150

Анонимен

преди 12 години

po toq powodМамини-татини, кви сте ни готини,здраво разюздани, яко натокани,блузки опънати, блъскат в лицето ти,дали е с истински, ами поискай си.Чувства ли, глупости - в кой век живеш ти?!,няма обичам те, лягай, събличай се,сърце - довиждане, до скоро виждане,после амнезия, пълна амнезия.Ало, девойките, по-кротко с водките,тая вечер някой тука с някоя ще се изфука.Ало, девойките, по-кротко с водките,тая вечер някой тука ще ви снима за фейсбука.Денем по молове, нощем по баровемаркови - готини, скъпи, а евтини,богати чичковци пробват късмета си.Днеска си някоя, утре си никоя.Чувства ли, глупости - в кой век живеш ти?!,няма обичам те, лягай, събличай се,сърце - довиждане, до скоро виждане,после амнезия, пълна амнезия.

149

до Борис

преди 12 години

естествено,че мога да го докажа,даже моята баба все още има 20 декара земя на нейно име там по наследство.

148

за анна

преди 12 години

Българката търси кеш,затова се женят за дебели чужденци,които ги тъпчат вечер като коледна пуйка.Обаче българката търпи,защото иначе трябва да се върне на село при кокошките и прасето.ФАКТ.

147

Борис

преди 12 години

За съжаление само в мечтите си можеш да бъдеш с 50 % тракийска кръв. Въпросът ти само доказва моето твърдение.

146

до Борис

преди 12 години

ти какъв си,турчин или *** ?Българите са 50% тракийски ген,моите предци са живяли в района на Микенска Тракия.100% сигурно. А твоите деди май са от Индия,а ?

145

муспи

преди 12 години

Тези на снимката са ***.

144

w

преди 12 години

тва за Франция нищо вярно няма особено за "Ранните бракове тук са рядкост, както и ранните бременности." тука се женят и са бременни от 17 годишни батко си б*ло фара и "Главата на семейството е мъжът" тука тееа *** гадни французойките 100кг мъжете им мн ги слушат даже

143

Борис

преди 12 години

Българският мъж е комплексиран, живее с мисълта, че единственият начин да оцелееш е да е*еш на ред колкото можеш повече жени, да пиеш бира и ракия, да ходиш по купони. Това е така без значение дали си богат или беден. Няма как мъж, който е ял възпитателни шамари като малък, който е унижаван от родители, по-големи братя и сестри, от учители и старшини, да няма комплекси. Имаме и комплекс, че сме най- великите в Европа. Наскоро бе доказано генетично от експедицията Ариана, че не сме никакви славяни, никакви траки, а почти изцяло сме наследници на прабългарите, които от своя страна идват от територията на днешен северен Афганистан, Тажджикистан и североизточен Иран. Т.е. ние генетично сме най-близки до едни от най-бедните държави в света. Друго нещо, което се доказа съвсем наскоро е, че Левски - светецът, националният герой, не е бил никакъв светец, а просто един политик, рекетирал е български чорбаджии за да изпълни мисията си, която му е възложена от хора със змийска кръв. Дори при един от рекетите убива малд чирак, който се опитал да защити шефа си. Той е организирал революция, в която са загинали 10000 души. Нима такъв човек може да е светец? Жена не бил пипал през живота си, ама хвърля расото и се залюбва с една монахиня, че и дете е имал от нея. Нареждал е убийства от членовете четата на Хитов... Ех, българите кой ги излъга, че струват нещо? ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ СА, ЧЕ СА ТВЪРДОГЛАВЦИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ВИДЯТ КАКВИ *** СА И ДА СЕ ПОПРАВЯТ. ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО СА СЕ РОДИЛИ В MAIKA BALGARIQ вече са велики! И понеже не са никак *** подозират, че не струват нищо, и ТОВА ПОРАЖДА КОМПЛЕКСИТЕ, които за да ги прикрият разпарвят насам-натам какви е*ачи са, как са се напили и направили на куче, как разбират от всичко- география, физика, химия, история, математика, история... А комплексите ораждат нахалство, злоба, завист...И тук ще замълча...!

142

Анонимен

преди 12 години

- Знаеш ли какво е с германец в леглото?... - Какво? - Ред и дисциплина!

141

до анна

преди 12 години

Ми щот сте прости. К..ви. Само паричките са ви в акъла.

140

Анонимен

преди 12 години

духайте супата нещастни *** !

139

анна грант

преди 12 години

120 те крехките месца за вмирисан дядо като теб точно си мечтаят! освен от меркантилноста да се прежалят от любов не ще да е...мацата с младия си любовник някъде ще те бутнат по стълбището и ще си живеят за твоя сметка. сегашните млади са толкова безкруполни ,че окото им няма да мигне да те очистят.добре ,че се опомнихме на време криза не криза се прибрахме там при един мъж.прибирайте се момичета но гледайте ако има възможност да не е българин.

138

анна

преди 12 години

към 134 българките не искат изобщо българин те си търсят чужденец. и аз и всичките ми познати са омъжени за чужденци.връщат се само през лятото други изобщо не се връщат тук.

137

Амнезия

преди 12 години

Българката е с К*РВЕНСКИ манталитет - това е факт! Българинът е *** - факт! Но има и изключения - това също е факт!Всичко е амнезия, пълна амнезия ...

136

Mor

преди 12 години

Имам впечатления, че статията не е съвсем достоверна.

135

Анонимен

преди 12 години

А в Русия??

134

@

преди 12 години

Баща ми кара 7 годишна ЕС-класа,аз голф 3! Забелязал съм че когато излизам с неговата кола,с жените се водят доста по-непринудени и оживени разговори :)

133

Анонимен

преди 12 години

Значи аз хем да съм кавалер, хем да ти нося пари, пък после и равноправие, а ти да си развяваш минджата с който поискаш да живееш на мой гръб и т.н. НЕМА ДА СТАНЕ ГОСПОЖА ЦЕНТЪР НА ВСЕЛЕНАТА. Българките не искат равнопавие. Те искат мъж под чехъл.

132

Анонимен

преди 12 години

90% от испанците до 35-годишна възраст живеят при родителите си

131

И пак ще го повторя!

преди 12 години

Писнало ми е от комплексарско поведение, което го имат повечето мъже с и без пари в България!Просто тук е типично да се обвинява жената в меркантилност.А повечето жени в България са работещи!!!!! И не лежат на никой на гърба.Нормално е една жена да иска спокоен финансов живот и ми писна от мъже, които я обвиняват за това.Български мъже-станете, стегнете си задниците и РАБОТЕТЕ, имайте самочувствие и бъдете кавалери!Престанете да обвинявате жените!