100

Емил

преди 12 години

Отговора е много ***.Както и в много други области в българия, и тук е мафия.Онези дето преди пяха на ушенце на бившите партиини величия, сега са се впили в така наречения музикален бизнес в БГ, и с нокти и зъби не дават да влезе някой външен.Единствено новите са техните *** дето и те толкова и пеят. Само за пример: Лора Караджова, на онази от LZ дъщеря и , и още двайсет такива.В българия за 20 години имаше само една качествена група "Ахат" и те я съсипаха.

99

Анонимен

преди 12 години

Я стига глупости!!! Държавата била виновна, че нямало почва за развитието на млади таланти- глупости. Просто младите таланти си мислят, че само като могат да пеят и всичко им става на готово. Да не би Румъния да е нещо много повече от България, като пазар и възможности- не. Само че румънците пробиват на световната сцена, защото могат да пишат оригинална музика със собствен стил, за разлика от нашите ***, които чакат да откраднат нещо и да му напишат *** текст отгоре- типично по български.

98

MUK

преди 12 години

Mного шийтттт в ефира :) както се пееше в една песен:)

97

tulski

преди 12 години

Статията е написана много добре. Не знам авторът дали е професионален журналист, но има талант и ще е добре да го използва.

96

иво

преди 12 години

епа графа специално има много хитове - например невидим

95

(НЕ)Почитател

преди 12 години

Гледането на тези музикални състезания за създаване на "звезди" е пълна загуба на време. Нагледахме се вече предостатъчно на подобни сладникави формати. Мисля, че всички отминали са ни напълно достатъчни и вече нямаме нужда от подобни дивотии. Те са само за запълване на ефирното време.

94

Анонимен

преди 12 години

Старите муцуни са окупирали бранша и ни пробутват техните синчета и дъщери. Посредством връзките си с медиите и звукозаписните студия които държат ще гледаме таланти като Графа, Лора Караджова ... /не ги изброявам всички защото дори не са ме впечатлили с нещо/, които уж били "звезди". Че аз една тяхна песен немога да си затананикам и да се насиля дори. Замислете се по новогодишните шоута 90 % от изпълнителите са над 50-те с шлагери и те на по 30 години. Затова и чалгата просперира.

93

Цицихар

преди 12 години

Град Цицихар се намира в североизточен Китай.

92

Анонимен

преди 12 години

Тая на снимката се е жива разчекнала.

91

Анонимен

преди 12 години

Та кой гледа тази бълвоч? Ако искам порно си има интернет и определени канали. Ако искам да ми пеят също.Риалититата са някаква булевардна бълвоч ценена само от пъпчасали пубери-*** и поизвратени чичковци и лелки дето мечтата им е да се *** до безкрай.Та кой нормален ще гледа някое риалити шоу повече от 1 път ?Толкова е тъпо, глупаво, селяндурско пошло...Помия

90

Анонимен

преди 12 години

Sad but True както са казали Металика. Много истини има в тази статия, тъжни, но истини. Миро и Мариана Попова ще учат хората как се пее, ха. Първо да вземат те да се научат да пеят.

89

Анонимен

преди 12 години

кво значи принуден да свириш пред 100 души, ти ако си талант от световно ниво веднага ще те прикоткат, номера е, че в българия НИКОГА не се е раждал световен талант. Свиквайте

88

Баровец с Х6

преди 12 години

В гласа на България всичко е нагласено.То при Славчо честни неща няма.Една моя приятелка която пее много хубаво я изгониха.Александър Байчев ще спечели.

87

Анонимен

преди 12 години

тези предавания се гледат от подрастващите предимно, едва ли има нормален възрастен човек който да гледа подобна тъпотия

86

galya

преди 12 години

Ама наистина е вярно написаното! За пример ... всеки плюе и псува т.н. "мамалигари", но, моля, вижте колко хит-а изкараха тия Ръмънци на света и се въртят по всякакви музикални програми ... а ние БЪЛГАРИТЕ, дето "можем" и "знаем" всичко .... к'во имаме? .... Едно нищо ....Язък за тези деца .....

85

до 70

преди 12 години

Това не е мнение....защото аз мога да кажа същото само,че за Рок-а и за Метъла.Моите съседи от горния етаж са рокаджии,а в съседния апартамент-Металисти и се напиват , после се бият, до сутринта. това е 4 пъти в седмицата.

84

Даола

преди 12 години

Една наистина хубава статия !Да ние разхишаваме талантите си.

83

Глас Народен

преди 12 години

Приятели, не гледайте телевизия. Лято е, след работа ходете на разходка с любимите си хора, спортувайте, правете нещо различно от това да седите и да се зомбирате с тая пародия, наречена българска телевизия. Нито предаванията са предавания, нито филмите са филми, нито новините са новини. Да не говорим, че с тези 10-минутни рекламни "блокове" е направо отвратително. Един приятел казваше "Тия защо ми спират хубавите реклами с тия смотани филми??". И е прав човека. Всичко останало го има в нета.

82

Анонимен

преди 12 години

шатоооо ваааалооон, туриритуритуитутатата

81

Марго

преди 12 години

Водещата на "Гласът на България" е пълен смях...По бездарно създание не съм засичала в ефира на нито една телевизия ...(освен кабелките)Свършиха ли атрактивните и можещи млади хора ,че се опряха на тази особа.Умопомрачително е бездариято на женицата....много лош избор на Слави ...много неподходящ...голямо съжаление за самото предаване е тя !!