179

* * *

преди 12 години

ше издем Билянчето... след некоя година :D

178

Анонимен

преди 12 години

Всички само ревете как ГЕРБ крадяли и незнам си кво.А много бързо забравихте преди 2 години какви неща излязоха за предишните правителства-заменки на земи, точене на парите на военните предназначени за тези които се пенсионират, табелки за врати на стоност 200лв едната, абе закво говорим.Точене до последно.Видяха, че края им идва и решиха да изкрадат всичко пък после да нападат-ето няма пари при ГЕРБ.Еми как да има, след като всичко е било не на 0, а на -1.

177

Д Димитров

преди 12 години

Все от някъде трябва да се започне с инвестициите. Правителството логично инвестира в големите градове където процентно е концетнтрирано най-много население.След като се закрепи положението в областните градове трябва постепенно инвестициите да достигнат по-малките градове и след тях до най малките и отдалечени села. Този процес е бавен, отнема години и би погълнал колосални за размерите на България средства които за щастие са налице в лицето на еврофондовете.

176

Томас

преди 12 години

Всички правителства дискриминират хората, които не живеят в софия - това е факт, А ако наистина са прехвърляли пари от дунавските райони за селото софия - това е доста гнусно, но не за пръв път селото софия се развива за сметка на останалата част от България. Проблема е, че това се казва от комунист и не се знае дали е вярно.

175

assyta do otneseni

преди 12 години

Нека да се знае-когато управляват мутри се емигрира-през 90-те бяха по улиците, днес вече са в МС

174

Цецо

преди 12 години

Тия нещо много рано започнаха с обиколките и манипулациите?!?

173

До 170

преди 12 години

Като не ти харесва новата спортна зала,не ходи там.Какъв ще ти е тогава проблемът с транспорта.*** нещастен.

172

Доган

преди 12 години

Тия са ***, тия 138 млн. можеха да бъдат откраднати, а не да се строи някакво глупаво метро. Народът релси не яде, както каза нашият съпартиец др. Станишев.

171

обективен

преди 12 години

Някак си перверзно е БСП да отправя критики, към които и да било управляващи-..БСП- партията уяла се върху гърба на българите вече близо 70 години. Срам и позор за такова нахалство и наглост.

170

ЯР

преди 12 години

Не се тормозете. Нали всички живеят вече в София.

169

Анонимен

преди 12 години

И на мен не ми харесва новата зала. Не за друго, а защото целта и беше просто да се ОТКРАДНАТ ПАРИ. Какъв транспорт има до тази зала? Като беше мача на националите по волейбол затваряха улици. Това ли е новото модерно съоръжение? Кое му е модерното, ако трябва да се правят временни организации заради него? Защо не го направиха до спирка на метрото, или там където поне след 4-5-6 години ще има метро? И нов стадион до летището за да се хвалим, че има стадион. 80 000 от Уембли се разкарват за 20мин

168

Ю2

преди 12 години

Естествено че Калфин не подбира средствата с които да атакува противника, включително и с лъжи. Просто истински комунист!

167

otneseni

преди 12 години

А, дали Европа няма да наложи санкции за този "фокус"? Предполагам, пак друг ще е виновен на нашите циркаджии-вчера Станишев, днес някой друг, а утре сигурно аз, който не съм се сетил да емигрирам

166

Анонимен

преди 12 години

до 136 за БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНАЦветелина е снаха на червен велможа от ЦК на БКП и има дете от него ,мисля ,че беше ИВАН АБАДЖИЕВ,същата е дъщеря на виш офицер от службитеНЯКОЙ КАЗВАТ ,ЧЕ КОСТОВ Я ЗАХЛЕБИЛ С БАНКАТАКАКТО И ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БАНКАТА И ЦВЕТЕЛИНА облагите са за нея и нейните наследници.БОЙКО взема Цветелина ,а МЪЖЪТ НА ЦВЕТЕЛИНА взема ЖЕНАТА НА БОЙКОи заминават за САЩ с неговата дъщеря.БОЙКО Е СЛУЧАЕН в схемата.МОЖЕ ОТ БСП ДА СА ИМАЛИ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ДЪРЖЪТ НА КАИШКА ама се разбутват

165

до мишо

преди 12 години

Ами тези които сте още на *** ще ни платите парното много ясно!!!!!!!!!

164

Пак извън закона

преди 12 години

По избирателният кодекс предизборната кампания започва 30 дни преди изборите.: Изборен Кодекс Глава осма. ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ Раздел I.Откриване на предизборната кампанияНачало на предизборната кампанияЧл. 128. Предизборната кампания се открива 30 дни преди изборния ден.

163

селянина

преди 12 години

ама софиянците големи селяни по големи и отмен даже.бойко стига си наливал пари в софия бе тъпчо наливай и в другите градове

162

до субективен

преди 12 години

Масларова, Овчаров,Румен Петков,Емел Етем,Гагаузов,Стани Шев,Ахмед Доган,Батко и Братко,МАЯ МАНОЛОВА с Ванко1,посочи един праведен!!!!!!!!!!!!!

161

митко

преди 12 години

бпйко поне оправи армията.ние и това загубихме отдавна

160

4о4ко

преди 12 години

Той Б.Б. още като беше кмет се похвали колко милиона е откраднал за София от държавния бюджет. И продължава да ощетява повечето български граждани, заради по-малкото софиянци.