13

Анонимен

преди 12 години

Nqkoi ot vas xodil li e do perperikon ?! Zle podurjano , obraslo .. ciganiq s vrqkashti i dosadni prodavachi ... TAKA LI SE PRAVI TURIZUM BE ?

12

Анонимен

преди 12 години

Браво! Супер!

11

Анонимен

преди 12 години

Баф мааму,глей к,ви велики хора има.От една плочка роман написват,ха ха хах хах:)))

10

Анонимен

преди 12 години

Пичове,ми аз тук виждам едно тъпо парче камък с нещо си .Ся по умните може и да виждат и малкия фалос на големия тракииски цар,ама аз не:))))Аре стига се излагайте бе

9

емир

преди 12 години

Този хубавец на снимката не прилича на българин, ами на една друга раса, компактно обитаваща източните квартали на Пловдив.

8

pissed off

преди 12 години

До 2 и 4:Абе капацитети!Вие какво очаквате,на разкопките да си се разхождат с костюми и за ядене да си поръчват китайско от съседното село ли???А колкото до магарето:вие се опитайте да изнасяте пръст и камани по тия чукари там.Айде малко се замисляйте преди да ръсите тъпотии :)

7

Анонимен

преди 12 години

От 10 новини 9 са за убийства изнасилвания компромати. Най-сетне нещо приятно за четене. Браво!

6

Божикравичка

преди 12 години

Каманаците за България...сребарните и златни находки за Божикравичката .

5

Maraba

преди 12 години

Ако ще и чул да слага,но да не спира да копае за държавата.

4

до 2

преди 12 години

Това е нищо,да му видиш и магарето...Няма майтап,пасе си в "светилището",а шайката "археолози" си пекат наденица,отделени с полицейска лента от простосмъртните туристи...Пълна екзотика и никак не древна.Може да е уникално място,но няма нито една табела или пояснение,щъкаш из камъни и скали като луде куче и само скучеащ *** да те светни за някои интересни неща само си даваш пари за вход.И това е национален паметник-дрън-дрън..

3

ВВ

преди 12 години

Сърдечни поздравления за проф. Николай Овчаров! С пожелание да се разкрият още интересни находки в невероятния Перперикон!

2

Пич

преди 12 години

А този на снимката го гледам на една пресконференция се облякал като Индиана Джоунс - сложил си същата шапка и дрехи. И това е професор ... боже до къде стигна науката в България, боже ...

1

оффффффф

преди 12 години

Една част от някакъв релеф нищо не доказва,а и никой не знае къде всъщност е намерено това и дали не е "привнесено" на обекта.Овчаров отдавна си спечели прозвището "Лъжливото овчарче" и затова вече никой не го взема насериозно.Като намери цяла зала с култови дарове да се обади на любимите си журналисти.