175

Да попитам

преди 12 години

ЖЕНАТА ЧОВЕК ЛИ Е?Моля и за разяснение, защото да наеб*ш някого, да му го начукаш до дупка, а той да ти казава, че те обича...не ми се струва нормална човешка реакция :))))

174

Precious

преди 12 години

Жените се научават на к*рвалък от малки.Но за това са виновни родителите.Не им обръщат достатъчно внимание ли, не им пука ли, не знам...Но не може да ме убедите, че един родител, ако си е на място, ще го допусне това!А българските мъже не стават за *** за зеле, нямат цели в живота и си падат по гореспоменатите от мен.Жалка картинка!И накрая - кой каквото търси, такова намира!Ако критериите ти са ниски и се задоволяваш и с евтиното, не очаквай да намериш нещо качествено.

173

Томас

преди 12 години

ГалиЗащото съм разбрал, че връзка от разстояние не става - годините са важни, а и не съм хубав :)) може да си от тая една трета дето си търси специалния - аз имам шкембе :)) не се знае дали ще си допаднем и т.н. иначе благодаря :)

172

Гали

преди 12 години

Еееееее,защо да не става вземането....Как са се женили едно време без да се познават хихиихиихи Майтапя се разбира се:) Браво за коментарите,аз рядко се впечатлявам,но ти мислиш точно като мен и това ми хареса:)

171

Да бе

преди 12 години

до 172 Слониците върви ти да си ги пасеш!Майстора гони качество168 е дал добра препоръка

170

Томас

преди 12 години

ГалиИзвинявай, не съм видял - просто бях навън и преди малко влязах - не съм женен - а за вземането то не става така :)

169

ОТ 171

преди 12 години

САМО ДА ДОБАВЯ ЧЕ ЖЕНИТЕ СА СУПЕР ***. КОЕТО СИ ЛИЧИ ПО ТОВА ЧЕ ДОРИ ВЪВ ФОРУМА СЛАГАТ МИНУСИ НА ДОБРИТЕ МНЕНИЯ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И ДА ОСЪЗНАЯТ ЧЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ.

168

Гали

преди 12 години

Абе,Томас беееееееееее питах дали си женен,ама не ми отговори,ако не те взимам веднага:))))))

167

Варна

преди 12 години

Мъжете се "хвърлят" след псевдо красавици,които ги цедят за пари и лиготии и като се появи нов,по-богат,зарязват предходния.Той милия ближе рани и проклина всяка "фуста" каква продажна *** била.Ами обръщайте внимание и на нормални момичета и няма да сте разочаровани!Образованите и скромни жени(все още има и такива) не биват забелязани измежду силикона и терсите на други,т.н. вървежни, и за да не са стари моми се омъжват за да си родят едно детенце и осмислят съществуването си.

166

ДО 168

преди 12 години

АЕ СЯ ПА МЪЖЕТЕ ВИНОВНИ ЧЕ ЖЕНИТЕ СА КАПРИЗНИ. ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.

165

Томас

преди 12 години

151Казваш понякога се случвало жена да забременее и да се вземат предпазни мерки - ето за това в Библията е писано мъжа да си има една жена и жената да си има един мъж- и женитбата да бъде на почит кажи мамо, тате това е моя мъж, мъжа да каже мамо, тате това е моята жена нея съм харесал. Направете едно здраво семейство, помагайте си в добро и лошо, бъдете хора пък децата ще си дойдат.Евреи 13:4Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.1 Коринтяни 7:2Но, за да се избягват блудодеянията, нека всеки мъж има своя си жена, и всяка жена да има свой мъж.Жени - намерете си "подходящия мъж" и правете секс след брака - това се отнася и заМъжете но днес хората не можели да си държат краката затворени трябвало да правят секс с който им падне бабите им бяха девствени до брака днес не могат и после почват оправдания една трета не можели да намерят мъж/жена една втора не можели е как ще можете вървите по тотално сбъркан път. Никое средство за предпазване не дава 100% гаранция нито за болести, нито за бременност ама като не искате да чуете.

164

Ужас

преди 12 години

ЖЕНИ..кой може да ги разбере?Неправилния!Не познавам приятел на ЧОВЕКА от женски пол(нека го наричаме ЖЕНА...за да не се обиди) да каже, че е случила на ПРАВИЛНИЯ. И какво излиза, че всички приятели на ЧОВЕКА които познавам, са все третите от допитването.Баси парадокса :)))

163

What you see is what

преди 12 години

да бе чужденките са много стока.Причината българките да се надуват е защото мъжете им вървят по капризите.Това е както едно дете почва да реве и да прави родителите си на маймуни същото.Ако един мъж е пич кани жената на среща, а не взема скъпата кола скъпия ресторант и да се прави на какъвто не е.Гледа му визията, интелекта и жената да решава.What you see is what you get!Важи и за двата пола.

162

до 15

преди 12 години

Мъж, кола и прасе са до късмет.Така звучи по-добре.Иначе - имаш чувство за хумор.:)

161

до 165

преди 12 години

Ама и ние сме си виновни че все ги лъжем че са най-красивите и после се надуват все едно всяка от тях е някакъв супермодел.

160

Мафани

преди 12 години

Научно доказано е че жените в БГ са нечувано ***,прости,надменни и ***!Когато срещнат почтеният и точен във всяко отношение мъж те се *** с него,а после реват като се нахендрят на някой *** дето не ги смята и за плюнка!Хич и не ги жалете!Да си чукат *** и *** чутури после!И накрая един съвет:въобще не си губете времето с българки-само ще ви прецакат,употребят,предадат и продадат!ТЪРСЕТЕ СИ ЗА ЖЕНИ САМО ЧУЖДЕНКИ...!

159

Фанети Мазакура

преди 12 години

Само да добавя, че егоизмът на жените трябва да спре моментално, когато става въпрос и за дете вече. Нямаш право да правиш дете, когато не си сигурен, че то ще израсне в нормално семейство и ще бъде отгледано както подобава. Много жени в наше време искат дете и после държат да си го гледат сами, понеже бащата в повечето случаи не бил точният. Ай сиктир. Егоизъм до дупка. *** работа...

158

Фанети Мазакура

преди 12 години

Много вярно. Познавам поне 5 жени, които се омъжиха много рано (21-24 години) и вече съжаляват за това. Жени, замислете се.

157

мангоджери

преди 12 години

Вижте снимката на поста, едно пръстенче с диамантче и хайдееееееее ...... горе на черешата, но не забелязвате например , като го залеете с безалкохолното, как ще реагира. Лекомислието, също ви натиква в блатото!

156

мангоджери

преди 12 години

Ей, дами, не ми е ясно, защо все за женските критерии се споменава, била ли тя задоволена, облечена, нахранена, щастлива ..........?!Не мислите ли, че преигравате с тия ваши лиготии? Изборът, който правите е съобразно вашето интелектуално ниво, съобразно вашите вкусове, а после се променяте и искате да хванете Бог за шлифера! Самопреценяйте се!