6

Анонимен

преди 12 години

Сеа 950 кг и около тон е едно и също нещо... Не съ опитвайте да внасяте напрежение и драматизъм ... А анонимните източници ги знаем - обикновенно тва са измислици лъжи и манипулации ... Да не намерите некоя атомна бомба да е напраил след месец - два ?

5

Анонимен

преди 12 години

Нямам нищо против някой да застреля дивите *** и простаци, които ни тровят живота, с които не можеш да се разбереш човешки. Такива хора са нашите работодатели, които си карат мерцедеса и си ходят на почивка, а ти бавят 4 заплати, и които платеният отпуск ти го дават като неплатен. Нямам нищо против някой да изпозастреля колегите интриганти или пък съседите, които са бетер *** и с които не можеш да се разбереш. С лош човек можеш да се разбереш, но с *** НЕ! А когато е лош и ***, тогава съвсем не можеш! В случая Брайвик е лош, но не ***. Не одобрявам ни най-малко деянието му, напротив, осъждам го и дано никога не излезе от затвора! Но нека и не загърбим посланието му. Той с този атентат показа, че обществото ни е болно. Най-малкото показа, че закона е толкова глупав, че за такова тежко престъпление може да бъде осъден само на най-много 21 години! Такъв е законът в Норвегия. Само следващият такъв, а най-вероятно докато свят светува ще има още много такива, дано стреля там където трябва, а не по невинни млади хора! Чудовищно е деянието му, но показа много пропуски с това!

4

БАЧКАТОР

преди 12 години

Що псувате Брейвик не мога да разбера- човека не иска в родината си ислямски *** *** и комунисти. Също като 90% от българите.

3

Анонимен

преди 12 години

Да беше отишъл на някое безлюдно място,да си завре в дивия,и да дръпне шнура *** и *** долен ***!

2

Анонимен

преди 12 години

Момчето е сбъркало адреса,ако беше я задействал в българския парламент,щяха да паметник да му вдигнат признателните българи.

1

Анонимен

преди 12 години

На някой пука ли му изобщо какво става в този свят?