119

ПРЕХЛАСНАТИЯ УОРЛИК

преди 12 години

Както се изрази бившия американски посланик Джеймс Пардю в интервюто си за в. Труд, около казуса с Лукойл има драматизация на най-високо ниво и пушилка. Ето какво изплува от пушилката, както е забелязал читателят на блога Калин Господинов:С бр. 67 на ДВ от 19.08.2011г. е прието изменение на Наредба н-17 от 13 декември 2006 г. за прилагане на разпоредбите на приложение 37 и приложение 38 от регламент (еио) 2454/93 на комисията относно писмено деклариране чрез единния административен документ.Единствената промяна се състои в: 1. В приложение 18 към чл. 6, т. 22, 40 и 41, чл. 8, т. 22 Класификатор на митническите учреждения в т. 1. Митнически учреждения в Република България се заличава ред: Митнически пункт Нефтопристанище BG001004″.С тази дълбоко завоалирана и наглед безобидна поправка в наредбата на практика едно митническо учреждение в страната се премахва. Познайте кое и къде!Интересно е, че изменението на наредбата влиза в сила на 15 Август 2011г., т.е. 4 дни преди да бъде публикувана в ДВ! Не влезе ли в сила примерно тогава решението на ВАС по случая с Лукойл?Докато на сцената се разиграват героични етюди как малка България, предвождана от смелия си лидер Борисов, се бори геройски с руския мастодонт Лукойл, зад кулисите някой дърпа конците на операция по замитане на следи. Защо иначе тихомълком ще закриват тъкмо митническата служба край Бургас, която от години обслужва недосегаемостта на руския монополист?

118

Анонимен

преди 12 години

Тоя е на две заплаъи

117

BINGO

преди 12 години

2200 leva vzina edin obiknoven rabotnik. Da kazvam li kolko vzema 6ef na smqna

116

frugo

преди 12 години

Ши*аният американец не е отишъл само да си разходи макарите в тази жега до Бургас. Отишъл е да разузнае и вероятно да договори нещо. Ако чужденци ще ни се мешат в държавата, нека да разкараме всички комунисти, герберисти и да ни управлява която и да е държава, все ще е по-добре.

115

Иван

преди 12 години

Как няма да се възхищява, след като ,, Лукойл " се държи от богатата фамилия Ротшилд.Златев е просто една пионка, син на дългогодишният кмет на плавец и член на ЦК на Политбюро и разбира се съветски възпитаник.

114

най-мразиМ да мислиМ

преди 12 години

до 96 - ЗнаещияТ - "Уорлик си знае интереса, аз питам вашия какъв е, че се вживявате толкова?"Да не ни пробутват някакви бавноразвиващи се мазняри за чиста монета и да престанат да ни промиват мозъците с информация - ***.Други въпроси?

113

ufo 2

преди 12 години

без американски бази,без крадливи политици,справедлив съд,законите да се еднакви за всички независимо кои на кои бил познат ли пък роднина.също и циганзацията да се спре че ще станенещо страшно.тогава може да станем нормална държава

112

Анонимен

преди 12 години

Da go d... Uorlik zaedno s Lukoli soviet sh... Best Regards to MUI AMERIKANZUIM

111

до108

преди 12 години

Я виж ти, някой в безплатната хамериканска база се сърди, че не всички си свалят гащите като видят хамериканското знаме. В случая точно Уорлик със щастлива усмивка налигави руските ***, с което за пореден път показа, че за цивилизованите държави на първо място са икономическите си интереси, а не чуждите идеологеми.

110

Геймърите

преди 12 години

Геймърите най-вероятно взимат доста повечко.Всички в нефтокомбината се подписали договори, които им забраняват да разкриват доходите им.Но знам от вътрешни източници че една чистачка взима 800 лв. ЧИСТО.Парите можи и да не са много за повечето държави от ЕС, но в БГ са си цифра, а за геймърите по скоро около 3.5-4К да взимат...

109

ку

преди 12 години

абе смейте си се вие,ама геймърите на снимката са осигурени на максималия осиг.доход,вземат поне по 2000 лв на месец,и имат доста допълнителни бонуси,върху които плащат данък,щото нещо произвеждат,а не чакат само да лапат

108

до 108

преди 12 години

Ти си ***! Не си българин а, защото днес не ти е удобно?

107

Анонимен

преди 12 години

Само на мен ли ми се при*ира като го видя тоя?

106

Браво комунягите...

преди 12 години

...добре ,поддържате "образа на врага"....виж ако е руски ***, ще го олигавите от щастие...ха,ха,хаааа.....!"лукойл" ви обира ежедневно с "монополни цени".....ама , американото ви виновно!Прави сте--да ви направят цената на бензина --не 5лв.....а 10лв.!Аз , никога вече няма да протестирам!БЪЛГАРИНА --ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!АМА ,НАПЪЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

Poslannikyt e nas 4ovek.Vnimavaite, toi posestava firma 4iito shef e naro4en za ukrivast danyci. i ne se sresta oficialno s drugite shefove, Borisov i Cvetanov. Dobre da kva e razlikata.razlikata e tazi, 4e Cvetanov i Borisov kradat ot haznata bez da sa turili edin lev v neia, dokato Zlatev krade ama si go e izrabotil. Danacite koito Zlatev treba da plasta defacto krepiat razhodite na GERB-skata administracia.Poslannikyt ni pokaza, 4e e zabluda da glasuvame za GERB

104

Анонимен

преди 12 години

До 102, Семейство Уорлик - в политиката на София и Белград

103

Анонимен

преди 12 години

ало американчетата как сте.уорлик ви сложи на место.

102

Анонимен

преди 12 години

99, подкрепям те, но трябва ли посланикът да вземе автомата и да требе ***?

101

Тялото

преди 12 години

Тоя Уорлик е егати ла*ното!Имам не малко американски приялети и няма един дето да го трае.

100

kk до 95 и 98!

преди 12 години

Жена му е Посланик в Румъния!