284

днес, мислите ли?

преди 12 години

предполагам, че много хора са писали за вината и наказанито преди мен, затова няма да засягам тази тема. От днес.бг обаче продължават да пишат как двете жертви са "чакали на спирка на градския транспорт". Не мога да разбера колко мозък трябва да имаш (нямаш), за да се усетиш, че нищо не са чакали в 1:15 през нощта, ами просто са вървели по тротоара. СПИРКАТА Е НЕПОКЪТНАТА,вижда се дори на снимките.Прибирали са се пеша.Страшен малшанс - живея наблизо -по това време обикновено няма никой навън.

283

...

преди 12 години

Ако продължаваме само да си пишем по форумите, утре ще обсъждаме друг такъв случай , после още един и така до безкрайност.Трябва да си търсим правата , докато си мълчим все така ще бъде .

282

Анонимен

преди 12 години

трябва промяна в закона, то е ясно

281

Темерут

преди 12 години

Макар, че тук става дума само за евентуалната присъда на прокурорския син. А, точно той е карал с около 150 км/час... Другия е карал бавно... какво е трябвало да направи за да го избегне? Да си повдигне автомобила, за да не го закачи състезателчето, ли? Не виждам как човека, който се е движил бавно и е бил закачен от ***, може да бъде изкаран виновен за това, че по това време се е намирал там, както и загиналите пешеходци!

280

Темерут

преди 12 години

До 283: Е, то посочените предполагаеми присъди са си чисто отърваване!

279

Да

преди 12 години

Най-вероятно синчето на прокурора ще се отърве .Още по-вероятно е близките на убитите да останат само с напразни надежди за справедливост.Но това в което абсолютно не се съмнявам е че наближава деня в който някое богаташко синче ще го отнесе зверски без да се стига до съд от някой побъркал се от мъка по загиналото си дете родител.Все някой някога ще осъзнае каква подигравка и обида е живота на обикновения човек в България.Това което е сега няма да продължава вечно .

278

Темерут

преди 12 години

Твърде интересно ми е, как така някакви си 1500 лева глоба и условна присъда? При положение, че има 2-*** загинали, па било то и причинена смърт поради непредпазливост... Това си е за минимум 20 години зад решетките! В, противен случай явно е, че няма закони!

277

ан

преди 12 години

....сега може да прозвучи грозно и сигурно така не мисля, но може би на мястото на засегнатите трябва да дойдат тези които раздават правосъдиеи коват законите ,за да се променят нещатаЗнаете ли че те си купуват джипове.за да могат да остават живи при катастрофатова съвсем нормално ми го обясни един от тях

276

Анонимен

преди 12 години

Безумие!Това само в България може да стане!Скапана държава!ОСТАВКА!

275

ан

преди 12 години

ще започна оттам ,че съм близък на убит от такива синковци на пътя и вече 3 години живота ни е ад и най вече останалите деца сираци Дано никога нямате представа какво е и особено като гледаш как продължават нещата.Имах някаква надежда че ГЕРБще променят най после този закон и да се наказват престъпниците.Питам ги аз как като е нарушил закона и е карал с превишена скорост или пък е излезнал на пътя с кола без минал прегледи убил човек как това се смята за непредумишлено убийство

274

юрист

преди 12 години

А-а-а всички коментари тук ми приличат на натиск над българския съд, най-чистия и най-независимия

273

Анонимен

преди 12 години

Юристе, юристе,защо забравяш онези възможности от НПК свързани с признаването на вината и благосклонността на съда за минаване по алтернативната тънка лайстна (глоба, пробация и т.н.).Да не говорим за обвитата в мистичност и тайнственост за непросветения формулировка на мотивие от типа: "...ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ИЛИ МНОГОБРОЙНИ СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА СЪДЪТ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ НАКАЗАНИЕ ГЛОБА ПОД НАЙ-НИСКИЯ МИНИМАЛЕН РАЗМЕР, ПОСОЧЕН В ОБЩАТА ЧАСТ НА НК..."И други такива!

272

ico33

преди 12 години

това е..просто нямам думи..!!

271

Ицо

преди 12 години

засега тук сме 250 коментиращи...кога ли ще излезем на улицата ...?!!

270

ало,юристе

преди 12 години

А за Ставийски нещо да кажеш?

269

Smart

преди 12 години

Smartni priisadi zaslujavat

268

юрист

преди 12 години

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ,Г-ДА ЖУРНАЛИСТИ!!!!!ПРОЧЕТЕТЕ НПК,ТАМ ПИШЕ:КОЙТО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ ПРИЧИНИ СМЪРТА НА ЕДИН ИЛИ ПОВЕЧЕ ДУШИ,СЕ НАКАЗВА ОТ 3 ДО 5ГОД. ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА!!!!!!КАКВИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ИЛИ ГЛОБИ!!!!

267

55

преди 12 години

Е, прокурорски син в затвора - къде се е чуло и видяло? Ще си се разхождат свободни докато не убият още някого!

266

!

преди 12 години

Само затвора няма да промени нещата... а и да не говорим, че ние плащаме за да живеят те в този затвор. Престъпленията трябва да се наказват с ограничаване на свободата естествено, но и с къртовски труд и с нещо, което този човек хем ще си изкарва яденето, хем ще осъзнае грешките си и някой като излезне няма да посмее повече да повтори грешките си..да бъде разкаян както се казва

265

Българинът

преди 12 години

А вие какво очаквате??? Седите си в къщи и си драскате по компютрите. Ако тези нещастно загинали хора бяха мои деца и им дадяха такава присъда на двамата ***, първо щях да утрепам продажния прокурор, а след това и тези нехранимайковци. То и оня пианде фигурист пиян утрепа хора и какво? Живее си на воля, мамка му. Скапана държава, защото е скапан народът и. Жалко, че и аз съм от тук