148

Долу АТАКА

преди 12 години

Сидеров,фашиста е виновен...той насъсква ромите да имат по много деца...

147

ИМА ИЗХОД!

преди 12 години

Турция ще влезе в Евросъюза/рано или късно /,при което БГ ..изчезваме като нация и само Турците ще накарат ...ромите да работят ,друг никой ,не може да ги накара ,защото Турците не се съобразяват с ...НИКОЙ /даже и с АМЕРИКА /!

146

ЗАЩО,

преди 12 години

в БГ ,НЕ СЕ КАЗВА ТОЧНАТА БРОЙКА НА ...РОМИТЕ?За да не може българите да си направят сметката ....за колко роми РАБОТЯТ и ИЗДЪРЖАТ!РОМИТЕ и ПОЛИТИЦИТЕ ......САМО КОНСУМИРАТ ,ТЕ СА ЗАЩИТЕН ВИД В БГ....ХАХА!

145

tishko

преди 12 години

Всички сме виновни, защото позволяваме това да се случва!В края на краищата, персонално вероятно никой сам по себе не е виновен, но като общество и граждани сме виновни, че позволяваме деца да растат като животни, че позволяваме деца на по 12-13 години да стават майки, че позволяваме разни здрави млади хора да нямат и един ден трудова дейност - все неща, които биха могли да се решат и приложат не толкова трудно - но не, ние си ги гледаме, възмущаваме се, дори ни става тъжно и... си отминаваме

144

ок

преди 12 години

Ако имам някаква вина към тези хора, то аз я изкупвам всеки ден със част от заплатата си, плащам скъп ток защото *** не го плащат, говоря скъпо по телефона, защото същите краднат всичко що е метал и жица, и щях да се чувствам наистина виновна ако бях родила и захвърлила някое дете. Така че - не съм виновна, сори. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се !

143

онбашията

преди 12 години

статиите на ралица ковачева винаги кефят със наивния си и безпомощен идеализъм :) ох горкото момиченце, ако би имало шанс можело да постигне много. какво да постигне ***, да стане журналистка в онлайн вестник? слез на земята раличке, това момиченце вероятно ще има по-пълноценен живот от тебе, ти си преебаната, не тя.

142

Българин

преди 12 години

141 - аз съм Ницшеанец, да.

141

с.

преди 12 години

Освен,че хрантутим *** явно трябва да приберем и по едно-две мангалета вкъщи!С какво точно съм им длъжен на тия!?Някой на мене аванта пуснал ли ми е!?Аре...

140

Анонимен

преди 12 години

Този който е написал статията може и да е виновен. Аз лично НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВЕН ! Откъде накъде някой ще ме вини че видиш ли имам персонална вина за изоставени *** *** ? Нестига че ги издържам с удръжки от данъци, но ще ми вменяват и вина ? Алооооо, копелетата да си ги гледат *** ясно. Вината била обща..Айде без такива.

139

a

преди 12 години

Много български семейства раждат по едно дете или изобщо нямат деца и голяма част от данъците им отиват за социални помощи на ромите , които раждат по 10 без да могат да ги гледат . Ами не се чувствам виновна , че някои хора са безотговорни , чувствам се виновна , че като граждани не задължаваме държавата да промени политиката си и не си търсим правата!

138

ок

преди 12 години

Ницше е забележителен философ - хулен и хвален. Той казва, че НЕ трябва да се съчувства и помага на слабите, бедните и нещастните, защото те се чувстват поощрени затова че са такива. Истинският човек трябва да бъде силен във всеки смисъл, а състраданието отслабва волята. Това ми хрумна да напиша като прочетох някои коментари. Явно има Ницшеанци тук...По вотовете на това иизказване ще се разбере дали подкрепяте или отричате тази идея

137

AbJeCt

преди 12 години

"Всички заедно сме отговорни за бездомните деца" така ли!? Извинявам се, аз не се чувствам виновен : ) лек ден!

136

Шабан до 137

преди 12 години

Ай ся, мотики, ми то така всеки можем. Ша са убиждами, българска ти работа.

135

Българин

преди 12 години

Проблемът с хъхряшкият паразитизъм е много лесно решим !!! В държавният поземлен фонд има 3 000 000 декара обработваема и плодородна земя, тоест по 3 декара за всеки *** в тая държава !!!Разпределя се тая земя по 3 декара на калпак под аренда, дават им се семена за засяване и мотики за копане, премахват се всички незаконни катуни и мръснокафявите се заселват по месторабота и - почват да работят !!! След 6 месеца им се спират всякакви помощи, заменят се от субсидии за произведена продукция. Който *** е работил здраво, ще живее, който е лежал - да мре !!! Ако вместо да работят, тръгнат да грабят полиция, жандармерия, армията ако трябва, ги смазват без милост, при опити за въоръжена съпротива разстрел на място.Така след 2-3 години само вместо 1 000 000 гъгниви паразита ще имаме 100-200 000 работещи и произвеждащи *** останалите или ще измрат, или ще се махнат от държавата ни !!!

134

Анонимен

преди 12 години

И какво точно е направила, че се гордееш се нея? Поне да беше звънала на социалните. Ама не. По-лесно е, вместо наистина да предприеме нещо, да разтяга локуми в нета. Голям повод за похвала! Браво! Запълнила стараницата на днес.бг с поредната "новина". И от това ефект ще има ли? Ще се променили нечий живот? Не. А да днес.бг ще изкарат малко пари от реклама, вярно. И въпросната г-жа ще получи хонорар. Ама ако не от нея същите *** утре ще поискат 10 лева от някой друг...

133

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ НИЕ НЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ДЕЦА.Отговорни са единствено тези, които ги изоставят..

132

гордост

преди 12 години

Госпожо Ковачева, поздравления за текста.Вашата гражданска съвест е похвална.Дано има повече такива майки.Успех!

131

Българин

преди 12 години

107 - и аз съм чувал за доста такива случаи. Осиновят нещастните хорица чаавето, често още от бебе, хвърлят огромни усилия, за да го направят човек, но то пак пораства *** !!!Просто тая раса чисто генетически е нисша инепълноценна - *** е способен само на най-***, примитивен труд и то ако непрестанно висиш над главата му с камшикът !!!Има разбира се изключения, но те са толкова малобройни, че както се казва само потвърждават правилото !!!

130

Анонимен

преди 12 години

Само не разбрах каква точно е целта на авторката на тази сълзлива статийка. Да предизвика съчувствие към някакви ***? При това с двама родители? Как ли не! Да бяха сами и изоставени, ще кажеш деца са, по има шанс, ама родителите им да висят по цял ден на площадката и да ги изпращат да просят и аз трявба да им съчуствам заради това?! Хайде моля ви се! Бих съчуствала на някой, който наистина прави някакви опити да се справи, но на накякви търтеи, които използват децата си да изкарват пари?!

129

?

преди 12 години

Господин Илиев, какво му е лошото на етатизма? Защо ще издържаме армия от държавни чиновници, ако не разчитаме на държавата? Защо ще хабим толкова пари за избори, ако не очакваме решение на проблемите си от държавното управление? Исторически погледнато краят на всяка империя е предизвестен, но на кого му пука?