70

bg

преди 12 години

do 70 - USA e sushtestvuvala predi Bulgaria.

69

Василев

преди 12 години

Когато е съществувала Велика България , Русия е била една територия от мързеливи славяни без всяко чувство на принадлежност към националност,религия и социален статус!!! Булгария е жива!!!

68

bg

преди 12 години

Mel Gibson da si zatvara ustata i da ne kazva losha duma s/u evreite.

67

Анонимен

преди 12 години

Баси тъпите руснаци...и на тоз май ще му правят мавзолей :)))

66

Археолог

преди 12 години

Това не е нищо. Ако се гмурне Бат' Бойко ще открие изчезналата Атлантида.

65

d

преди 12 години

Поне се забавлява човека :)

64

до гагарин 52 - 2

преди 12 години

Пропуснал съм нещо-рускините обичат само парите,ако ги имате-станете рускинофоб,че иначе примери колкото искате/Мел Гибсън/!

63

Iwan

преди 12 години

и другаря Путин е същия циркаджия като наш Бойко :))) да вземат двамата да се сберат и заедно с Чавес да си направат една хомо тройка :)))

62

Скоро

преди 12 години

Китайците такъв ще им го нацепят отзад(в буквалния и преносния смисъл),че най-много нашите русофили тук в БГ ще ги заболи! Всеки пробит русофил а и чистокръвен руснак живеят с мисълта че САЩ и НАТО са глвните врагове на пишман империйката им а Китай съюзник,братски комунист! Както винаги живеят в заблуда вперили поглед в новия баща на народите(този на снимката)! Нищо не е такова каквото изглежда и за това, за което се представя!

61

Анонимен

преди 12 години

nema da se o4udime ako pri sledvastoto posestenie na putin go vidime s golema kosnica, lupa i tetradka za herbarii da stoi pred Dondukov 1 i da kazva: vod zdes ia viudel somoi bolsou tikvi mira iz semia piponov i kratunovposle gi natikai tea tikvari u amforite-ako sa ot 6 vek na KGB

60

до гагарин 52

преди 12 години

Само за едно не сте прав-КГБ не проспа разпада,а го осъществи и овладя икономически!Разпадът на НРБ бе карикатура на онзи разпад!

59

Анонимен

преди 12 години

Какво е виновен човека бе? Слагачи има навсякъде да го поставят в такова положение.

58

korleone

преди 12 години

Просто няма място за сравнение КГБ и Пожарна команда,ама моля Ви се....държава около 200 млн. и 6,5 млн. колкото един провианциален техен град.Ама устите ни са като на хипопотами....

57

Русофилофоб

преди 12 години

Че е комично, комично е. Но с какво е по-различно това от например къпането на Обамът в Мексиканския залив след като вече беше уж "безопасно" след разлива?И в двата случая е 100% нагласено, нащракано от медиите и пуснато на овцете да пасат.

56

Анонимен

преди 12 години

Тези амфори да не са били от 5 век от н.е., а? Ааа датирането е било извършено предварително, нали? Те за това знаят, че находките за от V век.

55

Гагарин

преди 12 години

***, Разпутин, Лилипутин...Някой сеща ли се за още?

54

Анонимен

преди 12 години

Аз ли не виждам добре, но по находките няма и една раковина. Колко ли часа, са били във водата, преди да ги намери вожда?

53

Очаквах !

преди 12 години

Още преди да се гмурне очаквах той да направи археологическо откритие. Все едно наш Мутрьо да играе тенис със световмния шампион и да не предвиждаш победа за селянина от свинарника в с. Хераково, общ. Божурище.

52

ддт

преди 12 години

Като го гледам на снимка 6 ми прилича на ЛИЛИПУТИН

51

Гагарин

преди 12 години

А пък аз съм рускинофил /обичам рускините/!Руснаците са ми смешни!Путин е от КГБ /организацията , която отговаряше за сигурността на СССР и целият Варшавски договор и проспа разкапването им/!В този смисъл възвеличаването на Путин е точно толкова смешно, колкото възвеличаването на отнази руска шпионка, която рзкриха в САЩ!Такива като Путин и въпросната шпионка Сталин ги разсралваше и роднините плащаха куршума!Не че харесвам Сталин!Така че русофилите нещо сте се обълкали като го харесва