129

Анонимен

преди 12 години

АНАЛНИ ЧЕРВЕИ СА ВСИЧКИ ОТ РЗС.

128

do130

преди 12 години

UMNO I TOCHNO lqgam si spokoino

127

Анонимен

преди 12 години

Както казваше Дънди Крокодила,бълхите които са в козината на кучето ,да си спорят чия собственост е кучето ....Правителството на България е в състояние на война с организираната мафия и техните подръжници-Гоце,Съдебна система,БСП,РЗС,ДПС,ДСБ,СДС,ОДС червени медии и агенции,бивши агенти на ДС,кукловоди и олигарси .Един път завинаги ще поставим тази пасмина на място!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И СЪС 100% ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ

126

до 125

преди 12 години

Не 12-120 милионера да има в ГЕРБ,пак всичките им пари няма да стигнат това,което триото СтанишкоДоганЦаря цуна от далаверките си.При това без да сътворят нищичко за народа си...Поне тези управляващи не заменят гори и не се занимават с хидроконсултации

125

за 125

преди 12 години

Ако раследваме скромната група на бекапе - ще има дост аповече мултимилионери.....

124

Miren

преди 12 години

.Хора гласували за ГЕРБ/ГРОБ/ не се ли срамувате поне от себе си ?ГЕРБ взеха светкавични мерки също да скрият Калина от обществения интерес. Бившата шефка на фонд Земеделие трябваше да бъде подведена под отговорност заради фалшивата си диплома за висше образование, както и да върне заплатите, които е взимала, докато е била на поста. Вместо това, Калинка ходи по тузарски ресторанти с родни знаменитости.

123

за 123

преди 12 години

И на кого да се предаде ? На КФОР , НАТО, Юнеско или на Мечо Пух :)) Има си ред - след 2 години на изборите , ак народът не го иска ще го смени

122

Ето това е Герб

преди 12 години

Искахте Боко,ето Боко,ето новия ви морал......наааааааааааааааВ свое лично разследване журналисти разкриха че в настоящата парламентарна група на управляващата партия ГЕРБ има точно 12 милионера. Това са хора занимаващи се с крупен бизнес, чийто законно декларирани доходи надвишават петцифрено число на месец. Тук излиза и логичният въпрос как така си оставил заплата от средо 20 000 лева, за да се нанижеш на 2400 лева депутатско месечно възнаграждение?Нашата митницапроверка установи че истината се крие в лобистките закони и битки в парламента. Тайната вече е публична и е ясно за всички с какво търгуват депутатите с влиянието си. Проверката ни за скритите тайни на парламента продължава. И в най скоро време очаквайте още потресаващи данни. Такива, от които не само настръхват косите но и значително се опразва джобът на обикновеният български гражданин.

121

за 122

преди 12 години

ти пък...кой ще седне да плаща за/против семката

120

Emigrant

преди 12 години

БОКО ПРЕДАЙ СЕ ... ША ПАДАШ КАТО ЖАН ВИДЕНОВ БОКО ... НО ТИ СИ ТВЪРДОГЛАВ КАТО ЦЕКО ... И НЯМА ДА СЕ ДАДЕШ ... Е ТОГАВА ЩЕ ТЕ ТРЕПЯТ КАТО ЛИБИЙЦИТЕ КАК ЩЕ ТРЕПАТ КАДАФИТО. ПРЕДАЙ СЕ ТИРАНИНО.

119

120

преди 12 години

Ivan li si koi si ma ti pishesh s 100 imena be choveche ,a kazvash che drugite sa plateni

118

Безпартиен

преди 12 години

Аве вие улави ли сте. Политиците ни направиха така че да се бием един между другия с лъжите им. На никой не вярвайте. По-добре излейте гнева си срещу целия парламент. НЕ ИЗБИРАТЕЛЯ ВИ Е ВРАГ А ПОЛИТИЦИТЕ. Които няма да казвам какви са защото всички си ги знаем.

117

Помирителят

преди 12 години

току що така се изрязах на терасата, че комшията помисли ,че къртя пак с хилтито...

116

кат в парламента

преди 12 години

да така стана тука:Фен на *** се пъне и се каниии, как за **** да ме фаниии

115

Хитлер

преди 12 години

Защо ли пък трябва да се вярва че този Иван е мъж,то тук в форумът всеки е силен и мъж бе,някой виждал ли е тези два екземпляра,струва ми се че и двамата са пъзльовци но тук са като Боримечката,ех когато разумът напуска постоянното си леговище не са изключени и такива заблуждения.

114

Do IVANKA

преди 12 години

Izvinqvai kako pove4e nqma da pravq taka ha.ha.ha

113

за 113

преди 12 години

пий една студена вода , от'орен:) справедливост ли ще раздаваш и ти :))

112

Полу- презвен

преди 12 години

Форума пак е заприличал на парламент - празни приказки и псувни , закани

111

до 112

преди 12 години

Скоро съвсем скоро мишко мъртва. Нали пред мен са вече данните ти. Хубаво е че не знаеше гербава *** с кой се заяде виртуално и това ти изяде ***. А момента когато ще се видим ще определим ние и ще бъде когато най - малко очакваш. ОБЕЩАЛ СЪМ ТИ.

110

doIVAN

преди 12 години

4AKAM TE OTREPKO