39

...

преди 12 години

За да има криза в България, трябва да има нормално функционираща икономика. А то няма! Сивата икономика, която е около 90% в България не се влияе от икономическа криза

38

Анонимен

преди 12 години

"Ние" сме били износители на електролитна мед и горива!Глупости на търкалета! Износители са определени фирми, регистрирани незнайно къде и източващи печалбите си също там! А наскоро излязоха даннни, че горивото само фиктивно се изнася/интересно на кой ще го продават извън България/ и след това лееееко контрабандно се връща на родния пазар!Като е такъв голям разбирач тоя, нека каже какви са нетните приходи за държавния бюджет от този "износ", или ако не може - просто да млъкне!

37

Анонимен

преди 12 години

Кризата обикаляла света и като се върнала в Б-я казала "Вкъщи си е най-хубаво"

36

Дид

преди 12 години

Всяка криза на големите се подхранва с още пари,на малките им се извива врата и не им се дава да печатат пари...всъщност схемата на обикновените лихвари е миниатюрката на държавите и техните кредитни проблеми.За да си покриеш дълга,вземаш още дълг...някой да се сеща за фалирала държава от развитите страни да ми сподели?...ами няма да се сети щото няма и да има в смисъла в който обикновения гражданин го разбира!...а вие копайте за без пари,нека политиците празнуват!

35

Калдаръм

преди 12 години

Нашите производители се страхуват от конкуренция, когато дойдоха чужди инвеститори в производството, лобитата скокнаха като ощипани ученички и виждате докъде сме стигнали, особено с храните...

34

Анонимен

преди 12 години

Втората експортна стока била гаривата???????? От 2 г Нефтохим работи на "загуба" и на внася никакви данъци в бюджета. При износ на горива ,преработени на ишлеме ,и при това на загуба ,нямам нищо против да спре целият ни износ на горива. Така поне няма да губиме повече .......

33

Анонимен

преди 12 години

hehhe neznaete li 4e Dqnkov zalojil 800 miliona $ che she svalqt reitinga na usa i sega sme spechelili 8 Miliqrda $ :)

32

bgb

преди 12 години

не боите се деца,,,по лошо няма да е ,,,а тия магистрали ще искат подьржане косене боидисване изправьне и т,н, та работа димек и за вас ще има само со кротко со благо и ке буде все добро,,,така казват сьрбите и ги боли за кризата и европата щом сте живи значи сте добре хаиде де чак пьк богати да стане *** ,,,,ще ви ограбят рано или кьсно а така ше хванат ***

31

Анонимен

преди 12 години

България няма как да фалира, защото хората не получават ( и не харчат ) почти нищо, в сравнение с тези на запад. Цялата икономика е съсредоточена върху това да има заплати за политическата класа.

30

Нина до 29

преди 12 години

Определено нищо не знаем за това какво и как се случва в държавата НИ! Цензурата е огромна за нещата, които касаят жизнено българина. Виж за това къде и как ББ играл мач...може да се четът километрични статии и да се правят едночасови репортажи.

29

!?!?!

преди 12 години

Как щяла да се отрази? ЗЛЕ, расбира се! Както всяка друга криза - независимо в кой край на света е, независимо дали е финансова, икономическа или политическа!Малка държава сме, със силно ограничени природни ресурси, но пък обилно надарени с "политици", работещи по формулата - Ден година храни!Сключват се договори, договорчета и споразуменийца, за които обществеността не е информирана, или споменаването им е с най-ситните букви между жълтите клюки!

28

Нина

преди 12 години

Ъъмм..постът на 26 е страхотен!

27

boro

преди 12 години

Никак,ние сме държава с много стабилни показатели според Мони Дянков.

26

Патилан

преди 12 години

Как ли? Ами ще се повтори времето на "Иван Костовите Пирамиди", Когато същия изманик заедно с Джордж Сорос и СИЕ обраха Българите. Ще има повторение на филма, само че днес е ще в световен мащаб. В България виждам "огромни опашки пред Банките и едни "обезценени пари". Също ще изчезне и....Фалшива система основана на измами и банкови манипулации на NYSE, New York Stock Exchange. ВСИЧКО ТАМ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ........САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК В ИСТОРИЯТА. Обама и Измисления Европейски Съюз сега са се притеснили, а когато ограбваха Българите заедно с "Бандитската Мафиостка Американска Групировка", не бяха притеснени. Сега "много тежко положението", как да си признаят че Америка е фалирала още преди 3 години, когато е ставало "Голямото източване на финанси". Казано с по-прости думи, съвсем професионално са манипулирали "Стадото" , като са го водили умело към "Пропаста", и сега го изоставят на "Вълците". Фалшива американска система основана на измами и банкови манипулации. Акциите-тоест "ценните книжа", съвсем скоро ще стават само за "тоалетна хартия" както и Измисления Долар!!!

25

Нина

преди 12 години

Старият изпитан латиноамрикански модел се прилага и в нашата мила родина.

24

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ водят България към стопанска катастрофа, мизерия и бедност с магистрали, по които ще се возят само богатите и ще се плащат от данъци от сегашните деца и бъдещи поколения.

23

Анонимен

преди 12 години

Ний сме в криза от 20 и повече години благодарение на червените ухилени мазни мутри.

22

МИСЛЕТЕ!

преди 12 години

Молете се да минем през кризата с ГЕРБ, щото ако сега направимм грешката и се върне Съселая гей с икономиста си "Седенката", смятайте, че сме обречени на "второ Жан Виденово". Оправданието ще е класическото, което не спря да го повтаря Съсела Гей 4 години, само че тогава викаше, че "Костов е виновен и лошото наследство от предишното управление", а сега ще вика"ГЕРБ са виновни и лошото наследство което ни оставиха". А същевременно всички крадци, начело с Доган, Масларова и Р.Овч. ще използват кризата за поголовни кражби, щото в мътна вода риба се лови най-лесно. Затова МИСЛЕТЕ!

21

Анонимен

преди 12 години

България е пред фалит, колкото ГЕРБ и техните платени журналисти и икономисти като Каролев да ни лъжат.

20

влизаме излизаме

преди 12 години

вече 22 години я няма България - на нейно място има частни мутренски групировки разпределили си я и си я ползват като бащиния . за тях няма криза а искат още и още милиони - кризата е за народа - изкуствено създадена от тези крадци и унищожители за да забогатяват още ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ДАНО!!!!НАЦИЗМЪТ Е ПО ЖИВ ОТ ВСЯКОГА- ОСОБЕНО НА ЗАПАД !!!!