218

Бензинко

преди 12 години

Някой да е видял спряна от "нашата" полиция фирмена кола на Лукойл?! Така, че гледай си работата, Цеци-лъжецо!

217

Пешо

преди 12 години

Цветанов може ли и аз да ти стана донор?Ще взема да ти даря еди орган!Корумпиран *** ***!Какви спонсури бе?Това си е чиста корупция и злоупотреба с власт!В нормална държава този апартаментен *** щеше да го издуха народа щеше да го омете!

216

Доцент Алабалов

преди 12 години

Включването на тази тема в общественото пространство вероятно не е съгласувана предварително с вътрешния министър. Прави се опит да бъде злепоставено министерството на вътрешните работи, като се поставя несъществуващ клин.Никой не може да се съмнява относно лидерството в определяне на бюджета на МВР. Достатъчно е да се погледне, че в една изключително болна /по думите на Божидар Данев/ нация, с много ниска степен на образованост, ние в МВР сме на първо място.

215

Анонимен

преди 12 години

Борисов, ти си ненадминат в глупостта. Отдавна си гушнал тоя приз и скоро няма да го пуснеш.ОСТАВКА НА МУТРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

214

Пардюбие камб.заГЕРБ

преди 12 години

Организираната престъпност и корупцията са огромен ваш проблем както през 2002 г., така и сега - през 2011 г. Нито един висш мафиот не е арестуван, нито осъден. Нито един висш корумпиран държавен служител не е наказан. Това казва в интервю за в. Труд бившият американски посланик в България Джеймс Пардю. "Ето ни в 2011 г. и днес мога да ви кажа - все още нито една голяма фигура от престъпния свят и нито един корумпиран държавник не е осъден и наказан. Това е много тъжна равносметка. Организираната престъпност и корупцията продължават да душат България, пречат на развитието й", казва Пардю. Според него, нещата днес изглеждат малко по-добре, отколкото преди няколко години."И хората в правителството ви са безспорно компетентни. Но принципно погледнато няма никаква промяна в ситуацията. "На мен България ми прилича на голям политически театър. Лидерите ви вдигат много шум, правят се на бабаити* по някакъв проблем, но реално не правят нищо. В един момент се обявяват за победители и минават на друга тема. Това е театър. Не е истинско", анализира Пардю. Той дава "най-скорошния" пример със случката с Лукойл - "политическа драматизация на най-високо ниво". "Много шум и много пушилка, но в края на краищата нищо не се случва. Комбинацията от неуспехите в битката с организираната престъпност и корупцията и налагането на този стил на политическо поведение - някои хора само се преструват, че правят нещо, вредят много на страната ви".

213

Анонимен

преди 12 години

ПАРИТЕ , ВЛАСТА И БАНИЦАТА СА В РЪЦЕТЕ НА ТИЯ ДВАМАТА - ДА ИМА ЗА МАГИСТРАЛИ, ЗА СПОРТНИ БАЗИ, ЗА МВР - ДРУГИТЕ ДА ПОЧАКАТ, АКО ЩЕ И ДА ПУКНАТ!

212

Анонимен

преди 12 години

По време на тройната коалиция си казвах че и *** да дойде на власт, пак ще е по-добре. Точно така стана, само дето не е много по-добре.

211

Анонимен

преди 12 години

В момента един Пожарникар и един Физкултурник се надпреварват кой 6те изръси по-особенна глупост. Тъжно, много тъжно. До там допуснахме да падне страната ни!

210

на снимката

преди 12 години

ДВЕ *** МУТРИ!

209

@@@

преди 12 години

Въпроса е докога ще ги търпим!Системата е к.рва!Да я свалим!Обичам родината си,но не и политико-мафиотската държава!

208

Жоро

преди 12 години

Много пъти ми се е случвало да се жалвам за пари в форума и гербери са ми казвали вече безплатно няма а сега виждам как някои ревът за повече без да са изработили и това което са получили!Не съм взел и стотинка от бюджета знам ,че е взет от залъка на хора които са се трудили здраво за да хранят търтеи които драскат по цял ден коментари как вече БЕЗПЛАТНО НЯМА

207

до 214

преди 12 години

Нормално е Цветанов като всеки министър да иска повече пари за министерството си, за да може да улесни работата му!!!Ало ти като ги пишеш тези неща не мислиш ли ,че има и други в тая държава на които би им било по лесно да живеят с повечко пари.Трайно безработните са принудени въпреки ,че не вземат нищо от никъде камо ли от държавата да плащат ЗО завишено 60 % от ГЕРБ .Става въпрос за 2 милиона Българи !1 000 000 000 лв изяждат 60 хил. на година толкова са и соц-те помощи на близо 1 мил. Ром

206

Анонимен

преди 12 години

Ама за пари ли става въпрос !Всеки ден тук в коментарите ми пишат разни гербери ,че вече безплатен обяд няма и трайно безработните трябва да си плащат завишените от ГЕРБ здравни осигуровки. Докога едни ще ЦОЦАТ от Бюджета !

205

Анонимен

преди 12 години

Дори и от фотото по-горе лъха на простащина...Две *** мутри,занимаващи СЕ в близкото минало с рекети,убийстжа,***,незаконни цигари,амфитамини,пране на пари...са ни на най-отговорните постове в управлението на държавата!?Е'ати държавата щом тия *** ни определят бъдещето!

204

heh

преди 12 години

тая физиономия много прилича на "айде, целуеай ръка и бягай"

203

copy ..:)))))

преди 12 години

BIG AL :))))))))))ГЕРБ ше общува с електората във Фейсбук..........::))Време е да бъдем за, а не против.::))))) :D..И аз , и аз съм ЗА : кмета на *** ; другаря златев и съветските другари НИТО ЛЕВ за данък печалба ; За съм и за др. от ДС- кандидат за Русе ; за съм -за тъщата на Цв.; и за фуражката милионер -на столична съм ЗА; За-всички другари от ДС-в парламента и умове на ГЕРБ ;; И за Цветито- съм за става все още ;;И за рапона, и за футбола и за ..Абе за всичко от герб- съм за .. :D :D :DИ за- елените , катърите , мулетата, хиените , компирите ,мамутите , свинарите от Правец,комуно мутантите ..И за тях сме ..Това ни е нивото :D :D :DП.С. КАТО самите ВИЕ, НЕ знаете за КАКВО сте, сега нас ли питате ??? За рапоните , които ни пробутвате, сме ..КАТО нямате идеи , философия, убеждения , КАКВА партия сте ?? Сбирщина, начело с мутри..Това сте..ВИДНО е ..:)))

202

Ивайло

преди 12 години

Нормално е Цветанов като всеки министър да иска повече пари за министерството си, за да може да улесни работата му. Но все пак Дянков е доказан финансист и вече всеки е сигурен, че си разбира от работата. И двамата като цяло са много силни министри и няма да позволят различните им мнения да прераснат в скандал, а ще намерят общо решение!

201

до 199 и 203

преди 12 години

Като си се погледнал в огледалото сте станали двама нали ? Като 2 в 1 това вече е по-силно а ?

200

до 208

преди 12 години

Прегледай се при някого,ама много добърНагоре към дъното,което копаят с багер в момента че им идва плитко!!!

199

Ицо Хазарта

преди 12 години

На тая снимка прилича на Марлон Брандо в Кръстникът!!!!Защо ли?!?!?!