118

Анонимен

преди 12 години

руснак съм и чета руска преса - направо разказаха тези дни играта на Турция. Май им беше това с руските туристи. За България нищо не пише и хората смятат, че стоките в Турция са отговорност на Турция.

117

Анонимен

преди 12 години

абе не знам ама за миналата година 8 милиона туристи са посетили България. Което е направо плюнка в лицето на турция спрямо териториите

116

Анонимен

преди 12 години

Тази година 4 семейства бяхме в Сланчев Бряг ,платихме по 1300 лв за ол инклузив и на втория ден всички се разболяхме и се върнахме а някои от нас се настаниха в болница.В България на морето с парите си ставаш на резил.Всичко е фалшиво и с изтекъл срок на годност!

115

Анонимен

преди 12 години

za 114 uto4nenie 21 miliarda dolara

114

do 114

преди 12 години

114 Jaluk tsarvul minalata godina Tur4ciq e posetena ot 33 miliona turisti koito sa ostavili oborot ot 21 miliona DOLARA razbrali kenef

113

Шопски

преди 12 години

Руснаци отровени от българи,но в турско.Защото не си дойдат на родното черноморие да видиш каква разпивка ще падне.

112

до 112

преди 12 години

Тези цифри от задникът си ли ги извади бе резак,600 хил. БГ туристи,ха това само в турски вестник може да се напише,и 5 место по брой туристи в света тези фантасмагории ходи ги лепи по челата на феслаците,само 4 държави от Латинска Америка има преди тази твоя Турция ***,я се разкарай с хвалби за мюсюлманският свят че това ви е останало само,те от много хубаво затова всички потури бегат в З.Европа и САЩ,глупав си ,настоящето казва истината ходи менти в Турция ***.БГ е в ЕС Турция къде е а ?

111

Анонимен

преди 12 години

Начето Черноморие е много по-хубаво от това на ориенталците. Изобщо колкото по-малко общо имаме с тази "страна", толкова по-добре за нас и нашата култура и бъдеще.

110

do zavistlivite

преди 12 години

абе какво сравнявате България с Турция за миналата година около 26 млн. туристи са посетили турските курорти от тях 600 хил. са от България за тази година целта им към 30 млн. туриста и 5-то място в света по брой на туристи ,Турция се състезава за с другите големи туристически държави България не може да се сравнява с нея защото няма такъв капцитет на хотелите си и летния и сезон е по дълъг в годината 8-9 месеца може да се къпеш в морето ,накратко България не е в същата категория с Турция така че няма какво да ги мерите.

109

до 98

преди 12 години

Ей ти живееш в БГ бе простако нали те проследих сега,колко още по кенефчийски ментета ще сътвориш ,ако отидеш в Турция пак ще ти го нацепят като едно време по роднински,какви такива *** сте хем не искат да ви виждат турците хем ги хвалите май всички сте или мазохисти или ***.

108

до 109

преди 12 години

така е ,много често турските туроператори предлагат екскурзии до Европа в багажник на автомобил или тайник на ТИР-справка можеш да направиш в този сайт,почти всяка седмица има по нещо ново.А относно черноработниците,на Виена на околовръстния има огромен комплекс на ОМВ и там на "началника на ***" може спокойно да говориш на турски ,родом е от 17-тата икономика в света,селата около Афион.Чао засега.

107

АгАТА

преди 12 години

Турците ходят на ексурзии по цял свят с виза а не като българина да слугува на западните страни без виза. да не си мислиш че вземаха БГ в Евросъюза затова че е модерна , просто на белите европейци им трябват кенефочистачи и черни работници,, айде със здраве...

106

до 107

преди 12 години

виза вар май никаде не си ходил навсякъде по света има турци но не съм чул че и в Турция дето ги хванаха бяха българи

105

до агата 105

преди 12 години

много си прав,защото турците не ги пускат по света,виза вар,иначе ще ни отнемат лидерството....подема в икономиката им тръгна с масово менте навсякъде и във всичко

104

анти борисов

преди 12 години

гръцкия и турският плаж са много по чисти и подържани от булгарския плаж.

103

АгАТА

преди 12 години

не пиши глупости, по цял свят само българи се занимават с Копии на кредитни карти и банкови измами, приятел в БГ не може да си намери свестен човек да работи в хотела му всички крадат колкото им да дава повече заплата все повече карадат и искат веднага да забогатеят. в БГ работливи хора не останаха всички са по чужбина. останаха само пикльовци дето по цял ден пишат коментари по е_вестници..

102

до агата

преди 12 години

Знаеме ви и вас полякините че пиете като смоци ! ...айде нема нужда .

101

Анонимен

преди 12 години

Е то с 400 лева заплата е нормално най-много да ви харесва Турция :-)) След като не можете да си позволите нормално почивка в България или Гърция, поне не хвалете турското, защото който е ходил там, знае, че се излагате :-))

100

SAUER

преди 12 години

Турците винаги са били мазен и уродлив народ, който се впива като кърлеж за други и търси бързото забогатяване.Каквото искат да правят скапаняците ,но защо замесват името на България. Ако те влезнат някога в ЕС ,аз отивам да живея в Китай...

99

Днес е:

преди 12 години

Европейски ден за възпоминание на жертвите на сталинизма и нацизма