73

666

преди 12 години

Като гледам снимката се чудя как може да има такива *** , направо да пускат хамерите бомби и да ги избият.Определено няма да липсват на никой.

72

всичко ще е кафяво!!

преди 12 години

Ха ха хааа и какво ще направи иран ако НАТО нападне сирия? Ще обяви война на НАТО и САЩ ли? Глупави перси ще се *** преди да успеят да си събуят гащите!

71

Реалист

преди 12 години

Не се бойте. Американците вече са в криза и ще престанат да се месят в изтока. Нямат повече трилиони за чупене. Е сега вече ще си е*е майката, защото ислямистите ще могат да правят каквото си искат. Бог да ни е на помощ.

70

anonimen

преди 12 години

да прав си елини са ,но хайде да не си говориме какво е дала елада на европа и света ,много малки сме . Междувпрочем съвременна Гърция преди войната е далеч след България , но след 50 години социанизъм наложен ни отвън и след като ги приеха още 80 година в ЕС сега са напред и изкупуват у нас до каквото се докопат , но всичко се преобръща понякога.Това не значи да не им се признава великото минало.Византиице сме ги наричали ние от Византион старото име на Константинопол

69

Анонимен

преди 12 години

Има си цяла наука хералдика и там се обясняват символите и коне конници пирамиди ,а и аз сьм далеч от мисьлкта че всички загадки са решени а не сьм наи компетентния ,но и не правя такива заключения без да имам някакви научни доказателства ,всичко за което говориш са хипотези ,които при желание можеш да ги завьртиш на кьдето ти е угодно ,науката не кореспондира с арииските учения защото те не са наука, а риторика по скоро,за повдигане на смачкано самочувствие.и до сега не са донесли щастие.

68

Анонимен

преди 12 години

като ти харесва що не идеш в Гърция да видиш Европейската цивилизация а....... най много да ядеш бой защото незнаеш Гръцки хаха а и преди това не са били Гърци а Византиици сегашните Гърци нямат и един процент Византииска кръв сегашните тъй наречени Гърци са Етиопски *** дошли на балканите омешили се с местното Трако-Илирско население дето е бяло!!

67

Do 63

преди 12 години

И слава богу ,гърците и Александър Велики навремето се справиха с нея , за да имаме днес Европейска циливизация ,която на мен повече ми харесва , а ана вас войни на Тангра

66

Анонимен

преди 12 години

до 69:добре историко как си обясняваш факта наличието на Мадарския Конник и в Иран и в Афганистан и в Таджикистан а............ да не мислиш че се е появил ей така от самосебе си а?

65

до 63

преди 12 години

За минали религии ли говорим ,за иранска езикова група ли, за пра бьлгари и славяни ли имало ли е и траки а после татари и кумани -- колега мислите ти скачат по странен начин през векове и територии Омировия период е забулен в таини поради това ,че няма достатьчно писмени източници ,а ти с такава лекота отиваш и по назад ,а и си изключително сигурен ,,,,ще ти е по лесно да кажеш ,че всички сме братя щом произхождаме от великата земна арииска маимуна на която сме еволюирали представители...

64

Анонимен

преди 12 години

да този Петьо Евреина *** къде се вписва едно време Хитлер ги е маркирал такива с една звезда да се знае какви са е не ли сте гледали филма Пианистът

63

Анонимен

преди 12 години

ВРЕМЕ Е НАТО ДА НАПАДНЕ ИЗРАЕЛ,

62

НАТО

преди 12 години

Украйна дори и с президент руско протеже пак кляка пред НАТО!!!!

61

NATO

преди 12 години

Подразделение от Сухопътни войски ще проведе съвместна подготовка с военнослужещи от морската пехота на САЩ и от Сухопътните войски на Република УкрайнаМинистерство на отбранатаПодразделение от военно формирование 32990 Пловдив ще участва в съвместна подготовка с военнослужещи от морската пехота на САЩ и от Сухопътните войски на Република Украйна. Командир на българското военно подразделение е старши-лейтенант Росен Ангелов.Обучението ще се проведе в периода 27 август 10 септември 2011 г. в тренировъчен център за операции по поддържане на мира в гр. Яворив, Република Украйна. Целта на подготовката е да се повиши оперативната съвместимост на формирования при изпълнение на задачи по време на операции по поддържане на мира.Обучението се провежда съгласно Плана за съвместната българо-американска подготовка и учения за 2011 г., като етап от Black Sea Rotation Force-11.

60

DO Петьо-Евреи

преди 12 години

ПОМИАРА Петьо-Евреи СЕ ПОЯВИ С ПОРЕДНАТА ЕВРЕИСКА ЗАКАНА.АБЕ УРОДЕ ЕВРЕИСКИ БЕГАИ В ИЗРАЕЛ ПРЕДИ ДА СА ВИ ИЗТРИЛИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА И БЕЗ ТОВА НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ В НЕЯ ВПИСАНИ.

59

Анонимен

преди 12 години

до 58:момче сега това че тези хора са Мюсюлмани няма нищо общо с миналото то и Българите са били войни на Тангра но предадоха истинския си бог да се кланят на Измисления Евреин..... миналото и настоящето нямат нищо общо Исляма както и Християнството са нови религии а древна Персия съществува много отпреди да се появят тези Авраамови Секти....

58

Анонимен

преди 12 години

Коментар 59 е до 55

57

анонимен

преди 12 години

Взривиха Близнаците ,това малко ли е ,кой би седял с скръстени ръце . приел си ги в държавата си , дал си им образование , дал си им работа , а те ти забиват нож в гърба.

56

Анонимен

преди 12 години

Иран Афганистан и Таджикистан-WHITE PRIDE!!

55

до 63

преди 12 години

Не знаех ,че твоите ариици ходят с фераджета извиняваи ариецо и за това че обидих изтьнчения ти вкус и не забелязах тяхното арииско изльчване ,абсолютно сьм засрамен и ти благодаря ,че ми отвори очите за моя велик арииски пхроизход и за моите ирански братя ариици....

54

анонимен

преди 12 години

Първо ние по скоро се родееме с авганистанците , а като гледам снимката виждам ,че са си лика приллика с гермаците , хитлер би се обърнал в гроба , ако ви чуеше умозаключенията , няма нищо иобщо с него . Кой ви втълпи тази глупост ,която постоянно я тиражирате не знам , Волен Сидеров ли.