37

Наблюдател

преди 13 години

ВОЛЕНЕ, ВОЛЕНЕ НЕ СИ ПРИСВОЯВАЙ ЧУЖДА ИДЕЯ. КОГАТО ТИ Я ДАДОХА ТИ Я ОТХВЪРЛИ. ОБЛАСТНИЯТ КООРДИНАТОР НА АТАКА ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ТИ Я ДАДЕ. КАКВО ЛИ СЕ УЧУДВАМ ВСЯКА ТВОЯ ИДЕЯ Е НА ДРУГ!

36

Волен

преди 13 години

Абе, къде е Гоце?

35

независим

преди 13 години

Атака е единствената политическа партия,която за сега се опитва да направи нещо за обикновенните българи.Дано да не е само бутафория!

34

Анонимен

преди 13 години

Този психар Болен е за 4-ти километър.

33

ДПС & ГЕРБ

преди 13 години

ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ ! Grabim; Гласувайте за ГЕРБ и Венко Измамата ще ви извози за Малдивите !

32

до 44

преди 13 години

Ако си някой комунистически шебек то е ясно ,че няма да ти позволя да сядаш на мен ,а има и други начини. А относно войната може за разлика от мен да си пукал с пиратки и по 2-3 патрона ако са ти дали по стрелби.

31

Луфтханза

преди 13 години

Назначили сме Волен Сидеров за наш пълномощен представител в България.Още от времето на Адолф ние уважаваме такива твърди и силни характери!

30

Анонимен

преди 13 години

Гоце ходи сутрин, на инструктаж в руското посолство .

29

до 32

преди 13 години

Може с *** да ми строшиш само оная работа!

28

MURDOC

преди 13 години

Дами и господа ето го Волен Сидеров Измекяров и семейство.Първанов не знам къде е , но Волене виждам с очите си ТИ къде си и С КОГО СИ когато ти е изгодно. Ако има с какво да сравня Волен то е с ветропоказател -накъдето го духне вятъра ,натам сочи .

27

Васил Левски

преди 13 години

Волен е много яко ***.Давай все така, момче!

26

Гоце

преди 13 години

На среща със симпатизантки съм!

25

Анонимен

преди 13 години

Никъкъв Пич, не е Болен Сидеров, той е един страхлив "пинчер" неофашист, само "дрън, дрън ярина" от него и партииката му. Нищо повече!

24

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Ако някой срещне Волен Луфтханзата извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

23

до 25

преди 13 години

По акъла ти виждам ,че само ж КЕЧА може да си служил с другите ***.

22

възмутен

преди 13 години

Никой от сега управляващите и техните поддръжници от АТАКА не може да се мери на малкия пръст на Първанов, ни по образование, ни по интелект.И според мен страхът в тях е много повече и им избива на говорене И всички приказки за ДС, за комунисти и тем подобни не могат да ме убедят в противното. А за далаверите на управляващите, включително и от опозиция и президент, има правораздавателни органи, които както вече видяхме са като техни адвокати, прикривайки цялото беззаконие и корупция по върховете

21

Анонимен

преди 13 години

18Може,може... Щом не е забранено-значи е позволено!Армията в Република България е професионална и не е задължителна така,че правилото президента да е служил като редовен наборник отдавна е отпаднало.Измисли си друг аргумент,но този просто не е актуален!

20

GOCE TRIPERA

преди 13 години

NAGLEJDAM SI APARTAMENTA V PARIJ BE

19

Ташунко

преди 13 години

много комунистически *** има пак в сайта. Има и *** доста. Вземете се оправете взаимно и *** за екзотика извикайте ,а после се заемаите да оправяте България ***!

18

GALEVI

преди 13 години

PRI NAS E RE6AVAME KOLKO SINTETIKA 6TE PRODADEM DO IZBORITE