58

Анонимен

преди 12 години

Стига сте го дъвкали този Кадафи ! Кадафи е терорист и тези които се бият срещу него също са терористи.Парите, михлюзлука и бездействието какво ли не правят.!

57

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен

56

Анонимен

преди 12 години

Не е възможно, демократичните въстанически сили не могат да правят такива неща, ислямът им го забранява...

55

ттт

преди 12 години

Едно време в размирни райони изпращаха сини каски. Има ли все още такова чудо и защо ООН разпореди война, а не изпрати тях преди половин година?

54

Пътник

преди 12 години

Разделяй и владей.

53

Казасов

преди 12 години

Даа,гражданска война има навсякъде,но тук има и племенна,и разни бербери срещу араби и не знаем още колко 100-тина противостоящи групи.Нека ги оставят да се поизколят,па които победят,на тях да дадат парите.Шегичка де,черничка.

52

Анонимен

преди 12 години

"Призоваваме всички, които имат власт в Либия, включително полевите командири, Това изказване в ООН ме кара да мисля , че ние в Бг сме си О.К Простотията е повсеместна. Подкрепиха бандюгите, Ал Кайда и незнам какви си др, а сега всички смирени и с цветя да се прегърнем. Да , ама не Ирак ще им се стори като курорт пед тия палемена на пустинята. Няма как казано е който сее ветрове жъне бури.

51

Анонимен

преди 12 години

Това в Б-я няма как да се случи понеже ние сме окупирана държава - от около 20-на години сме във Валутния борд така че споко :)

50

Патриот

преди 12 години

Успех на либийският народ в борбата му срещу натовсата терористична пасмина и техните съюзници от алкайда!

49

до 48

преди 12 години

свърши тая! Вече ше ги гази демокрация като у Бегето. Закъснел си.... НАТО мина вече през Либия...

48

до -38 Инджинеро

преди 12 години

Мухандес, от къде тази информация ?

47

Контра - Атака

преди 12 години

Това което виждате на снимката, не съществува ! СакънНаште демократични сили не правят такаКак ли *** са пропуснали тази снимка ?!!

46

до 34 - ООН

преди 12 години

Уалла хабуб ! Голяма идея ми даде. Другия път ще са раждам в Либия, ще се женя всяка година в Либия и цял живот ще бъда безработен в Либия. Това ще ми носи точно 72 760 $ годишно и ако ми се пякне някое малко *** годишния ми доход скача на 73 460 $ годишно без да си помръдна пръста за някаква работа.

45

Анонимен

преди 12 години

NATO постигнаха целта си. Сега анархията в Либия ще е чудовищна с тази въоръжена ***

44

Анонимен

преди 12 години

Прав си, 44, дано поне и Борисов си отиде с мир и да не се стигне до подобни издевателства!

43

до 41

преди 12 години

А бре, ти нормален ли си? Кви хора дишат един въздух с децаъа ми бе?!!! *** ***!От такива мутанти и демокрацията ни стана анти, и целия ни живот! Те такива *** като тебе е*баха майката и на спорта - ти си от футболните агитки или на уевски, или на цска, нали?!

42

Анонимен

преди 12 години

Гадюгата Кадафи си отива като всеки диктатор-в реки от кръв,трупове,човешка мъка и низ от проклятия!Така си отиде Саддам,така си отиде Милошевич,така си отиде Хитлер,така си отиде Сталин!Но ще има ВИДОВДЕН за всичко!Господ гледа отгоре!

41

оли боже

преди 12 години

БРАВО НА НАТО- РАЗСИПАХА ОЩЕ ЕДНА СТАБИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА. СЕГА ИДВАТ НОВИЯТ ВИД"ДЕМОКРАЦИЯ" и жална им майка. ДЕТО ГЛАД И МИЗЕРИЯ И УБИЙСТВА И ГРАБЕНЕ ГИ ЧАКА. НЯМА ОБЕДИНЕНИ ПЛЕМЕНА,НЯМА СОЦИАЛНИ ДАВАНИЯ И ГЛАД И СМЪРТ.ТУК БЕЗ ВОЙНА СТИГНАХМЕ ДЪНОТО ЗА 20 ГОДИНКИ А ТЕ МАКСИМУМ ОЩЕ 5-6 И ОТ ИРАК ЩЕ СА ПО ЗЯН.ДОБРЕ ДОШЛИ В МИЗИРЛАНДИЯ .ПОЗНАЙТЕ КОИ ЩЕ СА СЛЕВАЩИТЕ ЗА РАЗОРЯВАНЕ? МАЛКИ НО БОГАТИ .ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ........

40

Анонимен

преди 12 години

da o4akvahte ne6to drugo? te samo tova znaiat da se ubivat, vzriviavat, unizavat zenite si i pr.

39

Анонимен

преди 12 години

Напротив. Въстаниците трябва изколят до крак всички, които по какъвто и да е начин са свързани с комунистическия изверг Кадафи, неговото политбюро и всички други *** от партизанската му партия. В противен случай Либия я чака това, което днес е България - страната на комунистическите олигарси, които трябваше да бъдат изклани до крак на 10 Ноември, а не днес те да държат икономическите, политическите и моралните лостове на обществото.