422

Анонимен

преди 12 години

Според мен това проучване е обещаващо. Хубаво е, че управляващите имат стабилни проценти базиращи се на доверие. Като цяло смятам, че в управляващата партия има много стойностни и можещи кадри, които работят за народа. Кой ще бъде първи на предстоящите избори е хипотеза с положителен отговор за ГЕРБ. Все пак управляващите имат голям брой можещи и стойностни хора, които за това време са доказали своята лоялност и желание за работа. С оглед на това смятам, че ще "цакат със силен коз"

421

Анонимен

преди 12 години

Тиквата ще ни оправи-ще ни върне в първи клас

420

Анонимен

преди 12 години

Напълно логично е доверието към управляващата партия леко да намалее. ГЕРБ ще спечелят наесен, защото управляват коректно с мисъл за народа.

419

Анонимен

преди 12 години

Е, какви по-точно са успехите на мънкащото усмихнато лице на корупцията?

418

анонимен

преди 12 години

няма нужда да се коментира ГЕРБ са N1 на изборите

417

офчар

преди 12 години

Заслужаваме президент да ни е Бойко.

416

Анонимен

преди 12 години

Егато мазната усмивка - точно като на Софиянски!

415

хихихи

преди 12 години

ПОРЕДНОТО ПЛАТЕНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО-МУТРЕНСКО "ПРОУЧВАНЕ" !?хихихи

414

СК

преди 12 години

ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

413

Анонимен

преди 12 години

А дали, и пък защо не, запитаните са само близки, приятели, съселяни и роднини на класираните. То и за това са им толко голями процентите.

412

Анонимен

преди 12 години

Какви са тия глупости, 39% подкрепяли Гоце комунисто? Алооо агенциите, стига поръчкови проучвания. Никой не подкрепя Гоце. Никой вече не иска комунисти. Никой не иска и партиите издънки на комунистите НДСВ, ДПС, СДС, ДСБ и т.н и т.н все съдържащи в себе си ДС. Някой трябва да бъде съден и разстрелян за планирания 20 годишен преход който ни съсипа. Това не беше демокрация, това беше геноцид срещу собствения си народ скроен от шепа верни на КГБ ченгета. Омръзна ни от крадливи комунисти!

411

Анонимен

преди 12 години

Аз си мисля, че не е нужно ГЕРБ да цака, със силен коз, защото останалите претенденти, нямат козове... Дали с валето, или седмицата - няма значение.

410

Друг път

преди 12 години

Ще изгуби ГЕРБ ама друг път много им се иска на червените *** ....

409

До ДНЕС.БГ

преди 12 години

Драги форумисти, отлично знаете, че ГАЛЪП е на БСП социологическа агенция --не се излагайте да тиражирате техните новини.Може би и вие се захранвате от позитано, та за това пускате глупости -- простено да ви е, не сте първите дето се омаскаряват за жълти стотинки!

408

ССС

преди 12 години

Мазньо президент хахаха

407

НФБ

преди 12 години

Герб са от друго разклонение на ДС. И бате Боко иска и той да ***, а досега лапаха само Гоце, СерГея, Доган и Дедо Симо. А бате Боко е и лаком, избутва другарчетата от всеки бизнес и те търпят загуби. Ако мислиш, че са се загрижили за България или теб, значи си за оплакване !

406

НФБ

преди 12 години

по принцип българския президент няма никакви възможности да повлиява на правителството!той е реално безгласна буква1Ветото му е символично защото при повторно гласуване в парламент се приема автоматически!Кс е шменти капели и играе по политическите *** на силните за деня!

405

НФБ

преди 12 години

дори на Запад и в Сащ политиците са зависими от хората с много пари!И днес във връзка с кризата има много спекулации има много силни лобита които непозволяват на политиците да провят каквото си искат!политиците реално служат на икономиката като ктикуват доколкото е възможно отделните интереси на отделни групи...един иска криза зада си изчисти дълговете друг иска преразпределение на тортата...в крайна сметка плаща народа!

404

XXX

преди 12 години

Не трябва да гласуваме за президент на ГЕРБ, хубаво е да има различни гласове в държавата, иначе ще започнат да правят каквото си искат с нас

403

Анонимен

преди 12 години

Гледайте филма документ R