31

Брей...

преди 12 години

как ти Дани я знам от времето, когато се казваше Здравка... доста неУмна беше тогава, сега явно я лансират целево.

30

Анонимен

преди 12 години

Здравка Каназирева-играчката на Гергов...

29

помакиня

преди 12 години

Данито има типичните помашки антропологически белези на лицето си, характерни за доспатско-смолянския регион. Тя е наша и да не се крие!

28

DarkLord

преди 12 години

До #17 - И ти си прав! :D Кое си требе Оно си сака ;) Малка *** е, ясно е каква и е ролята в политиката, пуснете и нас - Нормалните и Здрави български мъже и ще видите :D Хехехе :D

27

Фен от Село

преди 12 години

А кога ще се гласува незавършили средно да не могат да гласуват ?От къде на къде от *** които не знаят буквите и български ще зависи кой ще е навласт ?

26

кичка

преди 12 години

драги ми пловдивчани, въобще не му вярвайте на този петър паунов. на предишните избори той - кандидат на сдс - стана кмет благодарение на любовницата си май манолова - настоящ депутат от бсп . този човек е с прихически отклонения, доказани в съответните заведения, тъй като е лежал в специалицирано задедение за хора с трайни спихически отклонения- а заболяването му е наследствено

25

DarkLord

преди 12 години

До #24 - Абсолютно прав си човече! Според мен най-важния критерии - НЕ знаеш български - НЕ гласуваш,Не си живял в БГ в последните 5 години с отсъствия <1 месец на всеки 6 месеца - НЕ Гласуваш! Така ше им се сЕкне ср... гласуването на повечето от "тъмните" раси. Само БГ паспорт не значи че трябва да гласуваш, трябва да Говориш Български за Бога!!! Пред урната - Бърз тест по грамотност.

24

Баба Яга

преди 12 години

Абсолютно права е! И не само в Пловдив,а навсякъде.Ромските гласове се контролират на 100%-това е факт!Тарторите им са наясно колко от тях имат право да гласуват/до последният ром/ и ежедневно ги заплашват,че ако няма точния брой гласове за партията за която са им казали да гласуват в секцията им, ще им стъжнят живота.Ромите трябва да бъдат пръснати по секциите.

23

Българин

преди 12 години

На *** трябва да бъде забранено да гласуват !!! Защо:1. Те не дават нищо на държавата и обществото, не плащат данъци, осигуровки, сметки - нищо не плащат, а само паразитират;2. Огромната част са полуграмотни или откровено неграмотни, родени ***, те нямат нужният интелект;3. Огромната част от тях са се самонастанили незаконно в градовете - кой и с какво право им е дал адресна регистрация?;4. Те не са Българи и за мнозина е спорно дали въобще са родени тук, а не са се промъкнали нелегално от околните държави и не са си купили лични карти (има такива случаи), за да паразитират и грабят безнаказано в съществуващата ни само на книга държава;5. Поне 90% от тях продават гласът си, което е престъпно деяние.Всички тия доводи налагат спешна промяна на законите:- Който не плаща данъци - да НЕ гласува;- Който е неграмотен - да НЕ гласува;- Който не живее в законно жилище в населеното място - да НЕ гласува;- Който купува гласове - 5 години затвор;- Който си продава гласът - лишава се от избирателно право ДО ЖИВОТ.А и ясно е за кого ще гласуват тия гнусни подобия на хора - за този който ще им обещае все така да могат да паразитират, да ползват безплатно всички блага на обществото, да крадат и дори да убиват безнаказано !!!

22

бай цаньо

преди 12 години

тая *** е яко ***. бих желал да й подуша гащичките.

21

Гагарин

преди 12 години

Важното е колко и е гръдната обиколка!

20

Анонимен

преди 12 години

Да се извадят изборните секции от махалите, иска Дани Каназирева21.08.2011 20:20 Идеята е екзотична, но закъсняла, опонира й Славчо Атанасов-------------------------- Да се извадят изборните ерекции от махалите, стиска Дани Каназирева21.08.2011 20:20 Идеята е еротична, но закъсняла, онанира й Славчо Атанасов

19

Анонимен

преди 12 години

Тая се казва ЗДРАВКА, да не лъже и да не крие собственото си име.

18

надървен

преди 12 години

Тая женичка става само за е.ане, за друго нищо.

17

HISPANCO SEXOMANIACO

преди 12 години

Помакинята става!

16

HISPANCO SEXOMANIACO

преди 12 години

Ах , Дани, Дани, на батко...милфчето такова!

15

Гласуващ

преди 12 години

Трябва да се забранят коментари на селендури,чалгари, простаци с основно образование и ***. Имам на предвид като 1,2,4 и 5.

14

Калин

преди 12 години

това изказване на Дани Канарзирева е доста старичко вече, сега го пляснахте .. що тъй бе цензуристите :)

13

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИЛНО - *** трябва да се тормазат , по всякакъв начин . Аз предлагам за по евтино с ЦИКЛОН - Б

12

trak

преди 12 години

NAPRAVO DA SE ZABRANI NA MALTSISTVATA DA GLASUVAT V BULGARIQ,,,,,... SAMO MOJE DA GLASUVAT BALGARI I TO HRISTIQNI,,,,,,, VIPROSA E RE6EN NET 4ELOVEK, NET PROBLEM.