232

Анонимен

преди 12 години

241Колкото за 'най мнощния радиотелескоп' :)))) тис и луд бре ! НАСА напълниха космоса с техника, докато руснаците играят ролята на тираджия ! :)))

231

Анонимен

преди 12 години

241Прочети някой път внимателно дефиницията за бананова република и тогава се изказвай, ***.

230

Анонимен

преди 12 години

240Трудно е. Особено трудно е когато се избиват собствените граждани по време на мир. Светъл пример в това отношение ни дава Русия. Десетки милиони избити в името на Сталин през мирно време.

229

до 236

преди 12 години

Ей това е Русия - бананова република. --Еей, сигурно си много гладен, та все банани виждаш. Коя бананова република има ядрен потенциал? Коя бананова република изстреля най-мощния радиотелескоп в историята на човечеството? Коя бананова република транспортира астронавти в космоса - това дори американците вече не го могат! .... списъкът е огромен. Мисли преди да пишеш смешки! Коя бананова република може да смачка нацистка Германия? Русия е империя! САЩ - също! Китай - тоже! ЕС- най-голямата!

228

Анонимен

преди 12 години

229 - Ех! Непобедима е глупоста! Дори не знае що е мирен жител във време на война! Затова приветвам 2001 година, но жалкото е, че американците сами си го организираха и жертваха хората в името на нови войни! И какви рицари бе ***:))) Днес сме 21 век! рицарството вече е само поведение, но то не важи за убийци на невинно хора, защото не е съвместимо като морал:) Трудно ти е да асимилираш, нали:)

227

Анонимен

преди 12 години

Чудно защо руснаци продължавата да емигрират в САЩ, докато обратното не се случва ?! :))))

226

Анонимен

преди 12 години

Ами не знам САЩ държава като всички останали всеки хамериканец има по 15 кредитни карти и 3 автомобила такава инфлация ги чака Външен плюс вътрешен дълг 125 трилиона честито.

225

Анонимен

преди 12 години

233За втечнен газ да си чувал ? :)))

224

Анонимен

преди 12 години

2322/3 от износа на руснаците е ...суровини. Делът на технологиите като принос е 0.01% :))) Ей това е Русия - бананова република.

223

д-р

преди 12 години

Явно на четвърти километър пак са им сложили компютър и дохторите не са заключили врата на стаята с компютъра. Сега ще се изредят всички луди да поучават българите, човечеството, марсианците, боговете, мравките...

222

Анонимен

преди 12 години

230'ядрена електростанция ' също е нямало на Луноход. Имало е ядрена печка, за ламповата /аналоговата/ електроника :))) ***.Луноход 2 спира да работи заради повреда, факт.

221

Анонимен

преди 12 години

225 - *** верно ли:)) Затова ли Франция и Германия забраниха шистовият газ и доказаха, че мислят повече за хората, а не като САЩ, че мислят повече за едрият капитал:)) И не забравяй! Дълговата криза е в САЩ, а не в Русия и не пророкувай като Ностарадамус в безсилието си:))) Пък и не съм чул газ да се продава в преработен вариант например като вафла, че Русия да го продава в преработен вид:)) Ти сигурно си чувал:))) Между другото Меркел преди две седмици се целуваше с Медведев за газта:)))

220

до 225

преди 12 години

Русия е жива умряла, ако няма кой да й купува суровините.--Пич, тази сутрин да е преминавал през тебе поне два пъти валяк? Да си пикал от Айфеловата кула? Колко плати на психиатъра си?

219

bg

преди 12 години

Prez 45-ta,46-ta germanski nacisti ot Gestapo pomagat da se suzdade CIA.George H.Bush e edin ot purvite u4enici.

218

Бай Хой

преди 12 години

До 171, който написа:Русофилистичните изпращяха :))) СССР били изпратили луноход с ядрен двигател ! Цирк :)))Значи, Луноход 1 работи 11 дена и изминава 10 км. Захранването е с мощност 180 Вата.Луноход 2 се захранва от ел.батерии (отново) но през ноща, електрониката се отоплява от радиоактивен разпад на полонии. Работи около 4 месеца общо.Луноход 2Май трябва да се научиш да четеш.Написал съм ядрена електростанция,което е радиоизотопен източник на енергия. Написах го простичко, за простаци...Луноход 1 работи от 17.11.1970г до 04.11.1971г.Смятай си го сам колко дни е, ако не се затрудниш, де...Изминава 10,54км, сметни си го сам колко метра е.Аре да престанеш с лъжите, а?Бе, ти да не си някой *** на 12, който се е научил да пише на кирилица?Ядрен двигател къде го видя това???

217

Анонимен

преди 12 години

226Ами така е на война - избиваш чуждите, своите пазиш. Ти ако си още в приказките за рицарите, вземи се огледай наоколо. Е да, в Русия избиваха и чужди и свои.

216

Берлинер

преди 12 години

Америка я очакват огромни промени - в негативен план. Тя губи качествата си на световен лидер, а оттам и доларът няма да е световна валута, което рязко ще влоши икономиката на САЩ. Битката вече не е как да останат номер едно, а кой ще е номер едно. Най-голямата икономика в света вече е ЕС. За второто място се боричкат Китай и САЩ, но най-вероятно американците ще заемата почетното трето място.----Чак пък трето място?! Ако сбъркат, може и да са на четвърто, пето място! Времето ще покаже.

215

bg

преди 12 години

A Kadafito zashto da jertva voinici kato moje da bombardira poziciite na Al-Qaeda(Sauditska Arabia-CIA)?

214

Анонимен

преди 12 години

222 - Правилно! Къде по-лесно е да избиваш мирни граждани:)) Все пак това е приоритет на САЩ:) Така си работят и днес - избиват безащитни! нищо ново! Нали те приютиха нацистките военнопрестъпници след Втората световна война:) И трябва да ти кажа, че поне 2/3 от човечеството се радва на загинал американец! защо ли!?:)

213

Анонимен

преди 12 години

223:))) руски и мижави. Вероятно не знаеш, че в момента САЩ добиват повече и по евтин газ от Русия. Как смяташ - дълго ли ще съществува Русия, след като започне добивът на газ и в ЕС ? Русия е жива умряла, ако няма кой да й купува суровините.