю на скоро "ние компромати не ползваме" т.е само пращаме разни хора да заплашват други хора на място, бием с полицейската палка, изнудваме с НАП, подслушваме с ДАНС и т н.

18

Анонимен

преди 12 години

Значи дипломатите работили за България са лоши а министъраза който е всеизвестно чий син е, е добричък и чист.Той се е възползвал от държавата а те са работили за нея и после виновни.

17

Анонимен

преди 12 години

Малките момченца вън от залата - това се отнася за теб Николайчо, вън казах.

16

Анонимен

преди 12 години

От кога един еврейн като теб Младенов, тръгнал да ми изказва мнения.