453

*)))

преди 12 години

Много се кефя като гледам запенено *** как се дръгне и чеплези от злоба ...*)))

452

До 458

преди 12 години

А дребния бизнес по морето крие пачки и обороти под дюшека и спуква малолетните от работа.И единственото правителство,което ги подпука,е сегашното!И вземи се прекръсти на ЛЪЖАТА(или станишко),че иначе си доста смешен!

451

хихихи

преди 12 години

Отново дежурните форумни герберасти дават мнения в стил-А в Америка бият ***! Тъпо е да търсите виновни за глупостите на собствените ви светейши управници.

450

457

преди 12 години

РАЗБИРА СЕ...СЛЕД КАТО КОСТОВ БЕШЕ СВЪЗСТАНОВИЛ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЖАН ВИДЕНОВ!

449

ИСТИНАТА!

преди 12 години

Фактите са, че милиционерското правителство мачка дребния бизнес - този, който храни хората.

448

Анонимен

преди 12 години

Помните ли колко по-добре беше народа в периода 2001-2005? Тогава имаше икономически подем, а от 2005-та насам сме все в криза!

447

@@@

преди 12 години

Инфлацията не удря най-мощните икономики и богатите хора. Като на "Титаник" - и от първа класа пасажери са загинали, но много по-малко отколкото от трета класа", даде пример за прогнозата си Костов. ''ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНО СРАВНЕНИЕ!

446

Анонимен

преди 12 години

Мен не ме интересува кой го казва, важното е, че е напълно прав! Погледнете какво става в държавата! МВР прибира милиони левове "дарения", които след скандала ще прехвърлят да ги плащаме ние, защото уж дарения нямало да има и ще се поемат от бюджета! Магистралите не отговаряли на критерии на ЕК, познайте колко пари ще ни преведат за тях, след като вече парите от резерва ги няма. Здравеопазването е същия хаос - плащаш осигуровки, услуги никакви, а сега и ако напуснеш предварително болницата ще си плащаш от джоба. Ами земеделието, ами екологията и т.н. и т.н. А за финансите да не говорим - къде са приходите, залага се основно на глоби, увеличени такси, всевъзможни данъци, натискане на малкия и среден бизнес, неплащане на държавата към бизнеса, което води и до масови фалити, оттам до безработицата, оттам пък и до намалена покупателна способност! Всичко е на наш гръб, не го ли разбирате бе, хора!

445

Анонимен

преди 12 години

И аз ще гласувам с две ръце за НДСВ. Май някои хора забравиха колко прекрасно беше всичко при тях.

444

ГЕРБа

преди 12 години

Да подкрепим властта на мафията в България - имаме си премиер от СИК,сега да изберем президент от ВИС

443

Ъ

преди 12 години

Костов си е Костов: перфектен анализ, смелост, казва истината право в очите, показва дълбоко разбиране на българските проблеми! Дори, длъжни сме да признаем, че Костов с годините все повече помъдрява, както подобава за политик от висока класа...Горд съм като избирател, че, гласувайки за него, отново не съм предаден, т.е. Костов достойно защищава моите интереси като български гражданин - и говори от мое име точно това, което и аз мисля; като, разбира се, го казва така, както аз бих желал да мога.Иван Костов си остава, по мое мнение, най-добрият български политик, който имаме. Той е лидер от европейски мащаб - и с европейски маниери. Все някой трябва да го каже всичко това - и по тази причина се чувствам длъжен да го кажа и напиша аз.Щото ми става гадно когато само с половин уста се признават качествата на най-видния десен политик на България Иван Костов, но и същевременно не пропускат сгоден случай да лиснат и кофа помия върху него...

442

до 449

преди 12 години

хеййййййййй червеничкия...НЕ си ти този,който ще каже какво може да се случи...Въпреки,че от овце - всичко може да се очаква...А'е у лево!

441

Анонимен

преди 12 години

"Бедните умират, богатите се спасяват, твърди Костов"Джоревец,значи ти че се спасиш,що ревеш?

440

avenger

преди 12 години

А Костов от кои ли е? Нима по негово време всичко да е било наред, определено не беше, но той получи каквото искаше тогава. Този път обаче няма да стане!

439

Анонимен

преди 12 години

6te glasuvam za Ndsv po tqhno vreme Bulgaria be6e nai-razvitata Balkanska durjava.

438

хихихи

преди 12 години

Знам че *** зяпат с интерес само онова на което могат да сложат по едно - Костов долууууууууууууууууууууууу!!! Няма ли поне някой от тях някога да се обърка за разнообразие и да попита кой продаде "Плама" за 30 хил. евро на Премянов!?

437

Ъ

преди 12 години

Не го разбрахте бе герберчета, Боко не е алтернатива на Серго, а неговото продължение. А е генерал, щото агент Гоце го направи такъв за един ден. Преди това беше обикновен пикльо-лейтенант.

436

Анонимен

преди 12 години

Влиянието на СК расте, за разлика от това на партиите еднодневки.

435

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Костов е изтърпял върху себе си:1.Комунисти /БКП БСП/. 2.ДС 3.ДПС 4.Медиите на горните три. 5.Мафията от горните 4. 5 Съдебната система по образец на Вишински. 6.Мафиотски синдикати. 7.Мутрите, създадени от Луканов. 8 Внедрени ченгета и сребролюбци в СДС. 9.Ненормално силно лоби на Русия и на самата Русия /пусна самолетите на НАТО и не пусна руските самолети за Косово/. 10. Натиска на САЩ да приема косовски бежанци. 11. Хиляда проверки на прокоратурата срещу него и семейство му. 12.Внушенията от Гоце, че е мафиот, че е най-богатия, че е Сатана /гласуваш за Бойко, избираш Костов - плакат и клип на БСП/. Но Гоце успя да зомбира електората и това се видя.

434

до #435

преди 12 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС